Moje.
A odnośnie plotkowania, to jeśli ktoś o kimś plotkuje ze mną, to już wiem, że z kimś plotkuje o mnie.
Ale podobno, jak o kimś nie plotkują, to oznacza, że ten ktoś nie żyje :-))
Moje.
A odnośnie plotkowania, to jeśli ktoś o kimś plotkuje ze mną, to już wiem, że z kimś plotkuje o mnie.
Ale podobno, jak o kimś nie plotkują, to oznacza, że ten ktoś nie żyje :-))
No to mnie pocieszylas : 750 Euro za fotke do 5000 bez licencji
dlatego w niemieckich rzekach pływają beztrosko miliardy rybek :-))
Właśnie wczoraj pisałam o tym,że marzy mi się jakiś uroczy dziadziuś,chyba zakręcę się po Nowym Roku za takowym :))
A może na Gwiazdkę dostaniesz ?:)))))
rybek to moze tak ale ryb to nie jest tak duzo
Gosiu na Gwiazdkę to Ivanilka nie przyjmie ! Zapomniałaś , że jej się nie podobają dziadeczkowie z " krzaczastymi brwiami " ?.... a ten co prezenty na " Gwiazdkę " przynosi to niby jakie ma brwi ? - krzaczaste i w dodatku siwe !!!!! -:))))))))
...duże buty i długi nos Basieńko,długi nos...:))))))
Gosiu na Gwiazdkę to Ivanilka nie przyjmie ! Zapomniałaś , że jej się nie podobają dziadeczkowie z " krzaczastymi brwiami " ?.... a ten co prezenty na " Gwiazdkę " przynosi to niby jakie ma brwi ? - krzaczaste i w dodatku siwe !!!!! -:))))))))
Obawiam się, że na Gwiazdkę to brwi nie będa jej przeszkadzały. Nie będzie patrzyła mu w oczy tylko zerkała do wora.