tak bardzo chciałabym coś napisać , ale pare dni temu zobowiązałam się przed całym forum o pisaniu tylko w dwóch tematach --- o gotowaniu i dowcipach ! jeśli otrzymam forumową dyspensę będę się udzielała ! ale pytam o zdanie ???
tak bardzo chciałabym coś napisać , ale pare dni temu zobowiązałam się przed całym forum o pisaniu tylko w dwóch tematach --- o gotowaniu i dowcipach ! jeśli otrzymam forumową dyspensę będę się udzielała ! ale pytam o zdanie ???
Ja tu nie mam nic do powiedzenia, ale ubawiłam się bardzo, to co napisałaś i ten kotek, fajne. Wiesz co? Machnij na wszystko i pisz:)))) Ja będę czytać:))))
Bardzo przepraszam,ale o co chodzi z tym ;Kotkiem,czy ja coś zrobiłam nie tak?
Ale ja glupia jestem,no tylko się smiać ze mnie,dzieki
Wyczytałam wczoraj prognozy na tę zimę i wcale mi się to nie podoba:(Już w połowie października mrozy mają być i w ogóle ma być długa ,mroźna i śnieżna:(Ja nie chcę!!!!!!!Brrrrr
Amerykanie straszą?nie wierz, w ubieglym roku tez przewidywali ostrą zime i ostro sie pomylili:)
Amerykanie straszą?nie wierz, w ubieglym roku tez przewidywali ostrą zime i ostro sie pomylili:)
Zima będzie mrozna i śniezna na 100 %.To nie wrożba to fakt - moje koty w domu od początku wrzesnia futruja potrojnie,musza nabrać sadełka a i futerko też musi mieć odpowiednia gęstość.Już dawno,dawno temu pisalam,że beda tylko trzy pory roku : lato,jesień i zima .Wiosna wypadnie z kalendarza.Do konca kwietnia beda przymrozki a maju już upał.Widzialam kiedys tez dawno temu w Nowosybirsku, jak lato radzi sobie ze skutkami zimy.Własnym oczom nie wierzyłam.Warto zobaczyć.
Może być i to bardzo ostra , bo jak byłam na ostatnim urlopie to widziałam jak jakaś kobitka w lesie chrust zbierała ..... musi na zimę , do palenia w piecu -:)))))))))))
A to przypadkiem nie piszesz o sobie ...