Na wyjeździe #14

02 października 2014 20:04 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

Moje.
A odnośnie plotkowania, to jeśli ktoś o kimś plotkuje ze mną,  to już wiem, że z kimś plotkuje o mnie.
Ale podobno, jak o kimś nie plotkują, to oznacza, że ten ktoś nie żyje :-))

Byle nazwiska albo nicku nie przekręcali:):):):)
02 października 2014 20:04
no nie jest kolorowo,ale ........ znajde takie miejsce ze nawet diabel tam nie bedzie zagladal,a jak nie to troszke plywania mnie czeka hihi
02 października 2014 20:05
ORIM

No to mnie pocieszylas : 750 Euro za fotke do 5000 bez licencji 

dlatego w niemieckich rzekach pływają beztrosko miliardy rybek )
02 października 2014 20:06
amelka

dlatego w niemieckich rzekach pływają beztrosko miliardy rybek :-))

rybek to moze tak ale ryb to nie jest tak duzo
02 października 2014 20:07
troszke,ale nie tak smaczne
02 października 2014 20:15 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Właśnie wczoraj pisałam o tym,że marzy mi się jakiś uroczy dziadziuś,chyba zakręcę się po Nowym Roku za takowym :))

A może na Gwiazdkę dostaniesz ?:)))))
02 października 2014 20:19
Taka mgła dzisiaj była, jak wiozłam dziadka do szpitala, że po omacku prawie jechałam. Mało kota nie rozjechałam, bo siedział na ulicy i w ostatniej chwili go było widać a się nie ruszył. Padam, 6 godzin zeszło w szpitalu. Zdążyłam prawie "Medicusa" skończyć pomiędzy wizytami na badaniach a byłam w połowie. Dobrze, że kolejny wypad do szpitala dopiero za 2 tygodnie.
02 października 2014 20:20
ile tych skarbonek musial bym miec ha ha
02 października 2014 20:20 / 3 osobom podoba się ten post
Gosia 1234

A może na Gwiazdkę dostaniesz ?:)))))

Gosiu na Gwiazdkę to Ivanilka nie przyjmie ! Zapomniałaś , że jej się nie podobają dziadeczkowie z " krzaczastymi brwiami " ?.... a ten co prezenty na " Gwiazdkę " przynosi to niby jakie ma brwi ? - krzaczaste i w dodatku siwe !!!!! -:))))))))
02 października 2014 20:22
ORIM

rybek to moze tak ale ryb to nie jest tak duzo

szczególnie tych grubych.
02 października 2014 20:23 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Gosiu na Gwiazdkę to Ivanilka nie przyjmie ! Zapomniałaś , że jej się nie podobają dziadeczkowie z " krzaczastymi brwiami " ?.... a ten co prezenty na " Gwiazdkę " przynosi to niby jakie ma brwi ? - krzaczaste i w dodatku siwe !!!!! -:))))))))

...duże buty i długi nos Basieńko,długi nos...:))))))
02 października 2014 20:27 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

...duże buty i długi nos Basieńko,długi nos...:))))))

Mądra dziewczynka z Ciebie jest !... Jak spaść z konia to z porządnego -:))))
02 października 2014 20:28 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Obawiam się, że na Gwiazdkę to brwi nie będa jej przeszkadzały. Nie będzie patrzyła mu w oczy tylko zerkała do wora. 
02 października 2014 20:32 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Oj ta nasza Ivanilka, ma przechlapane na całego :)))))
Zreszta ten krzaczasty nie musi wiedzieć o tym, niech wrzuci dziadka przez komin i szafa gra....:)
02 października 2014 20:32 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Obawiam się, że na Gwiazdkę to brwi nie będa jej przeszkadzały. Nie będzie patrzyła mu w oczy tylko zerkała do wora. 

Będzie zerkała : " Do , czy Na ?? " ...Wór nie jest taki ważny , to tylko zbędny ciężar -:))))))))