Na wyjeździe #15

18 października 2014 18:46 / 8 osobom podoba się ten post
Nastepna intryga .....
18 października 2014 18:47 / 11 osobom podoba się ten post
....I za to co napisalas to masz sto plusow od mnie .
18 października 2014 18:50 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Tak mi sie "fuksneło",że nie mam czasu włączyć sie w zycie forum.Od 15 listopada zmieniam miejsce i forme pracy.Życzę wszystkim bezstresowej pracy,dobrych pieniedzy,miłych rodzin pdp-nych, a ich samych bezproblemowych.

Wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń.

Mleczko - cieszę się , że Ci się ułozyło tak jak chcialaś co do spraw zawodowych.Czasem trzeba sie odważyć i efekty są naprawdę tego warte. Żałuję , że zamknęłaś konto ale szanuję Twoją decyzję . Zresztą - forum nie jest jedynym istniejacym miejscem do wymiany  poglądów.
Będę trzymac kciuki ! Do zobaczenia !
18 października 2014 19:06 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Reniu! To wsam raz dla mnie, mówię zupełnie poważnie. Jak chcesz mogę Cię zmienić. Podobnie jak Ivanillka szukam uroczego dziadzi tylko w przeciwieństwie do niej wiem na jakim portalu- praca. 

Alinko jestem tu tydzien i doszukuje sie ,,haczyka,,,,jesli to miejsce za miesiac bedzie takie same,mozemy wrocic do tematu-,moj emeil w profilu,;-;-;-
mam nadzieje ze modi nie wezmie to za agitacje;-;-;-
18 października 2014 19:17 / 1 osobie podoba się ten post
wspolczuje,Andrea moze rozmasuj ,albo rozgrzej miesnie np.poduszka elektr,,znam ten dyskonfort;-
18 października 2014 19:25 / 3 osobom podoba się ten post
dalam Ci tez plusika, zeby przestalo bolec  haaahaaa.. chyba po targaniu torb z Kika ..ten uraz...hahhaaa
podobno pomaga jad zmiji...ale gdzie tu teraz szukac  ?????
zostaje tylko odliczac dni do zjazdu..i poddac sie masazowi / wlasnego mena/ ,,,to napewno pomoze, zeby tylko nie zaowocowalo..haahhhaaaa
18 października 2014 19:55 / 2 osobom podoba się ten post
Andrea naturalnie potraktuj jak lekarstwo-wspolczuje ci i jakby to bylo mozliwe to dalabym i 100plusikow aby -zeby bol sobie poszedl;-;-;-
18 października 2014 19:55 / 3 osobom podoba się ten post
Maść ok ,ale wez też jakieś p/zapaleniowe tabsy , bo może to być zapalenie mięśni ,miałam to w zeszłym roku , pomógł mi " Nurofen " . Brałam po 1 co 6 godz. a jak przyszedł dr. do Babciuni , stwierdził to co ja pierwsza stwierdziłam ( po jaką cholerę on się tyle lat musiał uczyć ! ) i powiedział , że dobrze , że można wszystkie z gatunku " Ibuprofenów " brać - mi bardzo pomogło -:))))
18 października 2014 20:10 / 7 osobom podoba się ten post
Tylko się ze mnie nie śmiej,ale ja bym starła świeży imbir ,posmarowała to miejsce ,najlepiej na noc. Jest przeciwzapalny i na bóle stawów,mięśni jest jak najbardziej zalecany. Przynajmniej spróbuj.
18 października 2014 20:18 / 1 osobie podoba się ten post
Ojeju a co się stało dlaczego mleczko usunęła konto????
Nie było mnie jeden dzień a tu takie zmiany.......
18 października 2014 20:35 / 1 osobie podoba się ten post
A  ktora raczka boli,skoro od 19 jestes w lozeczku........,;-;-;-;-;-swoja droga ten okres pory roku do wiosny przynajmniej dla mnie w naszej pracy jest super,szybko sie sciemnia,wieczor,a tym samym jakos szybciej czas leci;-;-;-
18 października 2014 20:45 / 2 osobom podoba się ten post
masz ci los ,a ja myslalam ,ba nawet bylam pewna ze lewa;-;-;-;-;-,Andrejka lewa raczka paluszkiem stukaj w klawiaturke;-;-;-
18 października 2014 20:55 / 1 osobie podoba się ten post

Podejrzewasz tylko, czy wiesz, że to dzięki Mleczko47 wyleciała Romana ? Bardzo mi szkoda Romany i pozostałych dziewczyn też. 

Nie pisz bzdur. Moderator

18 października 2014 20:55 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Tak mi sie "fuksneło",że nie mam czasu włączyć sie w zycie forum.Od 15 listopada zmieniam miejsce i forme pracy.Życzę wszystkim bezstresowej pracy,dobrych pieniedzy,miłych rodzin pdp-nych, a ich samych bezproblemowych.

Wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń.

Szkoda..... ale ciesze sie, ze Ci sie udalo, nawet Ci zazdroszcze troszeczke, ha ha ha, zero stresu, duuuzo lepszej kasy. Mleczko, bede u Ciebie 30. 10. Mam samochod do dyspozycji, sobote i niedziele wolna od pracy, bede 27 km od Ciebie.

Powodzenia w realizacji tego przedsiewzięcia, dam sie namowic i chyba dołącze do Ciebie w niedlugim czasie!!!
18 października 2014 20:56
Alinko jestesmy przyjaciolmi;-;-;-