Na wyjeździe #14

02 października 2014 21:06 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ale musi być dobry kierowca;)

Pewnie , że tak ! Musi wiedzieć kiedy szybciej jechać , kiedy trochę przyhamować , kontrolować , żeby olej za szybko nie wyciekał , czyli pompę oleju musi mieć sprawną ! a nie tam jakiś paprok co to wystartuje jak rakieta - moment i nawet się nie obejrzysz i już jazda skończona ! .... Kasia 63 ma rację - rajdowcy odpadają ! -:)))))))))
02 października 2014 21:10 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Pewnie , że tak ! Musi wiedzieć kiedy szybciej jechać , kiedy trochę przyhamować , kontrolować , żeby olej za szybko nie wyciekał , czyli pompę oleju musi mieć sprawną ! a nie tam jakiś paprok co to wystartuje jak rakieta - moment i nawet się nie obejrzysz i już jazda skończona ! .... Kasia 63 ma rację - rajdowcy odpadają ! -:)))))))))

Zgodzę się w stu procentach.Nie dość ,że takowy wystartuje jak wariat,to nie dość,że mu ten olej wycieknie,to jeszcze gumę złapie i ciężki wypadek gotowy;))
02 października 2014 21:10
Barbara niepowtarzalna

Mądra dziewczynka z Ciebie jest !... Jak spaść z konia to z porządnego -:))))

Tylko żeby nie rozbić sobie głowę o kant stołu...
02 października 2014 21:14 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

I czasem nawet cała jazda trwa krócej niż zapinanie pasów ;)
02 października 2014 21:17 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

I czasem nawet cała jazda trwa krócej niż zapinanie pasów ;)

Matko moja!Nianta bo jeszcze Blondyn pomyśli, że to o nim!!!!!
02 października 2014 21:19 / 2 osobom podoba się ten post
Mam nadzieję, że Nianty Blondyn nie czyta tego topiku....hihi
02 października 2014 21:20
Poskarżę się, że do poniedziałku nie mogę brać prysznica!! Zapchały się rury gdzieś w piwnicy i dopiero w poniedziałek przyjdą fachowcy. Prać też nie mogę, a już powinnam.
02 października 2014 21:21 / 1 osobie podoba się ten post
Pdp w szpitalu minimum do poniedziałku, nie wiem co jej jest, bo nie wiele rozumiałam z tego co do mnie mówili... Wiem tylko, że nawet po wypiciu 3 litrów płynu wspomagającego wypróżnianie nie udało się jej tego dokonać... Prawdopodobnie będzie potrzebna operacja, ale pdp już zaznaczyła, że ona nie chce i nie potrzebuje.
02 października 2014 21:22 / 4 osobom podoba się ten post
Ola55

Tutaj mają wstęp partnerzy tolerancyjni ! Zazdrośnikom mówimy głośne " NIE ! "-:))))))))0
02 października 2014 21:23 / 3 osobom podoba się ten post
Ola55

Blondyn kiedyś próbował odszukać moje wpisy, ale wszedł na stronę i zwątpił ;)
02 października 2014 21:26 / 2 osobom podoba się ten post
wichurra

Poskarżę się, że do poniedziałku nie mogę brać prysznica!! Zapchały się rury gdzieś w piwnicy i dopiero w poniedziałek przyjdą fachowcy. Prać też nie mogę, a już powinnam.

O jaka niemiecka niesolidność!!Tyle dni?!Współczulski:( 
02 października 2014 21:29 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

O jaka niemiecka niesolidność!!Tyle dni?!Współczulski:( 

To nie niesolidnosc, tylko przez jutrzejsze święto pewnie długi weekend mają.
02 października 2014 21:31 / 3 osobom podoba się ten post
nianta

Blondyn kiedyś próbował odszukać moje wpisy, ale wszedł na stronę i zwątpił ;)

No i lepiej dla Niego bo by jeszcze z krzesla spadl jaby odszyfrowal Twoje wpisy a wlos pod pacha deba stanal 
02 października 2014 21:34 / 2 osobom podoba się ten post
Szkoda, że tylko włosy;)
02 października 2014 21:47 / 2 osobom podoba się ten post
Ja tam mam jutro swieta ,wiec biore sztandar w garsc(jak kolega mi radzil)i ide na defilade tylko nie wiem jeszcze pod jakim,gdzie mam sie przytulic jaka opcja mi blizsza