Na wyjeździe #14

04 października 2014 21:43
barbarella

No ja połozna i nie widziałam jeszcze czegoś takiego, posikałam się ze smiechu :)))))) Czas chyba ciastko operować, no nie wytrzymam:))))))))))))))))))

Ha praktyka i jeszcze raz praktyka - czyni mistrza haha 
05 października 2014 00:36 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Miałam na mysli ,że przejdę psychiczną rehabilitację ( wiersze Lilii),bo jak narazie Ci co okrakiem chodzą wzbudzają najmniejsze moje zainteresowanie, choć kolegów mam kilku :))

To sobie zajrzyj do właściwego topiku po świeżą dawkę czegoś konkretnego :)
05 października 2014 05:53 / 9 osobom podoba się ten post
Dzien doberek !! Chetnych na kawke lub herbatke zapraszam!! no imbirek tez sie znajdze dla chetnych!! Gimnastyke nocna odstawiłam co połtora godzin,wiec rano nie musze miłej spokojnej niedzieli.Pewno ktos sie dzis wybera do kosciułka,no ja niestety nie moge !! Plisssssssssssss o modlitwe za mnie i pewnie wiele innych kolezane !Boze daj siłe do tego wstawania nocnego bo mi zaczyna brakowac!!!
05 października 2014 07:11 / 5 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Dzien doberek !! Chetnych na kawke lub herbatke zapraszam!! no imbirek tez sie znajdze dla chetnych!! Gimnastyke nocna odstawiłam co połtora godzin,wiec rano nie musze miłej spokojnej niedzieli.Pewno ktos sie dzis wybera do kosciułka,no ja niestety nie moge !! Plisssssssssssss o modlitwe za mnie i pewnie wiele innych kolezane !Boze daj siłe do tego wstawania nocnego bo mi zaczyna brakowac!!!

Taki jeden z białymi skrzydłami ode mnie , Ty Go nie widzisz , ale On Cię już przytula , będzie lepiej .....-:)))))))))))......
Do " ONA ".... cyt. " firma jest naprawdę ok. " ....to trochę za mało !!!!!!!!
05 października 2014 10:43 / 2 osobom podoba się ten post
A ja jestem sama w domu... PDP w szpitalu, synek"mamin cycek" pojechał na chrzciny, jaki motyw, stoję przed domem, palę papierosa z żoną kontrolera, a cycek szuka klucza żeby drzwi zamknąć... I pytam co ze mną, przecież ja zostaje... Wzruszył ramionami i dalej szuka... Dopiero kontroler się wydarł na niego, pokręcił głową i poszedł...no co ludź.
05 października 2014 12:51 / 4 osobom podoba się ten post
No i po obiadku .
Babuleńka śpi sobie w swoim magicznym foteliku.
A ja czmycham na spacerek bo oci...je z nudów haha.
Dobrego popołudnia Kochani.
05 października 2014 13:01
ja też dzisiaj wychodzę, sklepy są otwarte to się powłóczę po 15
05 października 2014 13:58 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

No jak ja sie za ciebie pomodle to twoja babcia zacznie sie modlic o spokoj ha ha
05 października 2014 17:27 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

No jak ja sie za ciebie pomodle to twoja babcia zacznie sie modlic o spokoj ha ha

Oki moze bedzie spała jak aniołek do rana hahahahahahah
05 października 2014 18:33 / 8 osobom podoba się ten post
Dziś przekonałam się,że chytrość babci jest większa niż granice przyzwoitości. Wczoraj pisałam ,że wybieram sie dziś z reklamówką na winogrona. Nazbierałam sporo i z językiem na brodzie,uradowana wracałam ,a przed domem babci wnuczka.... No cóż,przycieła mnie jak niosę ze spaceru reklamówkę i chcąc nie chcąc musiałam zanieść babci dwie gałązki winogrona. Babcia tak się ucieszyła,że na kolacji nie zwracała uwagi co jem hi,hi.
Powiedziałam jej,że są za free i wcale nie była oburzona,wręcz przeciwnie.
Mówiłam,że jakby była sprawniejsza to poszłaby ze mną kraść owoce. :)
05 października 2014 18:35 / 1 osobie podoba się ten post
od wtorku znowu Niemce ;(
Przymusowo, bo zmienniczka musi wrócić wcześniej...
05 października 2014 18:51 / 5 osobom podoba się ten post
mzap88

od wtorku znowu Niemce ;(
Przymusowo, bo zmienniczka musi wrócić wcześniej...

a zapraszamy Dosc tego dobrego ha ha
05 października 2014 19:11 / 5 osobom podoba się ten post
ORIM

a zapraszamy Dosc tego dobrego ha ha

No i dobrze żeś jej powiedział ! my tu na twarze padamy a " Gwiazdeczka " ma się tylko poitalać ? -:)))))))
05 października 2014 20:04
Barbara niepowtarzalna

No i dobrze żeś jej powiedział ! my tu na twarze padamy a " Gwiazdeczka " ma się tylko poitalać ? -:)))))))

heh, oż Wy niedbroty :D

kuźwa , nie ma czasu nawet aby się nastawić psychicznie, dobrze że do tej samej pdp, zobaczymy co tam się zmieniło podczas mojej nieobecności :)

05 października 2014 20:11 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

heh, oż Wy niedbroty :D

kuźwa , nie ma czasu nawet aby się nastawić psychicznie, dobrze że do tej samej pdp, zobaczymy co tam się zmieniło podczas mojej nieobecności :)

ty sie teraz nastawiaj ....ale nie psychicznie ha ha