Na wyjeździe

08 maja 2013 19:31
Ojej zazdroszczę u mnie posucha też chcę chłopa!!!!!!!!
08 maja 2013 19:53 / 1 osobie podoba się ten post
Joasia

Moje dziadki tylko patrzą i głowami kiwają hahahaha

Joasiu, Ty juz pewnie na walizkach?
08 maja 2013 19:54
kolejny dzień zaliczony....
08 maja 2013 20:01
No ja juz wolna,babci dobranoc powiedzialam,mam nadzieje,ze nie bedzie mi znowu w nocy gadala.Ona mnie nie wola,ale sama tam cos do siebie gada,a ja spie jak zajac pod miedza,wiec wszystko slysze.Jak sie tak obudze,to juz noc z glowy.Dzisiaj mi dzien jakos tak szybko zlecial,ani sie obejrzalam a tu juz 19.00,wiec kolacyjke podalam ,nakarmilam,umylam i babuszka juz lulu. Tali poleciala na imprezke? A co? Ona w Polsce,czy jak,bo ja juz nie ogarniam?
08 maja 2013 20:08
margolcia

Joasiu, Ty juz pewnie na walizkach?

Tak margolcia ... walizki  już popakowane i tylko czekac na jutrzejszy dzień hehehehe przedeptuję z nogi na nogę tak mnie do domciu ciągnie hahaha
08 maja 2013 20:20 / 3 osobom podoba się ten post
Wierze Ci, ja dopiero co przyjechalam, a juz bym wracala, teraz to pewnie posiedze, skusili mnie podwyzka pensji i wczasami z moja podopieczna, jedziemy na Teneryfe. Az jestem ciekawa tych wakacji, hi, hi.. 
08 maja 2013 20:25
A no to fajnie masz tez bym chciała ... hehehehe Mam nadzieję,że zdasz relacje z tych wakacji...
08 maja 2013 20:26 / 1 osobie podoba się ten post
Margolcia - to się Twoje ,,miejsce pracy '' mocno za Tobą stęskniło ! I bardzo dobrze - widać że cenią Twoją pracę , skoro i podwyżka i super wakacje ! Napisz zaraz , jak tylko coś więcej się dowiesz - kiedy , na jak długo itd .
08 maja 2013 20:28 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystko opisze, napisalam ze jedziemy, a to podroz samolotem, moja babcia dostala te wakacje na Teneryfie w prezencie od synka, ale strasznie boi sie latac.
08 maja 2013 20:30
To ją zabawisz rozmową w czasie lotu i strach minie a takie wakacje.... póki co mogę tylko pomarzyć.
08 maja 2013 20:32 / 1 osobie podoba się ten post
Tylko żeby Ci ducha nie wyzionęła ze strachu hihihihi
08 maja 2013 20:32
08 maja 2013 20:32 / 2 osobom podoba się ten post
Babuszka po kolacji wzieła sie jak co dzień za wieczorne pigułki i mówi -wiesz ,musze porozmawiać z moim doktorem,dlaczego te tabletki musza byc takie wielkie???/Jak UBOTY!!!!a nie sa wcale aż takie ogromne:):):)
08 maja 2013 20:34 / 1 osobie podoba się ten post
mozah aM

Margolcia - to się Twoje ,,miejsce pracy '' mocno za Tobą stęskniło ! I bardzo dobrze - widać że cenią Twoją pracę , skoro i podwyżka i super wakacje ! Napisz zaraz , jak tylko coś więcej się dowiesz - kiedy , na jak długo itd .

25 maja odlot na caaaale 14 dni, zegnaj Bergnestadt, zegnaj DE! Mozah przyznam ze podwyzka mnie nieco zaskoczyla, nie mam tutaj malo, milo ze tak sami od siebie pomysleli...
08 maja 2013 20:36
Joasia

Margolcia kobietka bystra - coś wymyśli . w końcu w samolotach coś tam podają . Dostanie starsza pani drinka i tak się rozochoci że kto wie , w jakie jeszcze podróże Margolcię zabierze .