Na wyjeździe

10 maja 2013 21:08 / 1 osobie podoba się ten post
Hahahaha u mnie tez zmywarka juz jest rozwazzana ,hahahahahahaha:)
10 maja 2013 21:17
To mogę Ci poradzić coś... ze sprzętu najlepsze firmy w Polsce to siemens, bosch i beko. Kolega mojego Kochanie jest dyrektorem na zachodnią Polskę jednego z większych sklepów sieciowych, więc się na tym zna... dobre, niedrogie i przede wszytkim żywotne pralki ma firma Beko. Natomiast lodówki nie opłaca się kupować drożej niż 1200zł, ponieważ wszyscy producenci produkują je tak, że po ok 5 latach się sypią...
10 maja 2013 21:23
No to moja lodowka Polar jest nie do zdarcia ,10 lat i jeszcze chodzi...Tfu,Tfu....Oby jeszcze pochodzila,bo inaczej zmywarka po nastepnym wyjezdzie..:)
10 maja 2013 21:26
No to tfu tfu niech chodzi ile wlezie, byle nie za daleko...;) teraz produkują taki szajs, że po kilku latach zdycha i trzeba kupować nowe... łatwy trik, aby ludzie kupowali nowy sprzęt...  
właśnie przeczytałam również, że you tuba zrobili płatnego... heh ciągle kasa kasa kasa... na razie nie w Polsce...
10 maja 2013 21:30
Co???????????????A ja jeszcze dzisiaj film ogladalam:(
10 maja 2013 21:31
Na razie nie w Polsce... ale za niedługo pewnie i u nas wprowadzą płatne kanały...
10 maja 2013 21:34 / 1 osobie podoba się ten post
Tali,kochana Ty Mnie tu politycznie nie koloj:)Masz racje co do tych firm,ale ja np.mam 10letnia pralke INDESIT cholera nie do zdarcia,teraz zaczela Mi troche przeciekac,obyyyyyy jeszcze pociagla troche bo mam w planach zmywarke. Beko,tez sa dobre sprzety z tej firmy. A wiecie w 1986r w ramach nagrody za dobre wyniki w nauce,ha,ha pare osob z klasy pojechalismy do DDR na zbior warzyw.no bo ja ogrodnik z zawodu Jezdem. Za zarobione pieniazki Markiii miedzy innymi zakupilam robot kuchenny,skubany chodzi do tej pory.Toszto szok.27lat,starszy jest od mojego synusia.
10 maja 2013 21:48
Tali

To mogę Ci poradzić coś... ze sprzętu najlepsze firmy w Polsce to siemens, bosch i beko. Kolega mojego Kochanie jest dyrektorem na zachodnią Polskę jednego z większych sklepów sieciowych, więc się na tym zna... dobre, niedrogie i przede wszytkim żywotne pralki ma firma Beko. Natomiast lodówki nie opłaca się kupować drożej niż 1200zł, ponieważ wszyscy producenci produkują je tak, że po ok 5 latach się sypią...

Tali akurat pralki Beko nie polecam , po 2 latach jak skonczyla sie gwarancja wysiadly lożyska , pan z serwisu okreslil koszta wymiany na 600 zl , bo to jakos tak zmontowane było , ze trzeba było razem z bębnem.Kupilam nowa , bo 600 za naprawe , a 1000 nowa , tym razem nasza Amice i mój wkurzony na to wszystko mąż wykupil dodatkowa gwarancje na 5 lat.Zobaczyma narazie ma 3 lata i dziala .
10 maja 2013 22:02
dorcia50

Tali akurat pralki Beko nie polecam , po 2 latach jak skonczyla sie gwarancja wysiadly lożyska , pan z serwisu okreslil koszta wymiany na 600 zl , bo to jakos tak zmontowane było , ze trzeba było razem z bębnem.Kupilam nowa , bo 600 za naprawe , a 1000 nowa , tym razem nasza Amice i mój wkurzony na to wszystko mąż wykupil dodatkowa gwarancje na 5 lat.Zobaczyma narazie ma 3 lata i dziala .

Nie kupujcie tanich pralek, bo są jednorazowego użytku. Łozyska są plastikowe. Miałam to szczęście , że poszły przed końcem gwarancji, wymienilicały bęben i dali następny rok gwarancji. Następnym razem kupie pralke jedną z droższych i popytam wsród osób , które sie na tym znają.
Mam wirhpool (nie wiem czy tak sie pisze) firma chyba dobra , ale pralka tania
10 maja 2013 22:09 / 1 osobie podoba się ten post
Witam Dziewczynki, wiszę w poczekalni do pełnej rejestracji. Nie wiem o co chodzi, zarejestrowałam się poprawnie, a nadal wiszę nad waszymi awatarkami, a mnie nie chcecie wpuścić buuuuu , Poważnie co mam jeszcze zrobić? Piwo stawiam poźniej. Scarlet

Jeśli to kewstia piwa to po skrzynce na głowę. Ale dopiero jak Omcie i Opki pojdą lulu i aaa,,,,,
10 maja 2013 22:26 / 2 osobom podoba się ten post
ja pierdziu ja to jestem mądra... Pannę wysałam do łóżka i poszłam się kąpać... niestety nie wzięłam ręczników z pokoju... a tu słyszę trzaśnięcie drzwi... łupsssssssss! Córka przyszła z mężem, byli u znajomych na kolacji... a mają pokój na moim piętrze.... no to ja cichaczem kuknęłam, czy są na dole... i dawaj dyla na golasa cała mokrutka do pokoju... mam nadzieję, że nie przyszło im oglądać mojego mokrego, zgrabnego zadeczka... :///
10 maja 2013 22:30
wisienka

Nie kupujcie tanich pralek, bo są jednorazowego użytku. Łozyska są plastikowe. Miałam to szczęście , że poszły przed końcem gwarancji, wymienilicały bęben i dali następny rok gwarancji. Następnym razem kupie pralke jedną z droższych i popytam wsród osób , które sie na tym znają.
Mam wirhpool (nie wiem czy tak sie pisze) firma chyba dobra , ale pralka tania

To jakieś fatum z tymi pralkami mi właśnie też nawaliła miałam indesit nie polecam teraz myśle elektolux lub bosch bo mile niestety za droga jest :))
10 maja 2013 22:32
Tali,buahahahahahah:D:D:D:D:D:DD:;no to sie usmialam ,juz widze jak na paluszkach,dreptasz do Swojego pokoju z cyckami i dupeczka na wierzchu,hahahahahah.D:D:D:D:DD:D
10 maja 2013 22:34
Hihi! Ja nie dreptałam Hogata tylko to był sprintttttttttttt!!!!!
10 maja 2013 22:36 / 1 osobie podoba się ten post
jeśli zięć Twojej Panny coś tam mokrego i zgrabnego jednak zobaczył ukradkiem, to może nawet premię, Tali, dostaniesz! I powiesz sobie "Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło".