Na wyjeździe #14

18 września 2014 17:27 / 2 osobom podoba się ten post
fiber39

tak bardzo chciałabym coś napisać , ale pare dni temu zobowiązałam się przed całym forum o pisaniu tylko w dwóch tematach --- o gotowaniu i dowcipach ! jeśli otrzymam forumową dyspensę będę się udzielała ! ale pytam o zdanie ???

Fiber, weź no przestań się wygłupiać :))) Pisz i nie pytaj, bo akurat Ty nie masz potrzeby... 
18 września 2014 18:19 / 3 osobom podoba się ten post
fiber39

tak bardzo chciałabym coś napisać , ale pare dni temu zobowiązałam się przed całym forum o pisaniu tylko w dwóch tematach --- o gotowaniu i dowcipach ! jeśli otrzymam forumową dyspensę będę się udzielała ! ale pytam o zdanie ???

Ja tu nie mam nic do powiedzenia, ale ubawiłam się bardzo, to co napisałaś i ten kotek, fajne. Wiesz co? Machnij na wszystko i pisz:)))) Ja będę czytać:))))
18 września 2014 18:31 / 1 osobie podoba się ten post
Bardzo przepraszam,ale o co chodzi z tym ;Kotkiem,czy ja coś zrobiłam nie tak?
18 września 2014 18:31 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Ja tu nie mam nic do powiedzenia, ale ubawiłam się bardzo, to co napisałaś i ten kotek, fajne. Wiesz co? Machnij na wszystko i pisz:)))) Ja będę czytać:))))

ja też:)
18 września 2014 18:41 / 1 osobie podoba się ten post
kotek

Bardzo przepraszam,ale o co chodzi z tym ;Kotkiem,czy ja coś zrobiłam nie tak?

Zobacz jaki fiber39 ma avatar :)))) cudny jest ten kotek:)))
18 września 2014 18:43 / 2 osobom podoba się ten post
Ale ja glupia jestem,no tylko się smiać ze mnie,dzieki
18 września 2014 18:45 / 2 osobom podoba się ten post
kotek

Ale ja glupia jestem,no tylko się smiać ze mnie,dzieki

W żadnym razie, o tym nie ma mowy, fajnie sie gada i jest ok. :)
18 września 2014 19:08 / 3 osobom podoba się ten post
dzięki za te miłe słowa --- wydaje mi się że zwady są niepotrzebne !!
18 września 2014 19:28 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Wyczytałam wczoraj prognozy na tę zimę i wcale mi się to nie podoba:(Już w połowie października mrozy mają być i w ogóle ma być długa ,mroźna i śnieżna:(Ja nie chcę!!!!!!!Brrrrr

Amerykanie straszą?nie wierz, w ubieglym roku tez przewidywali ostrą zime i ostro sie pomylili:)
18 września 2014 19:31
aldona

Amerykanie straszą?nie wierz, w ubieglym roku tez przewidywali ostrą zime i ostro sie pomylili:)

Może być i to bardzo ostra , bo jak byłam na ostatnim urlopie to widziałam jak jakaś kobitka w lesie chrust zbierała ..... musi na zimę , do palenia w piecu -:)))))))))))
18 września 2014 19:34 / 2 osobom podoba się ten post
dobra to dla rozlużnienia sytuacji opowiem wam dowcip --- chociaz z góry wiem że to nie ten wątek ---- mąż leży z żoną w łóżku , noc , żona przez sen ciągle woła --- Rysiu och Rysiu -- mąż się zdenerwował , bo nie jest Rysiek , tylko Wiesiek !! przekonany , że żona go zdradza postanawia schowac się następnego dnia w szafie w sypialni i czekać na potwierdzenie zdrady ! jak pomyślał , tak zrobił ! siedzi biedak w tej szafie i czeka ....! nagle dzwonek do drzwi --żona otwiera i w te słowy --- och Rysiu ( mąż pomyślał -- mam cię --?)i wtedy wchodzi do sypialni Bóg słońca -- mężczyzna piękny , cudowny --- mąż myśli -- ale ten Rysiek przystojny , jak super zbudowany , jakie ma super przyrodzenie --- ale w tym momencie żona zaczyna się rozbierać --- boże cycki do kolan , wały tłuszczu ---- ALE WSTYD PRZED RYŚKIEM
18 września 2014 20:13 / 2 osobom podoba się ten post
aldona

Zima będzie mrozna i śniezna na 100 %.To nie wrożba to fakt - moje koty w domu od początku wrzesnia futruja potrojnie,musza nabrać sadełka a i futerko też musi mieć odpowiednia gęstość.Już dawno,dawno temu pisalam,że beda tylko trzy pory roku : lato,jesień i zima .Wiosna wypadnie z kalendarza.Do konca kwietnia beda przymrozki a maju już upał.Widzialam kiedys tez dawno temu w Nowosybirsku, jak lato radzi sobie ze skutkami zimy.Własnym oczom nie wierzyłam.Warto zobaczyć.

18 września 2014 20:18 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Zima będzie mrozna i śniezna na 100 %.To nie wrożba to fakt - moje koty w domu od początku wrzesnia futruja potrojnie,musza nabrać sadełka a i futerko też musi mieć odpowiednia gęstość.Już dawno,dawno temu pisalam,że beda tylko trzy pory roku : lato,jesień i zima .Wiosna wypadnie z kalendarza.Do konca kwietnia beda przymrozki a maju już upał.Widzialam kiedys tez dawno temu w Nowosybirsku, jak lato radzi sobie ze skutkami zimy.Własnym oczom nie wierzyłam.Warto zobaczyć.

No wlaśnie wiedziałam, ze coś z kotami te wróżby maja wspolnego ale nie pamietałam o co z tymi kotami chodziło:)
18 września 2014 20:19
Barbara niepowtarzalna

Może być i to bardzo ostra , bo jak byłam na ostatnim urlopie to widziałam jak jakaś kobitka w lesie chrust zbierała ..... musi na zimę , do palenia w piecu -:)))))))))))

A to przypadkiem nie piszesz o sobie ...
18 września 2014 20:26 / 2 osobom podoba się ten post
magdzie

A to przypadkiem nie piszesz o sobie ...

A co myślałaś ? Pewnie , że o sobie !.... w kolanach tak mnie drze , w krzyżach łupie .....to i chrustu trza nazbierać , bo będzie na sto % ostra zima !... a Ty musisz tak od razu na mnie paluchem wskazywać ? -:)))))))))))