Dzwoniłam przed chwilą do domowego lekarza, ale mam zadzwonić jeszcze raz popołudniu, bo teraz biedaczek ma tyle pacjentów....
Dzwoniłam przed chwilą do domowego lekarza, ale mam zadzwonić jeszcze raz popołudniu, bo teraz biedaczek ma tyle pacjentów....
Schody,podłogi w kuchni i łazienkach wyłożone są prawdziwym marmurem więc ten mop sprawdza się również na takich powierzchniach,ja w domu mam nabłyszczane płytki w przedpokoju,kuchni i łazience ,myślę,że też to wycieranie się sprawdzi.
ivanilka piszę tu, chyba do spotkania nie dojdzie, będę od 3 listopada w Leutenbach 71397, nie wiem ile to jest do Ludwigsburka?
Ale posłuchajcie ja się zdecydowałam, lecz umowy jeszcze nie podpisałam, będę pierwszą opiekunką, babcia chodząca zdrowa na umyśle, chodi przy rolatorku, diakoni przychodzą kapać, mam ogarnąć dom po swojemu i po swojemu rządzić, pauzę mogę zrobić kiedy chcę, babcię mogę zostawić i iść spokojnie na zakupy, brać takie cuś?
warunki takie jak wszędzie, takie bynajmniej jakie miałam, jak nie spróbuje nie będę wiedziała
Ludwigsburg
ivanilka piszę tu, chyba do spotkania nie dojdzie, będę od 3 listopada w Leutenbach 71397, nie wiem ile to jest do Ludwigsburka?
Ale posłuchajcie ja się zdecydowałam, lecz umowy jeszcze nie podpisałam, będę pierwszą opiekunką, babcia chodząca zdrowa na umyśle, chodi przy rolatorku, diakoni przychodzą kapać, mam ogarnąć dom po swojemu i po swojemu rządzić, pauzę mogę zrobić kiedy chcę, babcię mogę zostawić i iść spokojnie na zakupy, brać takie cuś?
Mam podobną stellę. Też jestem pierwsza. Różnica taka, że kąpię sama PDP. Reszta tak jak u Ciebie. Ja dobrze trafiłam
ok to biere, ale jak będzie jakaś sknerowata.....to.... przysięgam nie ręczę za siebie...DDDDD:)))
to najwyżej święta spędzę w domu....
dziewczyny i chłopaki a więc tak: jedna robota już jest :)), a o 14 mam mieć wiadomość o drugiej robocie :))