W domu :) #3

08 grudnia 2014 09:45 / 1 osobie podoba się ten post
Musisz przekonac siostry ze nie zostana na lodzie
Oraz że dwóch takich skarbów jak ty i zmienniczka nie znajda nigdzie- al to juz sie chyba udało
Powodzenia
08 grudnia 2014 10:41
Andrea kiedys tez taka sytuacje mialam i rodzina powiedziala pseudofirmie ze rezygnuja ze mnie a sami beda szukac na swoja reke opiekunki,ale w umowie nie bylo klauzuli a w nastepnej firmie tez mialam taka zaznaczona uwage ze za przejecie pdp kara 5000euro
08 grudnia 2014 11:22 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Wirus szaleje po całej Europie.

Tu,polowa forum chorowala,z kraju tez takie wieści dochodziły. :/

Ja też zaczynam stękać.
Mnie chyba załatwiają wypady na fajki.
Mam worek z tabletkami to się ratuję.
08 grudnia 2014 14:20 / 6 osobom podoba się ten post
Hej Kobitki i Faceciki też ;-) Ja ciągle leniuchuję sobie w domku...
Właśnie robię sobie roczny przegląd i jak dotąd to tylko migdałki do wycięcia hihi,reszta jakoś się koleboce.jeszcze dentysta ale tam na sto procent wszystko w gębie zostanie ;-)tylko przeglądzik i można roczek zakończyć.
Powodzenia mój ludu pracujący ;-)
08 grudnia 2014 14:22 / 1 osobie podoba się ten post
mamusia

Właśnie robię sobie roczny przegląd i jak dotąd to tylko migdałki do wycięcia hihi,reszta jakoś się koleboce.jeszcze dentysta ale tam na sto procent wszystko w gębie zostanie ;-)tylko przeglądzik i można roczek zakończyć.

bardzo zdrowe podejście do zdrowia :)
Dziękuję
08 grudnia 2014 17:12 / 1 osobie podoba się ten post
Pozdrawiam z domuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Dawno mnie tutaj nie było ale jak to w domuuuuuu!
Teraz na święta jeszcze prezent od firmy, jakieś komiczne dwie umowy? Rozstać się?
08 grudnia 2014 17:32 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Pozdrawiam z domuuuuuuuuuuuuuuu!!!! Dawno mnie tutaj nie było ale jak to w domuuuuuu!
Teraz na święta jeszcze prezent od firmy, jakieś komiczne dwie umowy? Rozstać się?

Jak juz masz umowy to mozesz uchylić.........  ?
08 grudnia 2014 22:13 / 2 osobom podoba się ten post
mamusia

Ważne żeby dowód rejestracyjny podbili,resztę zostaw na pózniej :)))
08 grudnia 2014 22:14 / 3 osobom podoba się ten post
dorotee

