Na wyjeździe #14

07 października 2014 20:20 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Znaczy się , że Ty tzw. burdelik zostawiłaś ???? .... -:))))))))))))))

zależy co kto przez to rozumie:
wczoraj wieczorem babcia tak jadła czekoladę, że upaprała spodnie, sweter i bluzkę, dzisiaj była z rana po myciu zmiana bielizny, więc kilka rzeczy jest do prania, swoją pościel wstawiłam o 6 rano, ja już wyjeżdżałam o 9.15. 
w tym mieszkaniu dywan nie miał juz włosa tylko została taka siatka, w kuchni nia było ciepłej wody, tylko z kranu wisiał kikut, to mieszkanie to porazka, po prostu nic nie jest robione odkąd tam mieszkają, linoleum, a dywan o którym wspomniałam nie ma koloru juz kości słoniowej tylko kolory szarości, brązu i bóg wie czego tam spadło...

jak ja przyjechałam nie narzekałam porobiłam co miałam porobić i tyle 
07 października 2014 20:26 / 4 osobom podoba się ten post
agamor

wczoraj wieczorem babcia tak jadła czekoladę, że upaprała spodnie, sweter i bluzkę, dzisiaj była z rana po myciu zmiana bielizny, więc kilka rzeczy jest do prania, swoją pościel wstawiłam o 6 rano, ja już wyjeżdżałam o 9.15. 
w tym mieszkaniu dywan nie miał juz włosa tylko została taka siatka, w kuchni nia było ciepłej wody, tylko z kranu wisiał kikut, to mieszkanie to porazka, po prostu nic nie jest robione odkąd tam mieszkają, linoleum, a dywan o którym wspomniałam nie ma koloru juz kości słoniowej tylko kolory szarości, brązu i bóg wie czego tam spadło...

Daj spokój,przestań się zamartwiać głupotami. Jak ktoś chce znależć dziure w całym to znajdzie. Też zmieniałam czyścioszkę,a pajęczyny po niej zmiatałam i nawet nikomu o tym nie wspomniałam,bo i po co?
Jeśli czujesz,że zrobiłaś wszystko jak należy to odpuść sobie,my Polki to takie wrażliwe jestesmy jak ktoś nam nieporządek zarzuci,a po co się zamartwiać głupotami? Są ważniejsze rzeczy na świecie:)
07 października 2014 20:29 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Daj spokój,przestań się zamartwiać głupotami. Jak ktoś chce znależć dziure w całym to znajdzie. Też zmieniałam czyścioszkę,a pajęczyny po niej zmiatałam i nawet nikomu o tym nie wspomniałam,bo i po co?
Jeśli czujesz,że zrobiłaś wszystko jak należy to odpuść sobie,my Polki to takie wrażliwe jestesmy jak ktoś nam nieporządek zarzuci,a po co się zamartwiać głupotami? Są ważniejsze rzeczy na świecie:)

a no właśnie, ja tam dzisiaj jestem po fajnej dziewczynie, a to że jest tam pełno kurzu i nnych rzeczy to mi to wisi, będe miała czas to porobię,
no coś musze tu robić :)
a dziewczyna sympatyczna, miła dobrze mi się z nią gada
07 października 2014 20:31 / 4 osobom podoba się ten post
agamor

a no właśnie, ja tam dzisiaj jestem po fajnej dziewczynie, a to że jest tam pełno kurzu i nnych rzeczy to mi to wisi, będe miała czas to porobię,

No i o to chodzi...:))  Moi kurze raz na dwa tygodnie każą sobie ścierac i wszyscy jakoś żyją,a że cm na meblach....kogo to obchodzi :)
07 października 2014 20:33 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

Odrobina kurzu jeszcze nikogo nie zabiła. W wolnej chwili zrobisz sobie po swojemu ;))))
07 października 2014 20:34 / 4 osobom podoba się ten post
agamor

