Na wyjeździe #14

07 października 2014 21:48 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nawet jak by do tego doszło , to będę robiła castingi i pytała : czy działałaś kiedykolwiek na forum " Opiekunki 24.pl " ? jeśli tak to precz mi z oczu ! ja was znam ! wydzielacie podopiecznym słodycze , żeby samemu się po kryjomu opychać !!!! i od razu bym powiedziała ..a poszłłaaaa mi won ! - :)))))))

To ja się nie przyznam ;))) A potem kłódka na szafeczkę ;)))
07 października 2014 22:05 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No i o to chodzi...:))  Moi kurze raz na dwa tygodnie każą sobie ścierac i wszyscy jakoś żyją,a że cm na meblach....kogo to obchodzi :)

Ostatnio jak ''zdawałam'' miejsce pracy od razu uprzedziłam zmienniczke,że w pt nie sprzątałam-bolało mnie gardło,miałam gorączkę, a w nd miałam udać sie w cudowną,powrotna podróż kochanym Sindbadem.
Jak czytam to chyba jeszcze nikomu nie '' zakablowała'':)
07 października 2014 22:07 / 2 osobom podoba się ten post
agama

Ostatnio jak ''zdawałam'' miejsce pracy od razu uprzedziłam zmienniczke,że w pt nie sprzątałam-bolało mnie gardło,miałam gorączkę, a w nd miałam udać sie w cudowną,powrotna podróż kochanym Sindbadem.

No patrz jaka dobra zmienniczka :)) Czasem trafi się dobrze :)
07 października 2014 22:10 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nawet jak by do tego doszło , to będę robiła castingi i pytała : czy działałaś kiedykolwiek na forum " Opiekunki 24.pl " ? jeśli tak to precz mi z oczu ! ja was znam ! wydzielacie podopiecznym słodycze , żeby samemu się po kryjomu opychać !!!! i od razu bym powiedziała ..a poszłłaaaa mi won ! - :)))))))

Ja marnie bo marnie ale działam:))))
Chętnie oddam moją częśc słodyczy:)))

Przyjmiesz mnie???

07 października 2014 22:11 / 2 osobom podoba się ten post
Masz może coś w Australii? Tam się teraz lato zaczyna,a ja w tym roku wcale tego lata nie poczułam,może wreszcie dogrzałabym się na słoneczku:)
07 października 2014 22:11 / 3 osobom podoba się ten post
agama

Nakabluje , nakabluje ! chyba , że jej dobrze posłodziłaś .... może waniliowym cukrem ?????? -:))))))))
07 października 2014 22:12 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No patrz jaka dobra zmienniczka :)) Czasem trafi się dobrze :)

Ja tez trafilam dobrze na zmienniczke poza jednym szczegolem ktory mnie bardzo drazni ze jak jest na urlopie to dzwoni do rodziny co 2tyg  tak jest zwiazana a ja jak jestem w domku wcale nie zawracam sobie gitary.
07 października 2014 22:13 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Ja tez trafilam dobrze na zmienniczke poza jednym szczegolem ktory mnie bardzo drazni ze jak jest na urlopie to dzwoni do rodziny co 2tyg  tak jest zwiazana a ja jak jestem w domku wcale nie zawracam sobie gitary.

Upewnia się czy jej jeszcze nie wygryzłaś ze szteli :))
07 października 2014 22:14 / 3 osobom podoba się ten post
agama

Ja marnie bo marnie ale działam:))))
Chętnie oddam moją częśc słodyczy:)))

Przyjmiesz mnie???

Ciebie tak ! ...Wstengi nie ! bo powiedziała , że się nie przyzna , że działała na forum a pózniej szafki z łakociami na kłódki pozamyka !!! -:))))))))
07 października 2014 22:16 / 1 osobie podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Nakabluje , nakabluje ! chyba , że jej dobrze posłodziłaś .... może waniliowym cukrem ?????? -:))))))))

Ona tylko śliwki(!) i orzechy jada!!!
No i słodycze od dziadeczków:)
Nie chce wracać bo źle się tutaj czuje.Dlaczego????
Nie ma lepszego miejsca!!!
Może jak to mówicie-brak chemii?
Wracam jak bumerang od 1,5 roku:))

07 października 2014 22:16 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Upewnia się czy jej jeszcze nie wygryzłaś ze szteli :))

Kurna popatrz ze ja o tym nie pomyslalam jakas niekumata jestem 
07 października 2014 22:18 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Ona tylko śliwki(!) i orzechy jada!!!
No i słodycze od dziadeczków:)
Nie chce wracać bo źle się tutaj czuje.Dlaczego????
Nie ma lepszego miejsca!!!
Może jak to mówicie-brak chemii?
Wracam jak bumerang od 1,5 roku:))

I zapewne imbirkiem zapija , he ,he ,he -:))))))..... bystra jestem ....chyba -:))))))))
07 października 2014 22:26 / 1 osobie podoba się ten post
Adelante, adios, hasta la vista, buenos dias, buenos noches, te quiero, uno, dos, tres, quatro, por favor, no se, si, la noche

Trochę się podłapało z tych seriali:)

Zresztą na Majorce to już się człowiek po niemiecku niemal wszędzie dogada.
07 października 2014 22:32
Kto chce zarobić na niemieckich emerytach, ten po niemiecku tam mówi:)
Kiedyś byłam, to wszędzie się dogadałam. Chociaż u lekarza to nie byłam:)
07 października 2014 22:39
Zdarzyło się Wam, że ktoś z rodziny dyskretnie zasugerował, żebyście już nie jeździli za granicę?