To nie jest jakiś mega nowoczesny mop ,to właśnie taki płaski mop ale ma długie włosy,możne znajdę potem w neci to wkleję.
To nie jest jakiś mega nowoczesny mop ,to właśnie taki płaski mop ale ma długie włosy,możne znajdę potem w neci to wkleję.
Tzn najpierw na mokro a potem na sucho czy tylko na sucho? jak to zastosować w kuchni ?
Tzn najpierw na mokro a potem na sucho czy tylko na sucho? jak to zastosować w kuchni ?
świeci się u niej mała lampka.
Coś tam jeszcze pije....
Schody,podłogi w kuchni i łazienkach wyłożone są prawdziwym marmurem więc ten mop sprawdza się również na takich powierzchniach,ja w domu mam nabłyszczane płytki w przedpokoju,kuchni i łazience ,myślę,że też to wycieranie się sprawdzi.
Sprawdzi sie, na bank. A tak ogolnie, to ciesze sie, ze pomalutku Twoje miejsce zaczyna przypominac normalnosc !!! Jakie to wazne nie chowac glowy w piasek, tylko mowic, rozmawiac, a nawet wymagac !
Moje mieszkanie teraz stoi puste,więc nie ma kto brudzić ale jak wrócę zrobi się tłok :)) . Przetarcie na sucho codziennie podłogi zajmie mi najwyżej 15 minut,spokojnie dam radę:)
Dziadek się bardzo źle czuje...zadzwoniłam po syna, bo prosił
zadzwoń do firmy i powiedz że się boisz z nią zostawać sama na noc,niech się tym zajmą i kogoś z rodziny na noc zmuszą do przychodzenia,masz do tego prawo nie każdy może siedzieć obok osoby która odchodzi.
tzn nog nie ma jeszcze jakis czarnych jak smoła, ale robią się....
i znów kolejna nocka sama z umierającą za ścianą pdp....
gadałam ze zmienniczką, nie wiemy co robić.
Bo ona może w ogóle nie zdążyć przyjechać, a agonia pdp może trwać, a ja dłużej niż do środy nie chcę tu być!
Ja też się cieszę ,że zaczyna się układać bo nienawidzę żandych konfliktów w pracy. Tak prawdę mówiąc to już jakiś czas temu odpuściłam sobie chęć porozumienia bo pdp wyrażnie na to porozumienie nie miała ochoty,a tu taka niespodzianka :)
To jeszcze tego mopa specjalnego musisz nabyć:)
U mnie całe szczęście smugi nie zostają po myciu na mokro, więc się ograniczę do barbarzyńskiego odkurzania podłóg odkurzaczem i zmycia ich raz w tygodniu:)