Może Ci otworzą:) U mnie też nie było, ale się dowiedzieli, że nadciągam i co by obroty wzrosły, to otworzyli nową filię:)
Może Ci otworzą:) U mnie też nie było, ale się dowiedzieli, że nadciągam i co by obroty wzrosły, to otworzyli nową filię:)
Poczekamy, zobaczymy :-))
Czytam Twoje perypetie i mogę powiedzieć Ci,że na prawdę jestem dumna z Ciebie jak świetnie załatwiasz sprawy.Nie dałaś sie zrobić w konia przez "koleżankę",dzwonisz do agencji i starasz się o względny spokój za to wielkie graulacje.
Pisałam ,że już drugi raz spotykam się z tym ,jak jedna drugiej potrafi koło nosa zrobić,kłamią o warunkach pracy i nastawiają przeciw następnej pdp,to poprostu chamstwo,ja czegoś takiego nigdy nie zrozumiem.
Moja pdp do dziś była mrukliwa,mało ze mną rozmawiała,a dziś babcia gadała jak karabin maszynowy i cały czas była uśmiechnięta. Myślę,że chyba potrzebowała czasu na zaakceptowanie mnie,albo były to działania mojej poprzedniczki. mogę tak myśleć,bo tak jak żle opowiadała mi o całej rodzinie pdp i jej samej ,można myśleć ,że to samo mogła im opowiadać o mnie,wcale mnie nie znając.
No i powiedzcie sami,jak można się nie zrazić do Polaków za granicą....
Dziś nareszcie zlokalizowałam centrum miasteczka czyt. sklepy,niestety DM-a tu nie ma,a najbardziej mi na nim zależy. Pomysłowo urządzili się tu,bo Edeka,Rossnan ,warzywniaki,kawiarnie,szkoła,gabinety lekarskie są w jednym miejscu na dużej powierzni w kształcie kwadrata.Czyli taka znowu wiocha to tu nie jest :)
Jeszcze chciałam się poskarżyć,że nie mam ja w życiu szczęścia: już trzeci raz trafiam na urodziny pdp,a co się z tym wiąże ipreza pewnie będzie wielka,wszyscy będą mnie wypytywać o życie prywatne,no tylko się pochlastać...
Noooo nieeee Ty pesymistka??? Nie pisz tak bo zacznę podejrzewać,ze to nie Twoje wpisy :))))
.....pochlastac ???? A czemu ???? Atrakcyjna,samodzielna,dobrze zarabiajaca bez smyczy kobieta z Polski.Czego wiecej chcesz !!!
Moje.
A odnośnie plotkowania, to jeśli ktoś o kimś plotkuje ze mną, to już wiem, że z kimś plotkuje o mnie.
Ale podobno, jak o kimś nie plotkują, to oznacza, że ten ktoś nie żyje :-))
Proszę Cięęęę Orimieeeeeeee,jeszcze nie uleczyła mnie poezja Lilii,tak ze nic z tego :))))
.....pochlastac ???? A czemu ???? Atrakcyjna,samodzielna,dobrze zarabiajaca bez smyczy kobieta z Polski.Czego wiecej chcesz !!!
jak nic z tego i co poezja ma do wizerunku jaki przedstawisz Niemca.Uwieza w to co powiesz i nie beda sprawdzac
Dzis bylem na rybach,nad rzeka.Efekt 2 okonie.Czyli bez jakiejs rewelacji.Jednak odpoczynek super.Jutro na obiad ryba ha ha Mowiac jasniej do tej co kupilem zrobie rowniez te zlowione.
Moze ktos wie ile kosztuje pozwolenie na polow ryb w DE ? Ja zapewne bede nie dlugo wiedzial ile kosztuje mandat za lowienie bez pozwolenia hihi
A,to miałeś na myśli hahahahahahahhahahaahh
http://rtw.org.pl/portal/wedkarstwo-w-niemczech-warunki-i-przepisy-krotki-przewodnik_artykul,53.html