A ja wiem kiedy jest środa , bo mam wolny cały dzień -:)))))))
A ja wiem kiedy jest środa , bo mam wolny cały dzień -:)))))))
Chcialas napisac...prawie caly ...
A ja dzisiaj na męża Fb odpisywałam na życzenia z okazji naszego ślubu :-) Ślub odbył się kilka lat temu, ale uzupełniłam profil Rafała i odbieram gratulacje z okazji nowej drogi życia :-)
Bo to jest Anniczko nowa droga życia-kilka lat juz nią idziecie:) Gratulacje z okazji rocznicy i wielu tych rocznic jeszcze:):):):):)
Oznajmiam iż babcia jest na mnie obrażona, bo po co ja mówiłam o tym jej fizjologicznym problemie... Na pytanie lekarzy 'co panią tu sprowadza' z oburzeniem odpowiadała 'nie wiem'. Została w szpitalu. Najwcześniej wyjdzie jutro.
Oznajmiam iż babcia jest na mnie obrażona, bo po co ja mówiłam o tym jej fizjologicznym problemie... Na pytanie lekarzy 'co panią tu sprowadza' z oburzeniem odpowiadała 'nie wiem'. Została w szpitalu. Najwcześniej wyjdzie jutro.
A ja ci życzę żeby wyszła w poniedziałek :))