Na wyjeździe #14

30 września 2014 20:16 / 3 osobom podoba się ten post
Lili

No kochana, jak będziesz nas potrzebowała, to wiesz gdzie jestesmy :))) Witaj Ivcia, bardzo Cię tu brakowało, nawet nie wiesz JAK BARDZO!!! :)))

Oj będę Was potrzebowała na pewno,bo już pisałam ,że trafiłam tak sobie. Dziś np. przyszła córka babci z ciastem,jak babcią zobaczyła to ciasto to rzuciła się biegiem żeby swoje ciastka schować hihihi ,od razu Berlin mi się przypomniał :))
30 września 2014 20:32 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra

Ja nawet też lubię pracę w ogrodzie, ale na pewno nie u wrednej babci:)
Podobno Schuhmacher wrócił już do domu i jego żona zatrudnia cały sztab ludzi do opieki, rehabilitacji itd:) 

To co my tu jeszcze robimy????????
30 września 2014 21:01 / 6 osobom podoba się ten post
jak się ktoś stesknił ha ha to jestem juz w pracy.Od jutra normalne obowiazki i oczywiscie forum.Spokojnej nocy opiekunowo
30 września 2014 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

jak się ktoś stesknił ha ha to jestem juz w pracy.Od jutra normalne obowiazki i oczywiscie forum.Spokojnej nocy opiekunowo

Dobrze,że już wrociłeś.Witam,witam.
30 września 2014 21:42 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

ORIM, my tu wszystkie stęsknione, więc pytanie pozostaje retoryczne :))) A za Tobą w szczególności :)))

Andrea dziś poszukuje czegoś do przytulenia się, najmilej widziana męska klata, więc jesli już ogarnąłeś się z grubsza na miejscu pracy to wyświadcz przysługę naszej Gwiazdeczce i pomóż jej się pozbierać! :)))
30 września 2014 21:53 / 2 osobom podoba się ten post
Lili

ORIM, my tu wszystkie stęsknione, więc pytanie pozostaje retoryczne :))) A za Tobą w szczególności :)))

Andrea dziś poszukuje czegoś do przytulenia się, najmilej widziana męska klata, więc jesli już ogarnąłeś się z grubsza na miejscu pracy to wyświadcz przysługę naszej Gwiazdeczce i pomóż jej się pozbierać! :)))

Da rade To kobieta zorganizowana jest hihi
30 września 2014 22:07 / 1 osobie podoba się ten post
Opiekunkowo pamiętajcie że w piątek w całym DE jest święto sklepy lekarze nie czynni.
30 września 2014 22:08 / 1 osobie podoba się ten post
kasiachodziez

Opiekunkowo pamiętajcie że w piątek w całym DE jest święto sklepy lekarze nie czynni.

Tylko my pracujemy?ja tez chce swietowac !!!
30 września 2014 22:13
magdzie

A prą cie bardzo ! kto Ci zabroni ? -:)))))))
30 września 2014 22:17
Barbara niepowtarzalna

A prą cie bardzo ! kto Ci zabroni ? -:)))))))

To tak sie nie da ,czy to swieta czy zwykly dzien to to samo do roboty jest,dni mnie sie juz myla bo kazdy taki sam,nie dziwie sie juz mojej babci ona twierdzi ze jej to obojetnie jaki dzien -tez bym tak chciala hihi 
30 września 2014 22:22
Lili

No kochana, jak będziesz nas potrzebowała, to wiesz gdzie jestesmy :))) Witaj Ivcia, bardzo Cię tu brakowało, nawet nie wiesz JAK BARDZO!!! :)))

Ivanilia40 to tak jak bym widziała " moje podwórko" tylko moja sypialnia w bieli i Dama nie gotuje.A gazetki cały dzień czyta i pije winko do kolacji?
30 września 2014 22:24
magdzie

Zjednoczenie Niemiec chcesz swietowac ????
30 września 2014 22:28 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Zjednoczenie Niemiec chcesz swietowac ????

A mnie to wsio ryba jakie swieto aby bylo 
30 września 2014 22:30
magdzie

A mnie to wsio ryba jakie swieto aby bylo 

no to bierz niemiecka flage w garsc i maszeruj po ulicach hihi
30 września 2014 22:33 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

no to bierz niemiecka flage w garsc i maszeruj po ulicach hihi

Hihi a jak by placili to i moge wszystko niesc co mi tam ,tu mam lepiej jak w Ojczyznie wiec moge sie im odwdzieczyc ale za ojro oczywiscie