Na wyjeździe

10 maja 2013 22:38
No niestety wypłatę dostaję od córki... :(
no ale może po kryjomu mi coś dołoży??? hihihiiiiiii
mamuniu śmieję się sama do siebie, aż poplułam lapka... :))))
10 maja 2013 22:44
I jak sie zorientowala corka ,ze na golasa sie wdzieczysz ,wyplaty tez nie dostaniesz:D:D:D:D:DOczywiscie zartowalam,ale chyba mnie juz znasz?:)
10 maja 2013 22:48 / 1 osobie podoba się ten post
O choljerkaaaaa! O tym nie pomyślałam! ;)))))))))))
10 maja 2013 22:54
No dobra koniec plucia na lapka... powycieram i idę nynać, bo jutro chcę wstać i się pokatować z rańca...
miłych snów i mam nadzieję, że też Wam się choć ciut humor poprawił tak jak mi... hihi
10 maja 2013 23:05
Dobranoc Taleczko-Sloneczko:)
10 maja 2013 23:16 / 2 osobom podoba się ten post
Tali

ja pierdziu ja to jestem mądra... Pannę wysałam do łóżka i poszłam się kąpać... niestety nie wzięłam ręczników z pokoju... a tu słyszę trzaśnięcie drzwi... łupsssssssss! Córka przyszła z mężem, byli u znajomych na kolacji... a mają pokój na moim piętrze.... no to ja cichaczem kuknęłam, czy są na dole... i dawaj dyla na golasa cała mokrutka do pokoju... mam nadzieję, że nie przyszło im oglądać mojego mokrego, zgrabnego zadeczka... :///

Jutro będziesz gwiazdą internetu. Wiesz - teraz te komórki, mini kamery w okularach. W domu na pewno tez monitoring, żeby sprawdzać opiekunkę. ;-)
10 maja 2013 23:37
Bahahahahaha,jest szansa na to zeby zobaczyc Tali wysportowana ,zgrabna laske:)Tali ja tylko zartuje:)
11 maja 2013 00:36
Dobranoc:)Jutro nowy dzien,kawka wspolna?Moze tak kolo 9.00 rano?
11 maja 2013 06:55 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien dobry Wszystkim,kawa wypita.
Czas zaczac dzien...oby byl w miare radosny i szybko minal...;).
Wam rowniez tego zycze,mile Panie..:).
11 maja 2013 07:48 / 2 osobom podoba się ten post
Witam serdecznie :)
Wczoraj miałam spedzić dzien na tarasie , ale niestety poszlam znów na spacer. Zwiedzałam stare miasto z pięknymi ruinami, robiłam zdjęcia , byłam na kawce w kawiarni ( obok przy stoliku siedziało dwóch rosjan , i jeden mnie tak obczajal , bo skapnął się po mojej słowiańskiej urodzie , że ja raczej nie niemka) No ale wypoczęlam i nabrałam dystansu do całego bałaganu jaki był w okół mnie i Panny. Czuję jakby Panna miała większy szacunek do mnie. A i najważniejsze , od dziś nie palę. Nie chodzi o Stelle tylko o moje własne zdrowie i kasę. Ale jeszcze zobaczymy jak to będzie . Miłego dnia Wszystkim :)
11 maja 2013 07:59 / 1 osobie podoba się ten post
hallo dziewczyny! pozdrawiam juz z de..qurcze-widze ze wiele mnie ominelo,ale jak to na wyjezdzie, zaglada sie jak ma sie dostep do interki/moja szybciej by na korbke chodzila/i czas..nie jest zle /aklimatyzacja najgorsza w koncu to nowa stella,szkoda ze nie ma Berlinki/lubilam jej zartobliwe wpisy,mam nadzieje ze wroci tu jak opusci for ever ta stele..acha i chce dodac ze poznalam tu z 8 polskich opiekunek!!jedne przez firmy inne na czarno..baaardzo ciekawe historie..
11 maja 2013 08:46 / 1 osobie podoba się ten post
Dziendobry,melduje sie ze na miotle dolecialam,ale sie wcale nie wyspalam.Krecilam sie ,nazwe to tak "niespalam z zamknietymi oczami".Babcia tez jakos dzisiaj zle spala,gadala, gadala.Nie wiem ,Wy tez tak mialyscie?Cos czuje ,ze walne sobie poobiednia drzemke dzisiaj,czego bardzo nie lubie robic.Fajnego dnia Wam zycze:)
11 maja 2013 10:21
opiekun_Janusz

Jutro będziesz gwiazdą internetu. Wiesz - teraz te komórki, mini kamery w okularach. W domu na pewno tez monitoring, żeby sprawdzać opiekunkę. ;-)

Monitoringu nie ma, bo obczaiłam wszystkie kąty...  co do kamerki to chyba to było takie zaskoczenie i taki sprint do pokoju (hehe dobrze,  że nie ma daleko), że pewnie nie zdążyliby... ;))))))))))))

11 maja 2013 10:23 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Bahahahahaha,jest szansa na to zeby zobaczyc Tali wysportowana ,zgrabna laske:)Tali ja tylko zartuje:)

Hogata normalnie mam focha!!!!!!! Żartujesz sobie tutaj, a ja dziś się katowałam o 7 rano Chodakowską... phiiiiiiii! 
;))))))))))))))
11 maja 2013 10:38
Moja pierwsza kawa miała być o wpół do ósmej. Ale wystygła, bo miałam mały przebój z podopieczną i dopiero teraz sobie zrobiłam. Ależ jestem niewyspana dzisiaj.