My wszystkie mamy dostac nowe umowy ale większość jeszcze nie dostała,nie strasz lepiej że takie tragiczne...
09 grudnia 2014 08:13 / 8 osobom podoba się ten post
Urlop się kończy , czekam na telefon z firmy , bo wczoraj po południu zmienniczka mnie poinformowała , że " chyba " zmienimy się o dzień wcześniej ! Busik zaklepany , w razie " W " muszę zmieniać datę . Stwierdziłam , że jednak jest lepiej jak się zmieniamy z jednej firmy , bo wszystkim zajmuje się koordynator a nie tak , że jedna baba drugiej babie i telefon aż się robi gorący , żeby się dobrze dogadać ..... Dziś odbieram nowiutki , jeszcze " ciepły Dowód osobisty , czekałam trzy tygodnie na wyrobienie nowego , mammografia wykonana , dentysta nie " zaliczony " , najwyżej zęby będę zbierać z podłogi ...... Urlop minął zasmarkany i kaszlący , wczoraj mnie muliło cały dzień , siostry jeszcze nie odwiedziłam , przyjaciółki też nie , rodzicom i dziadkom świeczki nie zapaliłam , czyli moje urlopy są CDD - całkiem do d....y !..... Jedyna pociecha to jest taka , że na " wygnaniu " mam więcej czasu na rozmowy z Wami , ale jak sobie pomyślę , że znów się zacznie " Barrbarraaa , ich musssss !!! " to !!!! ....
09 grudnia 2014 09:07 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Urlop się kończy , czekam na telefon z firmy , bo wczoraj po południu zmienniczka mnie poinformowała , że " chyba " zmienimy się o dzień wcześniej ! Busik zaklepany , w razie " W " muszę zmieniać datę . Stwierdziłam , że jednak jest lepiej jak się zmieniamy z jednej firmy , bo wszystkim zajmuje się koordynator a nie tak , że jedna baba drugiej babie i telefon aż się robi gorący , żeby się dobrze dogadać ..... Dziś odbieram nowiutki , jeszcze " ciepły Dowód osobisty , czekałam trzy tygodnie na wyrobienie nowego , mammografia wykonana , dentysta nie " zaliczony " , najwyżej zęby będę zbierać z podłogi ...... Urlop minął zasmarkany i kaszlący , wczoraj mnie muliło cały dzień , siostry jeszcze nie odwiedziłam , przyjaciółki też nie , rodzicom i dziadkom świeczki nie zapaliłam , czyli moje urlopy są CDD - całkiem do d....y !..... Jedyna pociecha to jest taka , że na " wygnaniu " mam więcej czasu na rozmowy z Wami , ale jak sobie pomyślę , że znów się zacznie " Barrbarraaa , ich musssss !!! " to !!!! ....

to !!! , to co, to co?
09 grudnia 2014 09:19 / 4 osobom podoba się ten post
margaritka59

to !!! , to co, to co?

To : to mnie aż poddziera , to mnie cholera bierze , to aż mi się wszystko gotuje w środku ...i ....jeszcze , jeszcze , jeszcze inne określenia ! ...... Margarette ! odpoczywaj na tej Majorce , życzę Ci jak najlepiej , nie zazdroszczę ( no ! ciuteczkę tak ! ) , bo trafił Ci się zwyczajny " fuks " -:))))))))......Wszystkim życzę i to z calego serca " chodliwych " PDP- nych , ciepełka , słońca  itd. itd -:))))))))
09 grudnia 2014 09:26 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

To : to mnie aż poddziera , to mnie cholera bierze , to aż mi się wszystko gotuje w środku ...i ....jeszcze , jeszcze , jeszcze inne określenia ! ...... Margarette ! odpoczywaj na tej Majorce , życzę Ci jak najlepiej , nie zazdroszczę ( no ! ciuteczkę tak ! ) , bo trafił Ci się zwyczajny " fuks " -:))))))))......Wszystkim życzę i to z calego serca " chodliwych " PDP- nych , ciepełka , słońca  itd. itd -:))))))))

oj ciekawe co zastaniesz po przyjeździe na stellę, przez telefon to powiedzieć można wszystko, a na miejscu sie okaże.....
a może nie będzie tak źle? Nie, nie będzie hihi::)))))
09 grudnia 2014 09:31 / 5 osobom podoba się ten post
agamor

oj ciekawe co zastaniesz po przyjeździe na stellę, przez telefon to powiedzieć można wszystko, a na miejscu sie okaże.....
a może nie będzie tak źle? Nie, nie będzie hihi::)))))

Myślę , że zastanę to co zostawiłam . Z tego co mam przekazywane na bieżąco to wiem , że zmiany są niewielkie , takie do " naprostowania " ....dam radę .....najwyżej będę zanudzała Was swoimi problemami ! -:))))))))
09 grudnia 2014 09:34 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Myślę , że zastanę to co zostawiłam . Z tego co mam przekazywane na bieżąco to wiem , że zmiany są niewielkie , takie do " naprostowania " ....dam radę .....najwyżej będę zanudzała Was swoimi problemami ! -:))))))))

o popatrz ją, wprowadziłaś kontrolę zmienniczki???/!!!
babka nawet nie wie, że jest "obserwowana" hahaha