a ty myslisz dlaczego ja tu siedze za mala kase ?
a ty myslisz dlaczego ja tu siedze za mala kase ?
moj boze Annika,ty to masz dopiero przypadek-czytam kazdy twoj wpis i jestem pod ogromnym wrazeniem twojej postawy wrecz profesjonalizum,chyle nisko czolko;-;-;-;-
ps.naturalnie nie komentuje czynnosci ktore ,,niby,,masz sie nauczyc wykonywac ,gdyz sama wiesz ze nie wolno nam ich wykonywac;-;-;-
Krowy i ile nie wymagają dojenia,mogą spokojnie być na dworze cały rok,nawet jak spadnie śnieg-zwykle sa regularnie dokarmiane.Najczęściej na powietrzu zostawia sie bydło mięsne-tak,że żadna krzsywda niemieckim krasulom sie nie dzieje.U mnie na wsi tez krówki sa na pastwisku cały rok /w zeszłym roku nie było śniegu i ani razu do obory nie były pędzone/-hoduje je zresztą Niemiec:)
Annika- Twoja firma wie o tych pierepałkach z dziadkiem?Co oni na to?
Książka jeszcze lepsza ,zresztą jak wszystkie pozycje Jodi Picoult:)Polecam:)
Krowy i ile nie wymagają dojenia,mogą spokojnie być na dworze cały rok,nawet jak spadnie śnieg-zwykle sa regularnie dokarmiane.Najczęściej na powietrzu zostawia sie bydło mięsne-tak,że żadna krzsywda niemieckim krasulom sie nie dzieje.U mnie na wsi tez krówki sa na pastwisku cały rok /w zeszłym roku nie było śniegu i ani razu do obory nie były pędzone/-hoduje je zresztą Niemiec:)
Annika- Twoja firma wie o tych pierepałkach z dziadkiem?Co oni na to?
Ale koleżanka tego nie wiedziała , ze tak można i dlatego się zbulwersowała ! ... mam nadzieję , że jeszcze nie odnalazła tego " TOnZ " , kolezanka jest z dużego miasta i nie wszystko musi o zierzynie domowej wiedzieć , ale serce ma i już !-:)))))
Gdyby takie praktyki były w D niedozwolone -bauer na pewno by tak nie robił:)Oni wszelkich przepisów przecież przestrzegają chorobliwie,zwłaszcza dotyczacych zwierząt:)
No to terz już możemy się o nią martwić . Jak nakablowała policji na sąsiada a przecież Polkę po akcencie poznali , jak policjant zgłosi bauerowi , że doniosła ?........ Cipeczko ! siedz Ty w domu z PDP-ną , na żadne przejażdżki rowerowe mi się nie wybierać proszę !!!!..-:))))))))
Ty tez dajesz rade jak do tej pory.Psychika z czasem sie wzmacnia a ze jestes mloda d.... to sil ci tez starczy ha ha.jeszcze troszke popracujesz nad swoja impulsywnoscia i bedziesz opiekunka nie do zdarcia
No to terz już możemy się o nią martwić . Jak nakablowała policji na sąsiada a przecież Polkę po akcencie poznali , jak policjant zgłosi bauerowi , że doniosła ?........ Cipeczko ! siedz Ty w domu z PDP-ną , na żadne przejażdżki rowerowe mi się nie wybierać proszę !!!!..-:))))))))