No kochana, jak będziesz nas potrzebowała, to wiesz gdzie jestesmy :))) Witaj Ivcia, bardzo Cię tu brakowało, nawet nie wiesz JAK BARDZO!!! :)))
No kochana, jak będziesz nas potrzebowała, to wiesz gdzie jestesmy :))) Witaj Ivcia, bardzo Cię tu brakowało, nawet nie wiesz JAK BARDZO!!! :)))
Ja nawet też lubię pracę w ogrodzie, ale na pewno nie u wrednej babci:)
Podobno Schuhmacher wrócił już do domu i jego żona zatrudnia cały sztab ludzi do opieki, rehabilitacji itd:)
jak się ktoś stesknił ha ha to jestem juz w pracy.Od jutra normalne obowiazki i oczywiscie forum.Spokojnej nocy opiekunowo
jak się ktoś stesknił ha ha to jestem juz w pracy.Od jutra normalne obowiazki i oczywiscie forum.Spokojnej nocy opiekunowo
ORIM, my tu wszystkie stęsknione, więc pytanie pozostaje retoryczne :))) A za Tobą w szczególności :)))
Andrea dziś poszukuje czegoś do przytulenia się, najmilej widziana męska klata, więc jesli już ogarnąłeś się z grubsza na miejscu pracy to wyświadcz przysługę naszej Gwiazdeczce i pomóż jej się pozbierać! :)))
Opiekunkowo pamiętajcie że w piątek w całym DE jest święto sklepy lekarze nie czynni.
Tylko my pracujemy?ja tez chce swietowac !!!
A prą cie bardzo ! kto Ci zabroni ? -:)))))))
Tylko my pracujemy?ja tez chce swietowac !!!
Zjednoczenie Niemiec chcesz swietowac ????
A mnie to wsio ryba jakie swieto aby bylo
no to bierz niemiecka flage w garsc i maszeruj po ulicach hihi