Znaczy się , że Ty tzw. burdelik zostawiłaś ???? .... -:))))))))))))))
Znaczy się , że Ty tzw. burdelik zostawiłaś ???? .... -:))))))))))))))
zależy co kto przez to rozumie:
wczoraj wieczorem babcia tak jadła czekoladę, że upaprała spodnie, sweter i bluzkę, dzisiaj była z rana po myciu zmiana bielizny, więc kilka rzeczy jest do prania, swoją pościel wstawiłam o 6 rano, ja już wyjeżdżałam o 9.15.
w tym mieszkaniu dywan nie miał juz włosa tylko została taka siatka, w kuchni nia było ciepłej wody, tylko z kranu wisiał kikut, to mieszkanie to porazka, po prostu nic nie jest robione odkąd tam mieszkają, linoleum, a dywan o którym wspomniałam nie ma koloru juz kości słoniowej tylko kolory szarości, brązu i bóg wie czego tam spadło...
jak ja przyjechałam nie narzekałam porobiłam co miałam porobić i tyle
Daj spokój,przestań się zamartwiać głupotami. Jak ktoś chce znależć dziure w całym to znajdzie. Też zmieniałam czyścioszkę,a pajęczyny po niej zmiatałam i nawet nikomu o tym nie wspomniałam,bo i po co?
Jeśli czujesz,że zrobiłaś wszystko jak należy to odpuść sobie,my Polki to takie wrażliwe jestesmy jak ktoś nam nieporządek zarzuci,a po co się zamartwiać głupotami? Są ważniejsze rzeczy na świecie:)
a no właśnie, ja tam dzisiaj jestem po fajnej dziewczynie, a to że jest tam pełno kurzu i nnych rzeczy to mi to wisi, będe miała czas to porobię,
no coś musze tu robić :)
a dziewczyna sympatyczna, miła dobrze mi się z nią gada
a no właśnie, ja tam dzisiaj jestem po fajnej dziewczynie, a to że jest tam pełno kurzu i nnych rzeczy to mi to wisi, będe miała czas to porobię,
zależy co kto przez to rozumie:
wczoraj wieczorem babcia tak jadła czekoladę, że upaprała spodnie, sweter i bluzkę, dzisiaj była z rana po myciu zmiana bielizny, więc kilka rzeczy jest do prania, swoją pościel wstawiłam o 6 rano, ja już wyjeżdżałam o 9.15.
w tym mieszkaniu dywan nie miał juz włosa tylko została taka siatka, w kuchni nia było ciepłej wody, tylko z kranu wisiał kikut, to mieszkanie to porazka, po prostu nic nie jest robione odkąd tam mieszkają, linoleum, a dywan o którym wspomniałam nie ma koloru juz kości słoniowej tylko kolory szarości, brązu i bóg wie czego tam spadło...
jak ja przyjechałam nie narzekałam porobiłam co miałam porobić i tyle
Wichurra tak jak w tej piosence..... chcialabym, a boje sie........ narty na plecy i w drogę wichurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co Ty się tłumaczysz ! .... przyjedz do mnie , jednego dnia pralka puściutka a już w następnym dwie naładowane i wystarczy , że nowa kobitka przyjedzie " nawiedzona " to też może mi zarzucić , że jej zostawiłam !... Nauczyłam się , że robię to co do mnie należy jak najlepiej potrafię , ale nie będę sobie żył wypruwała , żeby dogodzić koleżance !... Ważne ,że rodzina PDP-ej zadowolona ..... reszta toto mi lotto -:))))))
No własnie będzie czas to się zrobi a nie zaraz skargi do agencji my ze zmienniczką mówimy sobie co zrobione a co trzeba zrobić i po kłopocie żadnych ale korony nam nie spadną :) ale mialam raz panią mgr która zostawiła mi tyg kosz z praniem kurz z miesiąca co najmniej brudne obrusy poskładane i parę innych drobiazgów nie tylko ja jej podziękowałam ale rodzina też :)
A co Ty się tłumaczysz ! .... przyjedz do mnie , jednego dnia pralka puściutka a już w następnym dwie naładowane i wystarczy , że nowa kobitka przyjedzie " nawiedzona " to też może mi zarzucić , że jej zostawiłam !... Nauczyłam się , że robię to co do mnie należy jak najlepiej potrafię , ale nie będę sobie żył wypruwała , żeby dogodzić koleżance !... Ważne ,że rodzina PDP-ej zadowolona ..... reszta toto mi lotto -:))))))
Tylko przed wyjazdem prosze pozbieraj te papierki po ciasteczek z pod lozka
Mnilcz !!! papierków pod łózkiem nie znajdziesz , lapek jest w jadalni to i ciastka pod ręką , bo kuchnia obok !... właśnie żrę !!!!-:))))))))
PAMIETAJ !!!!!!!!!kazde ciastko ma 110 kal.i co pozniej nie daj boze jak bedziesz miala kiedys opiekunke toc dopiero bedzie krzywda jak ci bedzie wydzielala ciasteczka ,