No ja połozna i nie widziałam jeszcze czegoś takiego, posikałam się ze smiechu :)))))) Czas chyba ciastko operować, no nie wytrzymam:))))))))))))))))))
No ja połozna i nie widziałam jeszcze czegoś takiego, posikałam się ze smiechu :)))))) Czas chyba ciastko operować, no nie wytrzymam:))))))))))))))))))
Miałam na mysli ,że przejdę psychiczną rehabilitację ( wiersze Lilii),bo jak narazie Ci co okrakiem chodzą wzbudzają najmniejsze moje zainteresowanie, choć kolegów mam kilku :))
Dzien doberek !! Chetnych na kawke lub herbatke zapraszam!! no imbirek tez sie znajdze dla chetnych!! Gimnastyke nocna odstawiłam co połtora godzin,wiec rano nie musze miłej spokojnej niedzieli.Pewno ktos sie dzis wybera do kosciułka,no ja niestety nie moge !! Plisssssssssssss o modlitwe za mnie i pewnie wiele innych kolezane !Boze daj siłe do tego wstawania nocnego bo mi zaczyna brakowac!!!
Dzien doberek !! Chetnych na kawke lub herbatke zapraszam!! no imbirek tez sie znajdze dla chetnych!! Gimnastyke nocna odstawiłam co połtora godzin,wiec rano nie musze miłej spokojnej niedzieli.Pewno ktos sie dzis wybera do kosciułka,no ja niestety nie moge !! Plisssssssssssss o modlitwe za mnie i pewnie wiele innych kolezane !Boze daj siłe do tego wstawania nocnego bo mi zaczyna brakowac!!!
No jak ja sie za ciebie pomodle to twoja babcia zacznie sie modlic o spokoj ha ha
od wtorku znowu Niemce ;(
Przymusowo, bo zmienniczka musi wrócić wcześniej...
a zapraszamy Dosc tego dobrego ha ha
No i dobrze żeś jej powiedział ! my tu na twarze padamy a " Gwiazdeczka " ma się tylko poitalać ? -:)))))))
heh, oż Wy niedbroty :D
kuźwa , nie ma czasu nawet aby się nastawić psychicznie, dobrze że do tej samej pdp, zobaczymy co tam się zmieniło podczas mojej nieobecności :)