Na wyjeździe #14

18 września 2014 20:27
Boć najbliżej jesteś wiem ze ty równa baba
18 września 2014 20:39
mleczko47

Zima będzie mrozna i śniezna na 100 %.To nie wrożba to fakt - moje koty w domu od początku wrzesnia futruja potrojnie,musza nabrać sadełka a i futerko też musi mieć odpowiednia gęstość.Już dawno,dawno temu pisalam,że beda tylko trzy pory roku : lato,jesień i zima .Wiosna wypadnie z kalendarza.Do konca kwietnia beda przymrozki a maju już upał.Widzialam kiedys tez dawno temu w Nowosybirsku, jak lato radzi sobie ze skutkami zimy.Własnym oczom nie wierzyłam.Warto zobaczyć.

Nie strasz mnie. Nie lubię zimna. A akurat na święta wracam. Tutaj podobno zima występuje w wersji light, a mam wracać na Syberię? Nie chcę tak :(
18 września 2014 20:56 / 3 osobom podoba się ten post
Halo, halo , pierwszy set wygrany w pięknym stylu. Jeszcze tylko jeden i jestesmy w następnej rundzie. Nie wiem czy luibicie siatkówkę, ale wierzcie mi, że mecz bardzo ekscytujący.
18 września 2014 21:07 / 3 osobom podoba się ten post
oglądam a jakze i DZIS 17 wrzesnia och jak bym chciala zeby ruski dostali w dupe!
18 września 2014 21:13
doda1961

Halo, halo , pierwszy set wygrany w pięknym stylu. Jeszcze tylko jeden i jestesmy w następnej rundzie. Nie wiem czy luibicie siatkówkę, ale wierzcie mi, że mecz bardzo ekscytujący.

Ogólnie lubię każdy sport a tym bardziej jak gra reprezentacja i jak odnoszą sukcesy ,szał pępka 
18 września 2014 21:15 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

Ogólnie lubię każdy sport a tym bardziej jak gra reprezentacja i jak odnoszą sukcesy ,szał pępka 

18 września 2014 21:27
Ola55

Magdziu - spróbuj tu - http://sportdeutschland.tv/volleyball/live-volleyball-wm-maenner-2014-polen-vs-russland

Dzięki serdeczne jakoś ciągnie mi super jeszcze raz uklony 
18 września 2014 21:30 / 3 osobom podoba się ten post
Wygralismy drugiego seta - jestesmy w półfinale!!!! Boże, jak cudnie... jak cudnie...kochani chłopcy!
18 września 2014 21:30 / 1 osobie podoba się ten post
Juz jesteśmy w pólfinale,dwa sety wygrane

Ale niech tam jeszcze sie pobawią chłopaki z Ruskimi
18 września 2014 21:31 / 3 osobom podoba się ten post
greenandy

Juz jesteśmy w pólfinale,dwa sety wygrane

Ale niech tam jeszcze sie pobawią chłopaki z Ruskimi:-)

Lalalalalalalalalalalala Hurraaaaa

A nastepny mecz , juz w półfinałach miłe panie i panowie, gramy z Niemcami :D :D To się będzie działo :D :D :D
18 września 2014 21:32
Ola55

Wygralismy drugiego seta - jestesmy w półfinale!!!! Boże, jak cudnie... jak cudnie...kochani chłopcy!

Nasi górą!¡!!!!!!¡!!!!!!!¡!!!!!!!¡!!!!!!!
18 września 2014 21:33 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Lalalalalalalalalalalala Hurraaaaa

A nastepny mecz , juz w półfinałach miłe panie i panowie, gramy z Niemcami :D :D To się będzie działo :D :D :D

Jak z Niemcami to może na Eurosporcie pokażą ??????
18 września 2014 21:34
Będzie sie działo i nocy będzie mało...
18 września 2014 21:34 / 1 osobie podoba się ten post
Hi hi weszłam na gore ,szklanke do kuchni odniesc ,a tu Wielki szef w samych majtkach chodzi,oooo, ale wiał przede mną...pękam ze smiechu
18 września 2014 21:34 / 4 osobom podoba się ten post
I dostali w dupe a nie trzeba bylo nas napadac!:)
Z tego stresu az mi sie daty pomylili:)
Tralala:)