witam wszystkich z rana :)
powiedzcie dziewczyny czy związujecie się raczej z jedną firmą, nawet jak stella jest dobra czy raczej szukacie "lepszych, innych"?
powiedzcie dziewczyny czy związujecie się raczej z jedną firmą, nawet jak stella jest dobra czy raczej szukacie "lepszych, innych"?
jakich znowu awantur? czy ja zawsze musze przegapić, jak na forum dzieje się cos ciekawego? ;) 9 dzień w domu- wcale nie lepiej. ale dziś rezerwuje bilet do DE na weekend za 2 tygodnie :D będę szczesliwa :) miłego dnia Kochani!!! :D
Kinguś a jednak :) Pozdrów odemnie Dortmund :)
Czy mój apel w poście wiodacym był nieczytelny?
Jeśli to do mnie to nie atakuje nikogo i "nie czepiam się" staram sie pisac merytorycznie.A na durne zaczepki bedę pisała w takim samym tonie.
OK ale pamietaj i ty nikogo nie zaczepiaj, nigdy i pisz merytorycznie a nie byle pisać to bedzie spokoj na forum ,sama zobaczysz:)
Ja jeszcze dodałabym że to o tym samym tonie działa w dwie strony... A teraz mogłabym opowiadać moim PDP bajkę: "Było sobie kiedyś bardzo fajne forum, na którym wirtualnie spotykały się bardzo fajne osoby. Niestety, nastał czas niezgody i wiele z tych osób już nie ma w naszym gronie. A wszystko przez..."
Ech... :(((