Nie o to mi chodziło Zofio.Nadmieniłam tylko o laikach poniewaz teraz nie maja one zadnej wartości.Wystarczy poczytać forum i to nie koniecznie wnikliwie.
Nie o to mi chodziło Zofio.Nadmieniłam tylko o laikach poniewaz teraz nie maja one zadnej wartości.Wystarczy poczytać forum i to nie koniecznie wnikliwie.
A jaką miały wartość kiedyś? Czytam tą Twoją opinię już któryś raz z kolei i chciałabym ją zrozumieć. Co oznacza jak ktoś klika "podoba mi się"?
I chyba stanu wolnego,z tego co pamiętam :-)
Wczoraj poznałam Orima :) Poszliśmy na obiad.
Ale wtopę zaliczyłam oczywiście, bo w trakcie spotkania odezwały się pierwsze symptomy jelitówki. Dzielnie wytrwałam kilka godzin. Wisi nad nami jeszcze niewypita kawa z mojego powodu. Głupio mi okrutnie.
Orim jest b. sympatyczny, otwarty i szarmancki :)
Nie.
:)
Wszystko cacy... tylko gdzie zdjęcia ze spotkania opiekunów??? Część oficjalną należało uwiecznić dla potomności, a przynajmniej dla nas, a tak to niedosyt czujemy... ;)
A mnie już wolne się pomału kończy... 9 października - kierunek Munster. :-)
A mnie już wolne się pomału kończy... 9 października - kierunek Munster. :-)
Malagi wracasz na stare śmieci czy nowa stella ?
Munster jak dobrze kojarze to gdzieś blisko mnie Osnabruck .Tylko ,ze ja już do domku za tydzień jade.
Nie, jadę na nową stellę tylko na zastępstwo, ale szykuje mi się po nowym roku stella koło Osnabruck to może wtedy... ;-)
No ja bedę tu jeździła dokąd PDP będzie żyła bo stella spoko tylko PDP juz ma 100 lat , więc nigdy nic nie wiadomo.
chuda jest? moja ma 93 i dosłownie schnie, kurczy się, ale ja tu nie wracam