Na wyjeździe #15

04 listopada 2014 07:23 / 5 osobom podoba się ten post
Dzien doberek!!  Za szaro buro a ja jeszcze w łozeczku dobrze ze nie musze wstawacszybko chyba ze kosci mnie bola!! Pflegedinst przychoch dosc poznomoj pdp spokojnie spi jak na razie jego zonka rowniez!!A ja z kazdym dniem czuje sie lepiej super .Medykamenty dokupiłam ale teraz juz zawsze bede pamietac zeby ze soba brac theraflu jest jedndak nie zawodne !!Miłego spokojnego dzionka zycze wszystkim:))))))))))))))))
04 listopada 2014 07:25
Napisz mail do  moderatora tak chyba najprosciej on wstawi temat w opinie o agencjach!!
04 listopada 2014 07:28 / 2 osobom podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Napisz mail do  moderatora tak chyba najprosciej on wstawi temat w opinie o agencjach!!

Chyba, że firma nie figuruje w KRAZ to nie wstawi.
04 listopada 2014 07:33
Malgi

Chyba, że firma nie figuruje w KRAZ to nie wstawi.

No tak !!
04 listopada 2014 09:55
joannaxd

Mi powiedzieli w agencji, ze nasze stawki pozostana bez zmian , mimo wiekszych skladek. Jakos niebardzo chce mi sie wierzyc, ze jakas firma wezmie dodatkowe koszty w calosci na siebie

Ja mam składki od początku pracy płacone od sredniej także w tej kwestii nic się u mnie nie zmieni :))
04 listopada 2014 10:33
Już po obiadku, nawet posprzątane i do kolacji nakryte .
04 listopada 2014 10:42
Annika

Już po obiadku, nawet posprzątane i do kolacji nakryte :-).

..?? Otej porze? To jeszcze lepiej niz u mnie. A o ktorej ta kolacja?
04 listopada 2014 10:56 / 1 osobie podoba się ten post
joannaxd

..?? Otej porze? To jeszcze lepiej niz u mnie. A o ktorej ta kolacja?

Różnie. Najczęściej ok. 15
04 listopada 2014 10:59 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

Różnie. Najczęściej ok. 15 :-)

To niezle. Niektorzy o te porze obiad jedza. Potem juz rzadnego jedzonka do rana?
04 listopada 2014 11:20
ania52

jestem zywotnie zainteresowana opinia o tej firmie bo dostalam od nich calkiem ciekawa propozycje...niestety nie wiem jak dodac opinie na forum....myle ze ktos nam pomoze....

a o jakiej???
04 listopada 2014 11:52
magdalena_k

a o jakiej???

winckler personal...
04 listopada 2014 12:02
Hej, moje dni są tutaj policzone jak się okazało... Babcia była wczoraj poraz trzeci pod nożem... Wszyscy uważają,że to jej już ostatnie dni,a syn,który mieszka tutaj nie będzie mógł zostać sam, a na opiekunke nie będzie ich stać. Mam świadomość ,że mogę zjechać przed terminem do domu,ale też mam w głowie,że niepotrzebnie mówiłam o problemie, bo gdyby nie to, pdp nie poszlaby do szpitala, nie miała by operacji i nie byłoby problemów. Z resztą jeden z synów tak uważa i trochę mnie to męczy.
04 listopada 2014 12:50 / 5 osobom podoba się ten post
nianta

Hej, moje dni są tutaj policzone jak się okazało... Babcia była wczoraj poraz trzeci pod nożem... Wszyscy uważają,że to jej już ostatnie dni,a syn,który mieszka tutaj nie będzie mógł zostać sam, a na opiekunke nie będzie ich stać. Mam świadomość ,że mogę zjechać przed terminem do domu,ale też mam w głowie,że niepotrzebnie mówiłam o problemie, bo gdyby nie to, pdp nie poszlaby do szpitala, nie miała by operacji i nie byłoby problemów. Z resztą jeden z synów tak uważa i trochę mnie to męczy.

Eee, cóż Ty mówisz... Gdybyś nie powiedziała o problemie to co, sam by zniknął? A dajże spokój z samooskarżaniem i wpędzaniem się w poczucie winy!
Problem by był, powiększał się i nie wiadomo co byłoby potem. Weź pod uwagę ze gdyby zaczęli uważać ze czegoś nie dopilnowałaś, nie zauważyłaś to dopiero miałabyś męczące myśli...
A druga bajka - stać ich było na opiekunkę dla babci, a jak babci braknie to na tą samą opiekunkę dla brata już nie? Jakieś to dziwne dla mnie, no ale ja prosta kobieta, nie łapię niuansów ;(
04 listopada 2014 13:02
Lili

Eee, cóż Ty mówisz... Gdybyś nie powiedziała o problemie to co, sam by zniknął? A dajże spokój z samooskarżaniem i wpędzaniem się w poczucie winy!
Problem by był, powiększał się i nie wiadomo co byłoby potem. Weź pod uwagę ze gdyby zaczęli uważać ze czegoś nie dopilnowałaś, nie zauważyłaś to dopiero miałabyś męczące myśli...
A druga bajka - stać ich było na opiekunkę dla babci, a jak babci braknie to na tą samą opiekunkę dla brata już nie? Jakieś to dziwne dla mnie, no ale ja prosta kobieta, nie łapię niuansów ;(

Ja też nie rozumiem, tak dzisiaj usłyszałam ,że nikt z rodziny nie będzie mógł się nim zająć, w domu sam zostać nie może ,a opiekunka jest za droga...
04 listopada 2014 13:28
U mnie dziś przerwa przesunięta o nie wiem ile.Czekamy na fryzjerkę,oj,bedzie sie działo,szczególnie wieczorem przy zdejmowaniu sweterka przez głowę:)))