Na wyjeździe

30 października 2012 11:28
A mi zostalo 17dni do domu,wstawilam jako zdjecie profilowe moich synow-chcialam wam sie pochwalic moimi urwisami
30 października 2012 11:37
Hej, Annna77: suuper chlopaki - starszy wyglada swietnie, moja - niestety jest teraz w gorszym stanie.
30 października 2012 11:37
Andrea zobacz czy nie masz skypa w komputerze w instalkach.Ja tez mam windowsa w niemieckim i pliki sciagniete sa przechowywane wlasnie tamWejdz w dokumenty i od haslem downloads poszukaj ,moze tam ci skypa sciagnelo i musisz tylko zainstalowac.
30 października 2012 12:10
Basiu na zdjeciu swietnie,ale wczoraj strasznie go wysypalo,ma welfron-dostal dozylnie sterydy,rozmawialam z mama-to niby dzis juz lepiej,ale do konca tygodnia siedzi w domu,jutro ma dostac jeszcze jedna dawke.
30 października 2012 12:11
spróbuję dziś o 22
30 października 2012 12:33
hallo wszystkim , andrea kiedy jestes dostepna na skypie bo wczoraj na zmiane próbowałyśmy sie połączyć )))
30 października 2012 12:40
Anna 77, we Wrocławiu jest lekarka alergolog leczącą dietą, studiowała w Polsce, a potem w Stanach, jest bardzo dobra i ma tłumy ludzi, ale podstawą jest wywalenie glutenu, co jest trudne, bo wymaga reżimu od rodziny. Ja leczyłam u niej swojego małego z niedużą dość alergią, jednak po roku dałam sobie spokój, bo to było dla nas nie do ogarnięcia, jednak jak masz determinację w sobie, to mogę Ci dać namiary. Fajne chłopaki, dzieci to skarb!
30 października 2012 12:58
Anna77, nie myslisz sciagnac synow do Niemiec?? ja bym nie chciala aby moje dzieci dorastaly w PL.
30 października 2012 14:03
Ale ja mam tam rodzine,dzieci,meza.mam wlasny dom,Moj maz pracuje w Polsce,w delegacji-jest ciesla szalunkowy-ostatno stawia most na Wisle-nie ma kokosow jak na jego prace to te 4 tys miesiecznie wplywa mi na konto,gdyby nie wieczny remont,rata za auto itd to zylabym jak Pani.Chyba nie odwazylabym sie zaczynac wszystkiego od nowa,a ja nie jezdze na dlugie zlecenia-max 6tyg tak 4razy w roku -to mi wystarcza.
30 października 2012 14:55
Mam coś dla Was w ten pochmurny dzień, to informacja z indonezyjskiej wyspy Sumatra:
-Minangkabauczycy wyznają islam, lecz są społecznością matriarchalną. Kobiety są strażniczkami tradycji i właścicielami ziemi, kobiety wybierają sobie i porywają męża, a równocześnie nie mogą podróżować bez opieki, jeść z mężczyznami, brać udziału w podejmowaniu gości. Mężczyzna w społeczności Minangkabau nie mieszka z żoną i dziećmi, lecz w domu swojej matki, gdzie pracuje i wychowuje dzieci siostry-.
Andrea, dzwoniłam 3 razy, dwa razy nie było Anschlussu (głos panienki), raz było zajęte przez dźwięk pi, pi, pi...
30 października 2012 15:00
a może macie coś na uspokojenie, bo dzisiejsza pogoda nie wpływa dobrze zarówno na mnie jak i na moją towarzyszkę
30 października 2012 15:41
Dagmara a pytasz o coś na receptę? hehehe:)
30 października 2012 16:17
W sklepie monopolowym mozna kupic wiele srodkow bez recepty ;)
30 października 2012 18:11
Tak,bez recepty w NETTO,mozna kupic RUM .jak kto woli 40 procent,albo 54 procent,do herbatki,albo z Cola hihihi
30 października 2012 18:42
No wlasnie, tak jak piszecie. I pewnie zrobiloby sie cieplej, caly dzien mi zimno. Andrea, jak tam Twoj pacjent?