Na wyjeździe #15

18 października 2014 20:58
kasiachodziez

Ojeju a co się stało dlaczego mleczko usunęła konto????
Nie było mnie jeden dzień a tu takie zmiany.......

Cofnij się parę postów to znajdziesz wytłumaczenie samej Mleczko. Napisała, że coś jej się w życiu fuksnęło i nie będzie już pracować jako opiekunka.
18 października 2014 21:05 / 3 osobom podoba się ten post
Sardoniczna, znam Mleczko i wiem, ze jak nawet kiedys wroci na forum to na 100% pod swoim nickiem, bo jest osoba uczciwa i otwartą, w przeciwieństwie do ciebie, bo jestem pewna ze jestes "banankiem", ktory czekał i wlazl tylko po to pod zmienionym nickiem, zeby dowalac Mleczko. Prymitywizm i prostactwo, tfuj.
18 października 2014 21:16 / 4 osobom podoba się ten post
Alina

Cofnij się parę postów to znajdziesz wytłumaczenie samej Mleczko. Napisała, że coś jej się w życiu fuksnęło i nie będzie już pracować jako opiekunka.

Jakaś mała fucha, mała teka ministra d/s współpracy i przyjaźni między opiekunkami różnej narodowości.Chyba takie coś.

Ja osobiście życzę Ani wszystkiego co można życzyć aby drugi człowiek był  spełniony.
Pewnie nie do końca była w tym zawodzie i tej pracy szczęśliwa skoro pożegnała się.
A szkoda, ja bardzo wierzyłam że ona tak z wielkiego serca, z wielkim oddadniem dla tych naszych podopiecznych. A jednak każdy ma jakieś swoje marzenia i plany związane nie tylko z opieką . Czyli każda ma marzenia, to piękne, realizujmy je.
Miłego wieczoru wszystkim życzę.
18 października 2014 21:20 / 1 osobie podoba się ten post
Dama z klasa-;-;-;;-ps.to nie wazelina;-
18 października 2014 21:24 / 2 osobom podoba się ten post
Dla mnie nie jestes zadnym partnerem do dalszych dyskusji, zegnam Cie. 
18 października 2014 21:30 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

Dla mnie nie jestes zadnym partnerem do dalszych dyskusji, zegnam Cie. 

Margolcia dobra kobieto a ty gdzieś się podziewała ??

18 października 2014 21:34
Joasia

dolanczam sie do pytanka,juz mialam pisac list gonczy;-
18 października 2014 21:43 / 6 osobom podoba się ten post
Joasia

Dziewczyny, jestem w domku na urlopie, chodze z wnusia na grzybki, jezdzimy do rodziny pomagac w wykopkach, palimy wtedy ognicha wielkie, wczoraj pieklismy na takim wielkim roznie prosiaka. Obijam sie,odpoczywam; jednym slowem, laduje akumulatory do wyjazdu.   
Reniu i Joasiu, pozdrawiam ...

18 października 2014 21:47 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

Alinko jestesmy przyjaciolmi;-;-;-

Tak, teraz widzę Twojego meil,a.
18 października 2014 21:49
margolcia

Dziewczyny, jestem w domku na urlopie, chodze z wnusia na grzybki, jezdzimy do rodziny pomagac w wykopkach, palimy wtedy ognicha wielkie, wczoraj pieklismy na takim wielkim roznie prosiaka. Obijam sie,odpoczywam; jednym slowem, laduje akumulatory do wyjazdu.   
Reniu i Joasiu, pozdrawiam ...

Małgosiu masz pozdrowienia od mojego Piotra :)
18 października 2014 23:44
Joasia

Małgosiu masz pozdrowienia od mojego Piotra :)

Joasiu , dzięki i pozdrow Piotrusia, zycze Wam szczescia i zdrówka, kiedy sie spotkamy? Pytam sje?
19 października 2014 13:06
margolcia

Joasiu , dzięki i pozdrow Piotrusia, zycze Wam szczescia i zdrówka, kiedy sie spotkamy? Pytam sje?

Margolciu dziękujemy za życzenia :) na fb są zdjęcia do obejrzenia :) a ja się zpytowywuję kiedy ty bedziesz w PL ??;) Bo ja prawdopodobnie po 20 grudnia....
19 października 2014 13:16
Mam może trochę nie typowe pytanie , czy ktoś może wie (lub wysyłał)jak wysłać pieniążki do Angli z Niemiec
19 października 2014 14:11 / 1 osobie podoba się ten post
Mozesz przez Western union
19 października 2014 15:22 / 4 osobom podoba się ten post
potczas mojej trzyletniej pracy w de,zdarzylo mi parokrotnie byc w polskim kosciele katolickim,ale dzisiaj po raz pierwszy bylam na mszy w niemieckim kosciele katolickim,Co mnie juz na poczatku ,,uderzylo,,skromnosc tego kasciola,nawet kwiaty na oltarzu to jeden suchy bukiet,-poprosu brak przepychu,poczatek mszy i wychodza ministranci,a wsrod nich jak chlopcy i dziewczynki,oczom nie wierzylam.BLA.BLA,MSZA TRWA I OTO CI NIESPODZIANKA,podczas slow oto krew chrystusa gdy ksiadz podnosi kielich do gory podchodze do niego dwie kobiety i ksiadz daje i napic sie z kielicha,bla,bla,i komunia .tez oczom nie wierzylam te dwie kobiety wlasnie po obu stronach koscila po srodku ksiadz udzielaly komuni,koniec mszy-ksiadz dla dzieci mial przygotowane czekoladki i notesiki i zaczal je rozdawac,Zglupialam jeden kosciol -jeden katolicyzm a inne obyczaje.Pewnie dla niektorych eureki nie odkrylam,ale dzisiaj dla mnie to byla nowosc-pozytywna.i chcialam sie z Wami nia podzielic;=