Na wyjeździe #15

26 października 2014 21:14
agamor

Iwanilia40 jak mi się uda to będę niedaleko Ciebie, albo to jest sam Ludwigsburg, albo gdzieś bardzo blisko, jutro będę wiedziała

Widzę, że działasz intensywnie. Pewnie dzisiejszą niedzielę spedziłaś przed kompem z telefonem w ręku. Trzymam kciuki, żeby Ci " wypaliło".
26 października 2014 21:19 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Widzę, że działasz intensywnie. Pewnie dzisiejszą niedzielę spedziłaś przed kompem z telefonem w ręku. Trzymam kciuki, żeby Ci " wypaliło".

bardziej w piątek i w sobotę, dzisiaj mało, jest pracy msa na święta, ale ile jest takiej od której trzeba płacic haracz!!! Masakra!!!!
Jak nie 100e to nawet 250e, albo pracować 17 godzin..........ale to chyba żart był....
26 października 2014 21:19 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

Iwanilia40 jak mi się uda to będę niedaleko Ciebie, albo to jest sam Ludwigsburg, albo gdzieś bardzo blisko, jutro będę wiedziała

Zazdroszczę Wam obu, piękne tereny. Jest co zwiedzać.  Chętnie bym wróciła do tgo miejsca lub w okolice. Bardzo dużo Polek tam pracuje, nawet jest polski kościół i polski pub "Karczma Rzym", który prowadzi sympatyczna pani Kasia.
26 października 2014 21:21 / 3 osobom podoba się ten post
Alina

Zazdroszczę Wam obu, piękne tereny. Jest co zwiedzać.  Chętnie bym wróciła do tgo miejsca lub w okolice. Bardzo dużo Polek tam pracuje, nawet jest polski kościół i polski pub "Karczma Rzym", który prowadzi sympatyczna pani Kasia.

Alinka!!!!!    Kościół nie koniecznie, chyba, że do zwiedzenia jako turystyka pielgrzymkowa, ale karczma ????:)))) czemu nie ::)))))))
26 października 2014 21:21
amelka

Robię tak samo. Mam podłogi z drewna i do wody dolewam "pronto" do drewna i nie ma smug. Ładny, delikatny ma połysk a drewno zachowuje swoją piękną, naturalną barwę.
Ale przyznaję, że od czasu do czasu przecierm na sucho takim włochatym mopem.

Też mam z drewna, ale do wody dodaję barbarzyńsko tylko odrobinę płynu do mycia naczyń:) Ale smug i tak nie ma. Mam takiego fajnego mopa, który tą końcówkę myjącą z jednego kawałka materiału ma - jakoś lepiej mi się taką szczotką myje niż tymi paskami, czy frędzlami.
26 października 2014 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
agamor

fajnie, że szybko ogarnęłaś temat, kiedy wyjeżdżasz, napisz jutro :))))
26 października 2014 21:23 / 3 osobom podoba się ten post
agamor

Alinka!!!!!    Kościół nie koniecznie, chyba, że do zwiedzenia jako turystyka pielgrzymkowa, ale karczma ????:)))) czemu nie ::)))))))

Ha,ha,ha....to tak jak ja.
26 października 2014 21:24 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

Bardzo się cieszę :)) Obyś tylko jeszcze załatwiła soebie pauzę między 13 a 15-tą i będzie super:))
26 października 2014 21:26 / 2 osobom podoba się ten post
Alina

Alinko, wszysto zdarzyć sie może i możesz też tam jeszcze trafić. 
26 października 2014 21:28
Alina

Ha,ha,ha....to tak jak ja.

Czyli nie jesteście "do tańca i do różańca".
26 października 2014 21:28 / 3 osobom podoba się ten post
agamor

Dokładnie tak samo uważam :))
26 października 2014 21:29 / 3 osobom podoba się ten post
margaritka59

Do tańca jak  najbardziej, z różańcem trochę gorzej.
26 października 2014 21:30 / 3 osobom podoba się ten post
margaritka59

Nie, nie kochana, aż tak bogobojna to ja nie jestem. Pewnie przyjdzie na to czas, jak będę potrzebować opiekunki   hahahahDDDDDD
26 października 2014 21:40
margaritka59

margaritka59 czy Ty aby masz jakieś wolne?
Czy jednak chcesz mieć to wolne? Jak to wyszło?
26 października 2014 21:44
Ale to przysłowie, to chyba znacie?