Na wyjeździe #15

23 października 2014 20:05 / 3 osobom podoba się ten post
Teraz już wiem jak wyglada odkrzaczanie w Twoim wykonaniu.Dziękuję, że odpisałas i nie trzymałaś mnie w niewiedzy, tak jak koleżanka Wichura. Ona chyba do tej pory nic nie napiasała o wczorejszym brunecie od kawy.
23 października 2014 20:16 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

Teraz już wiem jak wyglada odkrzaczanie w Twoim wykonaniu.Dziękuję, że odpisałas i nie trzymałaś mnie w niewiedzy, tak jak koleżanka Wichura. Ona chyba do tej pory nic nie napiasała o wczorejszym brunecie od kawy.

Kurde a gdzie ten brunet chyba nie w temacie jestem a tak czytam niby uważnie :)
23 października 2014 20:19 / 1 osobie podoba się ten post
takaja

Kurde a gdzie ten brunet chyba nie w temacie jestem a tak czytam niby uważnie :)

To było wczoraj  na O 24 , w ostatnim odcinku "Jak minął dzień".
23 października 2014 20:26
Lecę tam jeszcze nie byłam :)
23 października 2014 21:53 / 4 osobom podoba się ten post
Oferta dzisiejsza na forum-do dwóch kobiet na wózkach 1300.....kpina jakaś.I pewno brutto....
23 października 2014 21:59 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Oferta dzisiejsza na forum-do dwóch kobiet na wózkach 1300.....kpina jakaś.I pewno brutto....

Zgadza sie ja tez to czytalam i zastanawia mnie ze jedna pani jest po amputacji nogi i pomaga siostrze w nocy w skorzystaniu z toalety pytam sie jak ?
23 października 2014 22:08 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Pewnie andrea wyjeżdża hahah :))))) i nie chce żeby ktokolwiek ją "podsiadł" hahhah::))::))) do sióstr  DDDDD

napisała odstraszacza haha
23 października 2014 22:19 / 4 osobom podoba się ten post
agamor

Pewnie andrea wyjeżdża hahah :))))) i nie chce żeby ktokolwiek ją "podsiadł" hahhah::))::))) do sióstr  DDDDD

napisała odstraszacza haha

a juz mialam dobranoc napisac atak wybuchnelam smiechem ,az mi lezka polecial;-;-;-
23 października 2014 22:31 / 1 osobie podoba się ten post
Agamor jest fajna, a Ty nie dość, że fajna, to jeszcze masz fajnie. Jestes sobie na urlopie za granicą, odkrzaczona, i co takiej? No tylko życzyć szczęśliwej dalszej podróży. Życzę Ci tego i niech Cię tam w domu zaskakują same przyjemności. 
23 października 2014 22:56 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea szerokosci czy zycze-w domku zasluzonego wypocznku,relaksu,i szczesliwosci z mozliwosci bycia we dwoje z partnerem ;-;-;-;-  
23 października 2014 22:58 / 3 osobom podoba się ten post
Nie wyjeżdżaj Andrea - ja będę mocno smutna bez Ciebie:(
23 października 2014 23:01 / 3 osobom podoba się ten post
wichurra

Nie wyjeżdżaj Andrea - ja będę mocno smutna bez Ciebie:(

A masz ci malutka przeciaz Ty za 7 dni tez jedziesz-i kto nam pomoze;-;-;-;-
23 października 2014 23:02 / 2 osobom podoba się ten post
Dziekuję , ach jak miło .....
23 października 2014 23:03 / 5 osobom podoba się ten post
Gdyby ktoś pomocy potrzebował, to na maila można pisać. Też pewnie nie codziennie będę na maila zaglądała, ale szybciej tam znajdę pytanie, niż na forum.
23 października 2014 23:49 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea, Ty jutro się zabierasz do domu... Smętnie tu bez Ciebie będzie... Kiedy wracasz? :)))