Na wyjeździe

11 maja 2013 15:16
no ja przestane od wtorku bo tam gdzie jade nie chciel palacej hahahaha ale ja malo ogolnie pale a wiec nie powinno mi to za bardzo przeszkadzac ale w wolny dzien kto wie.....
11 maja 2013 15:31
A ja palę praktycznie bez przerwy ;-) Mam mojego elektronicznego papierosa w etui na szyi i pociągam kiedy tylko mam chęć.
11 maja 2013 15:38
koti

dobra od dziś czyli 11.05,2013r godzina 15 nie PALE wytrzymasz dorothea41 ??????? mnie łatwo mówić bo nie pale 24 lata kiedyś paliłam i trudno mi było powiedzieć nie gdy częstowali , przemogłam się i nauczyłam mówić nie i na dobre mi to wyszło bo w innych sytuacjach też potrafię powiedzieć nie choć przyznam że rzadko bo za miętka jestem

No nie powiem,ze bedzie latwo ale postaram sie wytrwac.Jak jestem w domu to papieroska palilam zeby w jakis tam sposob nie obzerac sie tutaj palilam PO jedzeniu hahaha ale jak zwalczylam obzarstwo i tony slodyczy to i z papierosami sobie poradze. Nie mam tu dostepu do sklepu z fajeczkami to i nie bedzie mozliwosci po nie wyskoczyc np.o 22.oo hihihi Wiedzialam juz od kilku dni,ze mi sie skoncza,moglam dzisiaj jechac z moja Frau do miasta bo ona jechala na zakupy,i sobie kupic ale.... taka masochistka ze mnie,zem tego nie uczynila! Skupie sie wiecej na gimnastyce i bieganiu O! i tak wlasnie zrobie tym bardziej,ze tutaj to i tak palilam w ukryciu bo oni tu niepalaca chcieli i juz mnie to meczylo,po kazdym wypaleniu fajeczki,szorowanie zebow,obsesyjne wrecz szorowanie rak i zlewanie sie perfumami hahahaha
11 maja 2013 15:40
 nic nic nie wpłacił od ponad 1,5 roku bez pracy , dlatego wyjechałam mam dosyć gderania ,  teraz sie ogarniam i nie słucham gderania , jedno konto mamy wspólne ale gdera ze go okradam niech sie  od  ........ a mi na drugie kaska wpłynie .
11 maja 2013 15:43
judora

A ja palę praktycznie bez przerwy ;-) Mam mojego elektronicznego papierosa w etui na szyi i pociągam kiedy tylko mam chęć.

no wlasnie ja na nastepny wyjazd tez sobie takiego zakupie,nie zebym sie nie mogla odczepic od fajek ale nieraz sa takie sytuacje ze potrzeba sobie dymka puscic
11 maja 2013 15:56
magdalena_k

no wlasnie ja na nastepny wyjazd tez sobie takiego zakupie,nie zebym sie nie mogla odczepic od fajek ale nieraz sa takie sytuacje ze potrzeba sobie dymka puscic

Madziu tylko wybierz dobrze. Nie patrz tylko na wygląd, bo te ładne przeważnie trudno się ciągnie i baterie starczają na krótko a poza tym trzeba często płynu dokrapiać. Mój wygląda trochę jak gruby długopis ale jestem nim zachwycona a w De dokupiłam sobie do niego śliczną baterię w kwaituszki ;-)
11 maja 2013 15:59
no wlasnie przekladalam i powiem ci za absolutnie nie mam pojecia ktory jaki tyle tego jest
11 maja 2013 16:01
wcześniej wyjeżdżał mój mąż za granice ale nigdzie za długo nie popracował  i w kraju przesiedział czekał aż ja wyśle jego cv i zadzwonią utrzymał najdłużej 1,5 roku Irlandia ja pracowałam w kraju najpierw w labolatorium potem w księgowości , wpływała kaska wspólne konto dzieciaki potrzebowały wiadomo młodzież córka studia syn gimnazjum , teraz syn średnia a córka sama sie utrzymuje nic od ojca nie chce bo kutawa , on ma złość że niby roztrwoniłam kase ale to nie prawda , podwórko zagospodarowane , korytażu zabudoawa szafa , pralka za moje i na utrzymanie moja pensja , premia , zwrot podatku itd, i jakoś leciało teraz ja go okradłam szok ale nie pracuje i to długo a do lodówki ciągle zagląda . pretensje , pretensje , kazał mi raz zrobić zestawienie rachunków z budowy z 8 lat bo nie wie ile wydałam ,a kase w skarpetach kutwił i chował przed nami ja nic nie mówiłam niech mu tam bedzie .
11 maja 2013 16:04
http://www.peleon.pl/product.php?id_product=2072
Ten jest ładny i praktyczny :) Poczytaj forum o e-papierosach i znowymi wiadomościami leć do sklepu w Polsce i popróbuj Ja zamawiam już wszystko przez internet, bo mam sprawdzone produkty.
11 maja 2013 16:08
judora

http://www.peleon.pl/product.php?id_product=2072
Ten jest ładny i praktyczny :) Poczytaj forum o e-papierosach i znowymi wiadomościami leć do sklepu w Polsce i popróbuj :-)Ja zamawiam już wszystko przez internet, bo mam sprawdzone produkty.

no wlasnie a ja sie kompletnie nie znam na tym dzieki bardzo na allegro tyle tego ze glowa mala.......
11 maja 2013 16:17
magdalena_k

no wlasnie a ja sie kompletnie nie znam na tym dzieki bardzo na allegro tyle tego ze glowa mala.......

