W domu :) #3

22 września 2014 18:41 / 4 osobom podoba się ten post
mleczko47

Nie o to mi chodziło Zofio.Nadmieniłam tylko o laikach poniewaz teraz nie maja one zadnej wartości.Wystarczy poczytać forum i to nie koniecznie wnikliwie.

A jaką miały wartość kiedyś? Czytam tą Twoją opinię już któryś raz z kolei i chciałabym ją zrozumieć. Co oznacza jak ktoś klika "podoba mi się"?
22 września 2014 19:41 / 5 osobom podoba się ten post
emi

A jaką miały wartość kiedyś? Czytam tą Twoją opinię już któryś raz z kolei i chciałabym ją zrozumieć. Co oznacza jak ktoś klika "podoba mi się"?

Emi, nie karm trolla ;)

22 września 2014 19:42
greenandy

I chyba stanu wolnego,z tego co pamiętam :-) 

Nie. 
:)
22 września 2014 19:47
Dziękuję Andrejko, ale my już wiemy, to ma byc dziewczynk .........no tak na 97% :):):):)
A córcia już bardzo, bardzo pragnie urodzić i uwolnic sie od tego ciężaru. Rozumiem ją, my wszystkie mamuśki wiemy co oznaczają ostatnie 2 tygodnie ciąży.
Jeszcze do tego mojego rodzinnego zamieszania napisze Wam, że w sobotę mamy wesele w bliskiej rodzinie. Normalnie powinniśmy być na tej imprezie, ale to zależy od tego, kiedy będzie poród, bo nie zostawię jej w domu samej przed rozwiązaniem........... uff, nazbierało mi sie dzisiaj.
22 września 2014 20:49 / 3 osobom podoba się ten post
lena7

Wczoraj poznałam Orima :) Poszliśmy na obiad.
Ale wtopę zaliczyłam oczywiście, bo w trakcie spotkania odezwały się pierwsze symptomy jelitówki. Dzielnie wytrwałam kilka godzin. Wisi nad nami jeszcze niewypita kawa z mojego powodu. Głupio mi okrutnie.
Orim jest b. sympatyczny, otwarty i szarmancki :)

Wszystko cacy... tylko gdzie zdjęcia ze spotkania opiekunów??? Część oficjalną należało uwiecznić dla potomności, a przynajmniej dla nas, a tak to niedosyt czujemy... ;)
22 września 2014 20:58
A mnie już wolne się pomału kończy... 9 października - kierunek Munster.
22 września 2014 21:24
lena7

Nie. 
:)

No dobra,moze pomylilam go z kims innym z forum.Nie chcę sie nikomu narażac,a juz najmniej żonie Orima. 
22 września 2014 21:32 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

Wszystko cacy... tylko gdzie zdjęcia ze spotkania opiekunów??? Część oficjalną należało uwiecznić dla potomności, a przynajmniej dla nas, a tak to niedosyt czujemy... ;)

Lili, myśmy tak nawijali przy stole że o zdjęciach nawet nie pomyśleliśmy.
Ale czeka nas jeszcze zaległa kawa w tym tygodniu jak wydobrzeję całkowicie. 
Jak Orim się zgodzi to zdjęcie będzie.
22 września 2014 21:45
Malgi

A mnie już wolne się pomału kończy... 9 października - kierunek Munster. :-)

Malagi wracasz na stare śmieci czy nowa stella ?
Munster jak dobrze kojarze to gdzieś blisko mnie Osnabruck .Tylko ,ze ja już do domku za tydzień jade.
22 września 2014 21:47 / 1 osobie podoba się ten post
Malgi

A mnie już wolne się pomału kończy... 9 października - kierunek Munster. :-)

To jeszcze szmat czasu! Ja na ten przykład jeszcze na stanowisku pracy, całych  5 dzionków i ponownie zaczynam 2 dni przed Tobą. Nie narzekam jednak, bo lubię tak co chwilę wpaśc do domu.Następny zjazd na Św. Zmarłych.
22 września 2014 22:26
alinka1339

Malagi wracasz na stare śmieci czy nowa stella ?
Munster jak dobrze kojarze to gdzieś blisko mnie Osnabruck .Tylko ,ze ja już do domku za tydzień jade.

Nie, jadę na nową stellę tylko na zastępstwo, ale szykuje mi się po nowym roku stella koło Osnabruck to może wtedy... ;-)
22 września 2014 22:34
Malgi

Nie, jadę na nową stellę tylko na zastępstwo, ale szykuje mi się po nowym roku stella koło Osnabruck to może wtedy... ;-)

No ja bedę tu jeździła dokąd PDP będzie żyła bo stella spoko tylko PDP juz ma 100 lat , więc nigdy nic nie wiadomo.
22 września 2014 23:16 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

No ja bedę tu jeździła dokąd PDP będzie żyła bo stella spoko tylko PDP juz ma 100 lat , więc nigdy nic nie wiadomo.

chuda jest? moja ma 93 i dosłownie schnie, kurczy się, ale ja tu nie wracam
23 września 2014 08:40
agamor

chuda jest? moja ma 93 i dosłownie schnie, kurczy się, ale ja tu nie wracam

Moja PDP czy jest chuda , waży 50 kg i waga się utrzymuje . Jest raczej niską kobietą .
23 września 2014 08:46
to chuda..