Napisz mail do moderatora tak chyba najprosciej on wstawi temat w opinie o agencjach!!
Napisz mail do moderatora tak chyba najprosciej on wstawi temat w opinie o agencjach!!
Chyba, że firma nie figuruje w KRAZ to nie wstawi.
Mi powiedzieli w agencji, ze nasze stawki pozostana bez zmian , mimo wiekszych skladek. Jakos niebardzo chce mi sie wierzyc, ze jakas firma wezmie dodatkowe koszty w calosci na siebie
Już po obiadku, nawet posprzątane i do kolacji nakryte :-).
..?? Otej porze? To jeszcze lepiej niz u mnie. A o ktorej ta kolacja?
Różnie. Najczęściej ok. 15 :-)
jestem zywotnie zainteresowana opinia o tej firmie bo dostalam od nich calkiem ciekawa propozycje...niestety nie wiem jak dodac opinie na forum....myle ze ktos nam pomoze....
a o jakiej???
Hej, moje dni są tutaj policzone jak się okazało... Babcia była wczoraj poraz trzeci pod nożem... Wszyscy uważają,że to jej już ostatnie dni,a syn,który mieszka tutaj nie będzie mógł zostać sam, a na opiekunke nie będzie ich stać. Mam świadomość ,że mogę zjechać przed terminem do domu,ale też mam w głowie,że niepotrzebnie mówiłam o problemie, bo gdyby nie to, pdp nie poszlaby do szpitala, nie miała by operacji i nie byłoby problemów. Z resztą jeden z synów tak uważa i trochę mnie to męczy.
Eee, cóż Ty mówisz... Gdybyś nie powiedziała o problemie to co, sam by zniknął? A dajże spokój z samooskarżaniem i wpędzaniem się w poczucie winy!
Problem by był, powiększał się i nie wiadomo co byłoby potem. Weź pod uwagę ze gdyby zaczęli uważać ze czegoś nie dopilnowałaś, nie zauważyłaś to dopiero miałabyś męczące myśli...
A druga bajka - stać ich było na opiekunkę dla babci, a jak babci braknie to na tą samą opiekunkę dla brata już nie? Jakieś to dziwne dla mnie, no ale ja prosta kobieta, nie łapię niuansów ;(