Nasze wpadki za granicą

14 stycznia 2014 19:54 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Ja tam nic nie mówię,ale do kwietnia  to z Ciebie będzie Hrabina jak ta lala:):):):)

Moje maniery od zawsze byly nienaganne:) a teraz to osiągnęłam pulap najwyższy:), czasem się tylko jednak muszę zastanowić czy już poprosilam, podziękowałam, przeprosiłam:)
14 stycznia 2014 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
Miałam na myśli raczej hrabiowskie maniery:):):):):):):)
14 stycznia 2014 19:56 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Własnie miałam zapytać,czy Ci gratulować czy wspólczuc?

Gratulować, a dzisiaj dostalam nowe siodelko na rower, więc i pohulam sobie jeszcze:)
14 stycznia 2014 20:02 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Gratulować, a dzisiaj dostalam nowe siodelko na rower, więc i pohulam sobie jeszcze:)

Jak trafię w miarę spokojne miesce to też sobie posiedzę,pytanie czy trafię?
14 stycznia 2014 20:05 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Trafisz, życze tego to raz, nie można ciągle mieć pod gorkę to dwa:)
14 stycznia 2014 20:07 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Trafisz, życze tego to raz, nie można ciągle mieć pod gorkę to dwa:)

Obyś to powiedziała w dobrą godzinę :):):)
14 stycznia 2014 20:08 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Miałam na myśli raczej hrabiowskie maniery:):):):):):):)

Ale fajnie się z takimi ludzmi pracuje, nie mam na myśli  stanu ich finansow, ale kulturę , mój "ulubiony" podopieczny był "tylko" stolarzem, ale zachowania to niejeden hrabia mógłby się uczyć od st pana.
14 stycznia 2014 20:10
nowadanuta

Moja miała na pewno takie aspiracje .... wielka dama być.... i nie była w porządku... ponad miesiąc walczyłam z własną niechęcią do tej osoby.... bo jak opiekować się kimś kogo czujesz, że nie lubisz ? Udało mi sie wyjść na zero ...))))

Wtedy napewno nie przedluzylabym mojego kontraktu, jakiś cień choćby sympatii pomaga w pracy:)
14 stycznia 2014 20:11
ivanilia40

pamietasz co mialam do polowy zeszlego roku opisywalam to a teraz cisza spokoj juz w lozeczku wykapana z lapkiem przed tv :)
14 stycznia 2014 20:13
Moja pdp to prawdziwy wschodnifryzyjczyk, z ichnim poczuciem humoru, taka trochę maria Callas:)
14 stycznia 2014 20:15 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

pamietasz co mialam do polowy zeszlego roku opisywalam to a teraz cisza spokoj juz w lozeczku wykapana z lapkiem przed tv :)

Pamiętam,pamiętam...aż strach wspominać żeby nie przyciągnąć pecha hi,hi
No właśnie czytająć niektóre posty mam nadzeję jednak na poprawę....
Dziś w przychodni obserwowałam seniorów i tak sobie myslałam " o do tego mogłabym jechać,a od tamtej uchroń mnie losie..." he,he
14 stycznia 2014 20:19
ivanilia40

Pamiętam,pamiętam...aż strach wspominać żeby nie przyciągnąć pecha hi,hi
No właśnie czytająć niektóre posty mam nadzeję jednak na poprawę....
Dziś w przychodni obserwowałam seniorów i tak sobie myslałam " o do tego mogłabym jechać,a od tamtej uchroń mnie losie..." he,he

no wlasnie czasem trza sie pomeczyc chociaz wczesniej mialam zawsze szczescie nie powiem  zeszly rok nie byl latwy ale do przodu
14 stycznia 2014 20:26 / 1 osobie podoba się ten post
dorotee

Wtedy napewno nie przedluzylabym mojego kontraktu, jakiś cień choćby sympatii pomaga w pracy:)

Zostałam zaakceptowana przez panią i jej rodzinę, ale napewno nie przedłużę kontraktu..., była to trudna szkoła i wiem, że zaliczyłam...Jestem zadowolona z siebie, ale nie muszę być tam gdzie xdla siebie mogę zrobić nic...))))
14 stycznia 2014 20:27 / 2 osobom podoba się ten post
Na 100% masz,bo jak bys nie miala to by poprostu leb na...........lal,a jesli to migrena----to tylko  blekitna krew.DDD..
14 stycznia 2014 20:36
nowadanuta

Zostałam zaakceptowana przez panią i jej rodzinę, ale napewno nie przedłużę kontraktu..., była to trudna szkoła i wiem, że zaliczyłam...Jestem zadowolona z siebie, ale nie muszę być tam gdzie xdla siebie mogę zrobić nic...))))

Zdrowy egoizm pomaga zachować dystans-- co ja będe miała? Ja teraz nie mam nic z opieki, jak poprzednio, ale czas mija niesamowicie szybko, rozmowy, wyjścia, wizyty, na początku brakowalo mi trochę sensu w tej pracy, ale Unterhaltung:) też ma sens.