Na wyjeździe #15

26 października 2014 12:50 / 1 osobie podoba się ten post
ania52

kochana chyle czola przed toba....

I Ja;-;-Anika Podziwiam Cie i T woj spokoj;-;-
26 października 2014 12:59
takaja

Ja też myslałam że ja z tych cierpliwych ale ty masz jednak pierwsze miejsce jeszcze może na początku zesłania odpoczęta wytrzymałabym ale po miesiącu wybuchłabym Boże kolejny raz dziękuje ci za spokojną sypiającą nie marudzącą babusię i cała tą rodzinkę :) o 9 30 moja babcia jadła dopiero sniadanie :)

Moja też sobię frühstückuje o 9 30 , a mittag o 12 00 albo 13 00 zależy jak jej podam, w międzyczasie jada owoc lub ciasteczka!
26 października 2014 13:00 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Anniczka-uważam się za mega cierpliwą, ale Ty przebijasz całe forum!:)Obiadek 9.30......Nieśmiało zapytam, o której śniadanko było?O 5-ej?

nie rozumie czegos takiego...tu tez tak mam obiad godz 11.00....gora 11.30...a jak sie czasem spoznie to babcia z dziadkiem gotuja sobie zupe z proszku....i mowi ze byli tacy glodni ...a pytanie o obiad to juz jest o 8.00, zebym nie zapomniala...
26 października 2014 15:17
Moja Babcia właśnie zajada kolacje, a ja Jej nie towarzyszę, bo mi dzisiaj krwi napsuła. Jeszcze wyskoczyła na mnie, że ja bronię pierwszej zmienniczki (super dziewczyna). Babcia suchej nitki na niej nie zostawiła. Dzisiaj stwierdziła, ze ta skrzynka po piwie, która jest w garażu, została kupiona przez Izę i to ona wypiła. Kiedyś, gdy autko przeglądu nie przeszło, to też powiedziała, że Iza musiała popsuć autko, a później, że Babci synowa specjalnie zapłaciła tym osobom, które robią przegląd, aby Jej śliczne BMW tego przeglądu nie przeszło
26 października 2014 16:06 / 9 osobom podoba się ten post
Wchodzę żeby się z Wami pożegnać na kilka dni. Zaraz chowam lapka do walizki, ale jeszcze zdążę coś tu wrzucić :)))
26 października 2014 16:10 / 1 osobie podoba się ten post
Superaśne! Lili wygląda na bardziej zadowoloną.
26 października 2014 16:11 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Wchodzę żeby się z Wami pożegnać na kilka dni. Zaraz chowam lapka do walizki, ale jeszcze zdążę coś tu wrzucić :)))

piekne wy sa tylko ktora to ktora?
26 października 2014 16:15 / 2 osobom podoba się ten post
ania52

piekne wy sa tylko ktora to ktora?

Zgaduj :)))))))))
Do dwóch razy sztuka :)
26 października 2014 16:16 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Lili to blondynka?tak mi sie wydaje bo odrosty duze sa ha ha
26 października 2014 16:16 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Lili to blondynka?tak mi sie wydaje bo odrosty duze sa ha ha
26 października 2014 16:18 / 3 osobom podoba się ten post
margaritka59

Superaśne! Lili wygląda na bardziej zadowoloną.

a jakoś mnie to nie dziwi .... :) :) :)  a i ja robię "papatki" na 3 tygodnie ..... :( aczkolwiek w innym celu i kierunku ....
26 października 2014 16:38 / 5 osobom podoba się ten post
Witajcie wszyscy na wyjeździe (no domatory też). Jestem od dwóch godzin na wyjezdzie tzn. W autobusie Sinbada i podazam  na swoją Stelle. 
26 października 2014 16:41
Zofija

Witajcie wszyscy na wyjeździe (no domatory też). Jestem od dwóch godzin na wyjezdzie tzn. W autobusie Sinbada i podazam  na swoją Stelle. 

o to jednak jest wi-fi w sinbad?bezpiecznej podrozy ci zycze;-;-;-
26 października 2014 16:47 / 3 osobom podoba się ten post
Hurrrrra Sindbad dorobił się wi-fi na pokładzie:))))))))))))))))))))
26 października 2014 16:49 / 2 osobom podoba się ten post
ewa14

Hurrrrra Sindbad dorobił się wi-fi na pokładzie:))))))))))))))))))))

Jechałam ostatnim razem w obie str z przesiadkami i w zadnym nie było wifi:(Więc chyba nie wszystkie mają.