A co Ty się tłumaczysz ! .... przyjedz do mnie , jednego dnia pralka puściutka a już w następnym dwie naładowane i wystarczy , że nowa kobitka przyjedzie " nawiedzona " to też może mi zarzucić , że jej zostawiłam !... Nauczyłam się , że robię to co do mnie należy jak najlepiej potrafię , ale nie będę sobie żył wypruwała , żeby dogodzić koleżance !... Ważne ,że rodzina PDP-ej zadowolona ..... reszta toto mi lotto -:))))))
07 października 2014 20:35 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Wichurra tak jak w tej piosence..... chcialabym, a boje sie........   narty na plecy i w drogę wichurra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wcale się nie boję - najwyżej się nie uda, a w Niemczech pracę zawsze dostanę, więc niczym nie ryzykuję:)
07 października 2014 20:35 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

No własnie będzie czas to się zrobi a nie zaraz skargi do agencji my ze zmienniczką mówimy sobie co zrobione a co trzeba zrobić i po kłopocie żadnych ale korony nam nie spadną :) ale mialam raz panią mgr która zostawiła mi tyg kosz z praniem kurz z miesiąca co najmniej brudne obrusy poskładane i parę innych drobiazgów nie tylko ja jej podziękowałam ale rodzina też :)
07 października 2014 20:37 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

A co Ty się tłumaczysz ! .... przyjedz do mnie , jednego dnia pralka puściutka a już w następnym dwie naładowane i wystarczy , że nowa kobitka przyjedzie " nawiedzona " to też może mi zarzucić , że jej zostawiłam !... Nauczyłam się , że robię to co do mnie należy jak najlepiej potrafię , ale nie będę sobie żył wypruwała , żeby dogodzić koleżance !... Ważne ,że rodzina PDP-ej zadowolona ..... reszta toto mi lotto -:))))))

i tak samo pomyślałam i ja, niech spod łóżka też wymiata....
i niech się odizoluje 
07 października 2014 20:37 / 3 osobom podoba się ten post
takaja

No własnie będzie czas to się zrobi a nie zaraz skargi do agencji my ze zmienniczką mówimy sobie co zrobione a co trzeba zrobić i po kłopocie żadnych ale korony nam nie spadną :) ale mialam raz panią mgr która zostawiła mi tyg kosz z praniem kurz z miesiąca co najmniej brudne obrusy poskładane i parę innych drobiazgów nie tylko ja jej podziękowałam ale rodzina też :)

Bez przesady. Nie mówię o chlewie, ale nie trzeba czepiać się drobiazgów. Wiadomo, że każda ma własne przyzwyczajenia i własne tempo pracy.
07 października 2014 20:40 / 1 osobie podoba się ten post
Drobiazgi sama robię nawet nikomu nie wspominam:) grunt że teraz mam fajną zmienniczkę dogadujemy się i wszyscy zadowolenia :)
07 października 2014 20:41 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Tylko przed wyjazdem prosze pozbieraj te papierki po ciasteczek z pod lozka 
07 października 2014 20:59 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

Tylko przed wyjazdem prosze pozbieraj te papierki po ciasteczek z pod lozka 

Mnilcz !!! papierków pod łózkiem nie znajdziesz , lapek jest w jadalni to i ciastka pod ręką , bo kuchnia obok !... właśnie żrę !!!!-:))))))))
07 października 2014 21:31 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Mnilcz !!! papierków pod łózkiem nie znajdziesz , lapek jest w jadalni to i ciastka pod ręką , bo kuchnia obok !... właśnie żrę !!!!-:))))))))

PAMIETAJ !!!!!!!!!kazde ciastko ma 110 kal.i co pozniej nie daj boze jak bedziesz miala kiedys opiekunke toc dopiero bedzie krzywda jak ci bedzie wydzielala ciasteczka ,
07 października 2014 21:46 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

PAMIETAJ !!!!!!!!!kazde ciastko ma 110 kal.i co pozniej nie daj boze jak bedziesz miala kiedys opiekunke toc dopiero bedzie krzywda jak ci bedzie wydzielala ciasteczka ,

Nawet jak by do tego doszło , to będę robiła castingi i pytała : czy działałaś kiedykolwiek na forum " Opiekunki 24.pl " ? jeśli tak to precz mi z oczu ! ja was znam ! wydzielacie podopiecznym słodycze , żeby samemu się po kryjomu opychać !!!! i od razu bym powiedziała ..a poszłłaaaa mi won ! - :)))))))