w piątek mam wyjazd do polski ale czym bliżej tym gorzej tu jest większego doła łapie a nawet łzy się kulają tez tak macie czy tylko ja taka jakaś dziwna jestem?
w piątek mam wyjazd do polski ale czym bliżej tym gorzej tu jest większego doła łapie a nawet łzy się kulają tez tak macie czy tylko ja taka jakaś dziwna jestem?
Margolcia - teraz to logistycznie trzeba wyjazd dopracować bo czasu mało .W końcu w ,,ciepłe kraje '' jedziesz ! A i na wieczór jakaś kreacja mile widziana - kto wie ...No i coś na plażę . Tego wyjazdu to się nie spodziewałaś więc musisz garderobę uzupełnić.
Joasiu, czytalam, nie masz tam za wesolo, ale jestes tak bliziutko domku, Berlin, zobacz ile dziewczyn chcialoby byc na Twoim miejscu, ja pierwsza! Ha ha ha
margolcia ja jestem foll szczęśliwa że stąd wyjeżdżam bo dziadek okropny agresywny jest
Edzia - kolezanka dzis też patrzymy buczy-a to czemu ?bo juz sie nie może doczzekac wyjazdu:)więc jak widzisz nie jesteś ani dziwna ani sama-widac ten typ tak ma :)Poczytaj sobie dowcipy na forum albo powiesc to sie troszke rozweselisz:):):):):)
Ja juz dzisiaj pol dnia na zakupach spedzilam, cos niecos musze dokupic, troche rzeczy letnich wzielam ze soba, ale faktem jest, ze mnie zaskoczyla ta wiadomosc o wyjezdzie. Babcia juz przed 20 idzie spac(mysle ze tam jej sie nie odmieni?), pewnie uszczkne troche czasu dla siebie, tam dopiero wieczorem budzi sie zycie, spiew i tance do bialego rana!
Przepraszam Cie Edziu, ja zle przeczytalam, myslalam, ze masz dolka przed wyjazdem do DE, slepota kurza,....
Edziu, za bardzo nie przezywaj, ale rozumiem Cie, tez tak mialam, ale tylko raz. Raz jeden przezywalam zjazd do Polski, wiedzialam ze moj podopieczny umiera i juz wiecej sie nie zobaczymy.