Na wyjeździe

08 maja 2013 21:16
w piątek mam wyjazd do polski ale czym bliżej tym gorzej tu jest większego doła łapie a nawet łzy się kulają tez tak macie czy tylko ja taka jakaś dziwna jestem?
08 maja 2013 21:18 / 1 osobie podoba się ten post
Ech, mialam propozycje wyjazdu do Szwajcarii, teraz troche zaluje, ze odmowilam.

Ale moze kiedys....mam pare zdjec z pobytu tam znajomej, Cudownie, przez duze C, az dech w piersi zapiera! Takie widoki!
08 maja 2013 21:20 / 2 osobom podoba się ten post
edzia2727

w piątek mam wyjazd do polski ale czym bliżej tym gorzej tu jest większego doła łapie a nawet łzy się kulają tez tak macie czy tylko ja taka jakaś dziwna jestem?

Edzia, przewaznie ciezko wyjezdzac, ale mysl juz o powrocie, czas leci i ani sie obejrzysz a bedziesz w domku cieczyc sie zarobionymi eurasami!
08 maja 2013 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
edzia2727

Edzia to z radości....
08 maja 2013 21:27
edzia2727

ojej cos ty....nie mazgaj sie tylko juz torby pakuj hahaha ja to dola mam zawsze tak w drugim tygodniu pobytu..... ja to wogole jestem w pracy ale myslami zawsze w domu...... i to mi psychike rozwala.Tylko dzieki FORUM jakos funkcjonuje
08 maja 2013 21:30
Edzia - kolezanka dzis też patrzymy buczy-a to czemu ?bo juz sie nie może doczzekac wyjazdu:)więc jak widzisz nie jesteś ani dziwna ani sama-widac ten typ tak ma :)Poczytaj sobie dowcipy na forum albo powiesc to sie troszke rozweselisz:):):):):)
08 maja 2013 21:30 / 2 osobom podoba się ten post
mozah aM

Margolcia - teraz to logistycznie trzeba wyjazd dopracować bo czasu mało .W końcu w ,,ciepłe kraje '' jedziesz ! A i na wieczór jakaś kreacja mile widziana - kto wie ...No i coś na plażę . Tego wyjazdu to się nie spodziewałaś więc musisz garderobę uzupełnić.

Ja juz dzisiaj pol dnia na zakupach spedzilam, cos niecos musze dokupic, troche rzeczy letnich wzielam ze soba, ale faktem jest, ze mnie zaskoczyla ta wiadomosc o wyjezdzie. Babcia juz przed 20 idzie spac(mysle ze tam jej sie nie odmieni?), pewnie uszczkne troche czasu dla siebie, tam dopiero wieczorem budzi sie zycie, spiew i tance do bialego rana!  
08 maja 2013 21:30
margolcia ja jestem foll szczęśliwa że stąd wyjeżdżam bo dziadek okropny agresywny jest
08 maja 2013 21:37
margolcia

Joasiu, czytalam, nie masz tam za wesolo, ale jestes tak bliziutko domku, Berlin, zobacz ile dziewczyn chcialoby byc na Twoim miejscu, ja pierwsza! Ha ha ha

:)Ja tez chce do Berlina:)prosciutka droga do Poznania,a w sumie pod Poznan,ale tego juz nie licze i w domciu:)marzenia........:)
08 maja 2013 21:40 / 1 osobie podoba się ten post
edzia2727

margolcia ja jestem foll szczęśliwa że stąd wyjeżdżam bo dziadek okropny agresywny jest

Przepraszam Cie Edziu, ja zle przeczytalam, myslalam, ze masz dolka przed wyjazdem do DE, slepota kurza,....
Edziu, za bardzo nie przezywaj, ale rozumiem Cie, tez tak mialam, ale tylko raz.  Raz jeden przezywalam zjazd do Polski, wiedzialam ze moj podopieczny umiera i juz wiecej sie nie zobaczymy.
08 maja 2013 21:41
kasia63

Edzia - kolezanka dzis też patrzymy buczy-a to czemu ?bo juz sie nie może doczzekac wyjazdu:)więc jak widzisz nie jesteś ani dziwna ani sama-widac ten typ tak ma :)Poczytaj sobie dowcipy na forum albo powiesc to sie troszke rozweselisz:):):):):)

no a już myślałam że ja jakaś miękka się zrobiłam bo kilka lat temu nie płakałam tak jak teraz po 2 tygodniach i coraz częściej :(
08 maja 2013 21:42
margolcia

Ja juz dzisiaj pol dnia na zakupach spedzilam, cos niecos musze dokupic, troche rzeczy letnich wzielam ze soba, ale faktem jest, ze mnie zaskoczyla ta wiadomosc o wyjezdzie. Babcia juz przed 20 idzie spac(mysle ze tam jej sie nie odmieni?), pewnie uszczkne troche czasu dla siebie, tam dopiero wieczorem budzi sie zycie, spiew i tance do bialego rana!  

No , no  Margolcia ! Będzie , oj będzie się działo....Ale szczegółów nie pożałujesz koleżankom , prawda ? I jakby co ciekawego w ręce wpadło.....
08 maja 2013 21:43
margolcia

Przepraszam Cie Edziu, ja zle przeczytalam, myslalam, ze masz dolka przed wyjazdem do DE, slepota kurza,....
Edziu, za bardzo nie przezywaj, ale rozumiem Cie, tez tak mialam, ale tylko raz.  Raz jeden przezywalam zjazd do Polski, wiedzialam ze moj podopieczny umiera i juz wiecej sie nie zobaczymy.

nic się nie stało:)
ja na szczęscie staram się nie przyzwyczaić do swoich pacjentów dlatego nie jestem u jednego pacjeta więcej jak 3 razy :)
08 maja 2013 21:47 / 1 osobie podoba się ten post
A nie opowiadałam Wam jak moje Doktorstwo dzisiaj na zakupy autem się wybierało... co babcia otwierała drzwi od auta to dziadek jej kazał zamykać bo światło się pali hahahaha aż w końcu babcia się obraziła i wróciła do domu a dziadek stał pod garażem i się awanturował wstyd na całą ulicę
08 maja 2013 21:57
Joasia -ale to chyba nie ty sie wstydziłaś????????????