W domu :) #3

02 października 2014 20:47
kasia63

Wirtualnie?!A tak na Ciebie liczyłam...A teraz sie okazuje,że Ty nie jestes Mycha tylko Wiśnia!:):):):):):)hi hi hi hihi

Noo trudno, wiśnią zostanę. Rozpaliłam kobite i nic ;-// a fujjj
02 października 2014 20:49 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Noo trudno, wiśnią zostanę. Rozpaliłam kobite i nic ;-// a fujjj

E,no spoko,dam se radę:):):)
10 października 2014 21:55 / 7 osobom podoba się ten post
No i sukces :D po wielkich bojach, przepychankach, pyskowkach, prosbach i grozbach udalo mi sie wywalczyc i dzis zlozylam wniosek paszportowy dla mojej Corci :D do odbiory za jakies dwa tygodnie. jestem bardzo zadowolona :D:D:D:D:D z tej radosci az okna w mieszkaniu umylam ;)
11 października 2014 08:33 / 2 osobom podoba się ten post
użytkowniczka niegdyś znana jako debiutantka

No i sukces :D po wielkich bojach, przepychankach, pyskowkach, prosbach i grozbach udalo mi sie wywalczyc i dzis zlozylam wniosek paszportowy dla mojej Corci :D do odbiory za jakies dwa tygodnie. jestem bardzo zadowolona :D:D:D:D:D z tej radosci az okna w mieszkaniu umylam ;)

Super, że wreszcie udało Ci się doprowadzić do końca tą sprawę. Będziesz spokojniesza. I na tym "haju szczęścia" wypucujesz całe mieszkanko ;)
11 października 2014 14:18 / 1 osobie podoba się ten post

Bardzo fajna wiadomość. Pomijając drogę dojścia do celu, najważniejsze, że załatwiłaś to sobie.
11 października 2014 14:29

Ojej, a ja juz się tydzień za moje okna zabieram:) Tylko opuszczam roletę, żeby nie widzieć co tam się dzieje:) hahah Lenistwo mnie dopadło!
11 października 2014 14:37
nesca_nebesca

Ojej, a ja juz się tydzień za moje okna zabieram:) Tylko opuszczam roletę, żeby nie widzieć co tam się dzieje:) hahah Lenistwo mnie dopadło!

Po łazienkowym oknie  na piętrze wspina nam się winogrono a po nim do domu usiłują się na zimę zadekować myszy!!!Już raz sie w ten sposób wprowadziły:):):) Wietrzę tylko jak jestem w łazience:)Przymierzałam się do mycia nawet ,ale na szczeście dla mnie pada:):):)hi hi hi
11 października 2014 18:15
margaritka59

Bardzo fajna wiadomość. Pomijając drogę dojścia do celu, najważniejsze, że załatwiłaś to sobie.

Margaritka w to zdjecie to w Westfalenparku moze jest zrobione? troche niewyraznie widze, a nie umiem powiekszyc ;)
11 października 2014 18:16 / 1 osobie podoba się ten post
nesca_nebesca

tez mam ostatnio lenia w wielu kwestiach- te okna to chyba tak w euforii umylam ;) ze udalo sie z tym paszportem :D
11 października 2014 20:27

Margaritka w to zdjecie to w Westfalenparku moze jest zrobione? troche niewyraznie widze, a nie umiem powiekszyc ;)

No pewnie, a co nie pamietasz? Piłas wtedy kawę w obrotowej kawiarence, na wieży.
12 października 2014 19:35 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

No pewnie, a co nie pamietasz? Piłas wtedy kawę w obrotowej kawiarence, na wieży.

Przepiekne miejsce, z ktorym mam bardzo mile wspomnienia. Pewnie niejednokrotnie jeszcze sie tam zaplacze, jak tylko bede miec okazje...jestes w Dortmundzie? jakas stala stella? ja tam bywa raz na jakis czas- teraz juz prywatnie ;)
12 października 2014 21:07 / 3 osobom podoba się ten post
Pozdrawiam Was serdecznie z domu, dobrze mi ;-))) ale powoi zbliża się czas wyjazdu ;-//
12 października 2014 21:27 / 3 osobom podoba się ten post
Mycha

Pozdrawiam Was serdecznie z domu, dobrze mi ;-))) ale powoi zbliża się czas wyjazdu ;-//

Nasz łódż na Ciebie czeka,jak mamy tonąc to razem :))
12 października 2014 21:39 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nasz łódż na Ciebie czeka,jak mamy tonąc to razem :))

Aj tam tonąć !!  ale z Tobą Iwanilcia to i glębiny nie są straszne  ;-)))
12 października 2014 22:15 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

U mnie to samo ............... również pozdrawiam z rodzinnego łona