od wtorku znowu Niemce ;(
Przymusowo, bo zmienniczka musi wrócić wcześniej...
od wtorku znowu Niemce ;(
Przymusowo, bo zmienniczka musi wrócić wcześniej...
Kurcze, przecież jak dobrze pamiętam nie tak dawno żegnalaś nas z De ., to ile byłaś w PL ?????
ty sie teraz nastawiaj ....ale nie psychicznie ha ha
a zapraszamy Dosc tego dobrego ha ha
Orimku do kiedy ty zostajesz w de?mam nadzieje,ze jak przyjade popracujemy jeszcze razem co by mi smutno nie było:)))
do stycznia
co?ile miesiecy bedziesz?ja tez o tym myśle by szarpnac do stycznia:)
Dziewczyny mam problem,moja PDP ma cewnik i już trzeci razy wszystko z niego się wylewa tzn.z worka oczywiście jest regularnie opróżniany,więc nie wiem o co chodzi,dwa razy zmieniałam ten worek bo myślałam że może gdzieś jest jakaś dziurka,pęknięcie no różnie to bywa,ale nie pomogło.Powiedzcie czy wasi PDP mają worki na noc wieszane gdzieś obok łóżka czy mają przy nodze.Już nie wiem co zrobić,łóżko znowu całe mokre,wczoraj kanapa.
Dziewczyny mam problem,moja PDP ma cewnik i już trzeci razy wszystko z niego się wylewa tzn.z worka oczywiście jest regularnie opróżniany,więc nie wiem o co chodzi,dwa razy zmieniałam ten worek bo myślałam że może gdzieś jest jakaś dziurka,pęknięcie no różnie to bywa,ale nie pomogło.Powiedzcie czy wasi PDP mają worki na noc wieszane gdzieś obok łóżka czy mają przy nodze.Już nie wiem co zrobić,łóżko znowu całe mokre,wczoraj kanapa.
Chłopak moze odpowiedziec ??? ha ha Otoz nie koniecznie worek musi byc felerny. W tym miejscu gdzie konczy sie rurka od cewnika jest polaczenie z workiem - to wiesz..To dosc newralgiczne miejsce.Pomimo gumowych uszczelek moze sie zadrzyc ze bedzie cieklo. Miałem podobnie.Polacz dobrze te rurki a nastepnie oklej plastrem,tak aby sie nie mogly wysunac.Poza tym popros rodzine aby kupowala worki z rurkami o dlugosci 120 cm.To najdluzsze jakie sa w DE.Jak bedzie taka dlugo swobodnie starczy ci abys worek powiesila na lozku.Pamietaj aby byl nizej to mocz swobodnie do niego scieka
Nie wypada, Andrea, w "Poskarzyjkach", wstawiam obiecane fotki z wystawy letnie (tam i moja mlodsza kontempluje) i z nowej. Wybralam tylko dwie fotki z nowej, bo z wrazenia az mi horyzont sie skrzywil. Te obrazy maja nawet tytuly, a jakie? No wlasnie, zgadywanka !