Na wyjeździe

08 maja 2013 16:31
margaretka, to Ty w koncu jedziesz czy zostajesz? juz straciłam rachube, 2 tydzien jestes tak?
Nie przejmuj sie mojej tez coś ciagle nieleży, dzisiaj znowu zaczęla zadzierac a tydzien spokoju było
08 maja 2013 17:14 / 2 osobom podoba się ten post
Dzień dobry moje kochane drogie Panie Opiekunki :)
Misiu i Ty także witaj :)

Jestem pełna szczęścia i radości, Skrzaty wciąż się tulą i całuskują, Orzełek uśmiecha się pod wąsem i nic mi nie jest w stanie popsuć humoru.
Ale nie zapomniałam o Was !!!!! Stęskniłam się za Wami, ale naprawdę brakuje mi czasu :) na neta

Mam już stelle na miesiąc, jak prosiłam w firmie, zostałam zaakceptowana i mam potwierdzony wyjazd.

Pozdrawiam gorąco i serdecznie
08 maja 2013 17:19
berlinka2

margaretka, to Ty w koncu jedziesz czy zostajesz? juz straciłam rachube, 2 tydzien jestes tak?
Nie przejmuj sie mojej tez coś ciagle nieleży, dzisiaj znowu zaczęla zadzierac a tydzien spokoju było

jadę , tylko nie ma mnie kto zmienić bo Panu nie leżą babeczki ( a to taka a to śmaka )  Dlatego cierpliwie czekam ale cierpliwosć ma jest już na wykończeniu.  Jestem 3 tydzień.  ( jak ja z tym wyjcem wytrzymałam to nie wiem) 
 PS-------To mój 100 post  :)))))
08 maja 2013 17:26
a mój dziadzio dziś coś osłabiony jest ha i nawet nie chce mojego towarzystwa dzisiaj i woli samotnie poleżeć na wersalce więc dziś można powiedzieć mam taki dłuższy dzień wolny :)oby tylko do jutra a w piątek rano zmienniczka już będzie :)
08 maja 2013 17:43
No kobietki ja szykuję się już na jutrzejszy wyjazd hehehe domowe spa zaliczone, wlosy zafarbowane, pazurki wypiłowane i lakierem mażnięte hahahaha
08 maja 2013 17:49 / 1 osobie podoba się ten post
Joasia

No kobietki ja szykuję się już na jutrzejszy wyjazd hehehe domowe spa zaliczone, wlosy zafarbowane, pazurki wypiłowane i lakierem mażnięte hahahaha

ja takie spa będę jutro miała na piatkowy wyjazd musze jakoś się pokazać w PL jak mój mnie z przystanku odbierze :P
08 maja 2013 17:55
Joasia

Ale masz fajnieeeeeeeee ))))))
08 maja 2013 17:55
Moje dziadki tylko patrzą i głowami kiwają hahahaha
08 maja 2013 17:56 / 1 osobie podoba się ten post
Aj tam Andrejka, nową umiejętność opanujesz i wpiszesz w CV - nawigacja starociami !!
08 maja 2013 17:57 / 1 osobie podoba się ten post
dorothea41

Ale masz fajnieeeeeeeee :-)))))))

Dorothea nawet się nie obejrzysz a będziesz na forum pisać to co ja teraz hahahaaha
08 maja 2013 18:01 / 2 osobom podoba się ten post
Włochy zrobiłam, makijage też, prezent zapakowany, więc ruszam na imprę! :)))
Mam nadzieję, że będzie fajnie... luda co nie miara 60 osób... i chyba przewaga facetów... oj się będzie działo...
Berlinka dawaj do mnie na balangę, poszukamy jakiegoś fajnego dla Ciebie! ;)))

Trzymajcie się ciepło i miłęgo wieczorki WAm życzę!
Do juterka! Bajjjjjjjjjjjj!
08 maja 2013 18:02
Toz i taka mam nadzieje hahaha a teraz ide na spacer przed kolacja bo do herbatki ciasto bylo ;-)
08 maja 2013 18:04 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

Mam nadzieję, że będzie fajnie... luda co nie miara 60 osób... i chyba przewaga facetów... oj się będzie działo...

UDANEJ IMPREZY !!!!!!!!!!!!!!!!!! no i szukaj tam dla Berlinki kogos ...wyswatamy dziewczyne,jej tez sie cos dobrego od zycia nalezy )))
08 maja 2013 18:17
Tali

Miłej imprezki Ci życzę :) 

08 maja 2013 18:26
 Tali, haha szukej szukej jakiego dobrego chłopa dla mnie, a nóz masz dobrą ręke....ja własnie wróciłam z rowerka, zmachana bo duszno, jakis prysznic i babce kolacje musze robic...