Wirus szaleje po całej Europie.
Tu,polowa forum chorowala,z kraju tez takie wieści dochodziły. :/
Oraz że dwóch takich skarbów jak ty i zmienniczka nie znajda nigdzie- al to juz sie chyba udało
Powodzenia
Wirus szaleje po całej Europie.
Tu,polowa forum chorowala,z kraju tez takie wieści dochodziły. :/
Hej Kobitki i Faceciki też ;-) Ja ciągle leniuchuję sobie w domku...
Właśnie robię sobie roczny przegląd i jak dotąd to tylko migdałki do wycięcia hihi,reszta jakoś się koleboce.jeszcze dentysta ale tam na sto procent wszystko w gębie zostanie ;-)tylko przeglądzik i można roczek zakończyć.
Powodzenia mój ludu pracujący ;-)
Pozdrawiam z domuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Dawno mnie tutaj nie było ale jak to w domuuuuuu!
Teraz na święta jeszcze prezent od firmy, jakieś komiczne dwie umowy? Rozstać się?
Hej Kobitki i Faceciki też ;-) Ja ciągle leniuchuję sobie w domku...
Właśnie robię sobie roczny przegląd i jak dotąd to tylko migdałki do wycięcia hihi,reszta jakoś się koleboce.jeszcze dentysta ale tam na sto procent wszystko w gębie zostanie ;-)tylko przeglądzik i można roczek zakończyć.
Powodzenia mój ludu pracujący ;-)
Pozdrawiam z domuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Dawno mnie tutaj nie było ale jak to w domuuuuuu!
Teraz na święta jeszcze prezent od firmy, jakieś komiczne dwie umowy? Rozstać się?
Urlop się kończy , czekam na telefon z firmy , bo wczoraj po południu zmienniczka mnie poinformowała , że " chyba " zmienimy się o dzień wcześniej ! Busik zaklepany , w razie " W " muszę zmieniać datę . Stwierdziłam , że jednak jest lepiej jak się zmieniamy z jednej firmy , bo wszystkim zajmuje się koordynator a nie tak , że jedna baba drugiej babie i telefon aż się robi gorący , żeby się dobrze dogadać ..... Dziś odbieram nowiutki , jeszcze " ciepły Dowód osobisty , czekałam trzy tygodnie na wyrobienie nowego , mammografia wykonana , dentysta nie " zaliczony " , najwyżej zęby będę zbierać z podłogi ...... Urlop minął zasmarkany i kaszlący , wczoraj mnie muliło cały dzień , siostry jeszcze nie odwiedziłam , przyjaciółki też nie , rodzicom i dziadkom świeczki nie zapaliłam , czyli moje urlopy są CDD - całkiem do d....y !..... Jedyna pociecha to jest taka , że na " wygnaniu " mam więcej czasu na rozmowy z Wami , ale jak sobie pomyślę , że znów się zacznie " Barrbarraaa , ich musssss !!! " to !!!! ....
to !!! , to co, to co?
To : to mnie aż poddziera , to mnie cholera bierze , to aż mi się wszystko gotuje w środku ...i ....jeszcze , jeszcze , jeszcze inne określenia ! ...... Margarette ! odpoczywaj na tej Majorce , życzę Ci jak najlepiej , nie zazdroszczę ( no ! ciuteczkę tak ! ) , bo trafił Ci się zwyczajny " fuks " -:))))))))......Wszystkim życzę i to z calego serca " chodliwych " PDP- nych , ciepełka , słońca itd. itd -:))))))))
oj ciekawe co zastaniesz po przyjeździe na stellę, przez telefon to powiedzieć można wszystko, a na miejscu sie okaże.....
a może nie będzie tak źle? Nie, nie będzie hihi::)))))
Myślę , że zastanę to co zostawiłam . Z tego co mam przekazywane na bieżąco to wiem , że zmiany są niewielkie , takie do " naprostowania " ....dam radę .....najwyżej będę zanudzała Was swoimi problemami ! -:))))))))