Jeśli mogę coś doradzić,to najlepsze e-fajeczki są z baterią 1300mAh,trzymają do 3 dni.Liqid z firmy Niquid -bardzo ładnie dymi.
Poza tym normalnych papierosów nie palę od marca e-papieros w zupełności mi wystarcza.
11 maja 2013 16:31 / 1 osobie podoba się ten post
IGGA

Dziekuję dziewczyny. Tylko ryż, paluszki i cola i żólyty ser. Ok. w poniedziałek bede koniecznie u lekarza. A już się bałam że hrabiego w pampersie wyniosę, bo chudnie w oczach. Ja nie rozumiem tych niemieckich dzieci. O co chodzi? Tu popisują się, że zapraszaja rodziców do restauracji, a tu miesiąc sraczki to normalne. Może nasi rodzice nie żyją w takich luksusach ale mają chociaż biedne, ale bardzo kochane dzieci. I bardzo mądre dzieci.

Igga - żaden żółty ser i slone paluszki- rozwalisz hrabiemu wątrobę,przeciez nie wiadomo konkretnie skąd taka długa biegunka,nic dziwnego ,że wychudł-juz jest odwodniony!Jak najwiecej picia niegazowanego i lekki kleik ryżowy,żadnej surowizny owocowo-warzywnej,wszystko gotowane i w małych ilościach,ew,uduszone jabłko lub gotowana marchewka-do tego kleiku w małych ilościach.Cola i paluszki owszem dzialają ale u małych dzieci i czasem u dorosłych przy grypie żołądkowej ale nie u starych ludzi,którzy mają bardzo wolna perystaltykę jelit.A już żółty ser,ciężkostrawny???nie nie nie!!! 
11 maja 2013 16:52
kasia63

Igga - żaden żółty ser i slone paluszki- rozwalisz hrabiemu wątrobę,przeciez nie wiadomo konkretnie skąd taka długa biegunka,nic dziwnego ,że wychudł-juz jest odwodniony!Jak najwiecej picia niegazowanego i lekki kleik ryżowy,żadnej surowizny owocowo-warzywnej,wszystko gotowane i w małych ilościach,ew,uduszone jabłko lub gotowana marchewka-do tego kleiku w małych ilościach.Cola i paluszki owszem dzialają ale u małych dzieci i czasem u dorosłych przy grypie żołądkowej ale nie u starych ludzi,którzy mają bardzo wolna perystaltykę jelit.A już żółty ser,ciężkostrawny???nie nie nie!!! 

tak jak moja córka była chora na grype to banan i cola lajt oraz suchary , a co starszych to msz racje , jak przyjechałam tu to dziadzio miał no może nie aż tak ale luśny stolec a ja mu gotowane warzywa :marchew, ziemniaki, kalafior ,seler , por  miksuje (ma problemy z przełykaniem i zageszczać mi kazano herbate żelatyną  ) na lekkim rosołku ., teraz nie ma śladu po luznym stolcu ale daje mu bobo frut , teraz dodaje też piersi kurczaka z warzywami miksuje bo wcześniej warzywa na wodzie z mlekiem dostawał ., wcina aż mu uszy sie trzęsą  hi hi.
11 maja 2013 16:53
hogata76

No to moja lodowka Polar jest nie do zdarcia ,10 lat i jeszcze chodzi...Tfu,Tfu....Oby jeszcze pochodzila,bo inaczej zmywarka po nastepnym wyjezdzie..:)

I pomyśleć ze moja Mama miała lodówkę Polar prawie 30 lat i to wymieniła ją nie że się zepsuła, ale chciała mieć większą.
Kiedyś to robili rzeczy niezniszczalne.
Uświadomiłam sobie własnie, ze my też jesteśmy z tamtych roczników.....
11 maja 2013 16:56
koti

wcześniej wyjeżdżał mój mąż za granice ale nigdzie za długo nie popracował  i w kraju przesiedział czekał aż ja wyśle jego cv i zadzwonią utrzymał najdłużej 1,5 roku Irlandia ja pracowałam w kraju najpierw w labolatorium potem w księgowości , wpływała kaska wspólne konto dzieciaki potrzebowały wiadomo młodzież córka studia syn gimnazjum , teraz syn średnia a córka sama sie utrzymuje nic od ojca nie chce bo kutawa , on ma złość że niby roztrwoniłam kase ale to nie prawda , podwórko zagospodarowane , korytażu zabudoawa szafa , pralka za moje i na utrzymanie moja pensja , premia , zwrot podatku itd, i jakoś leciało teraz ja go okradłam szok ale nie pracuje i to długo a do lodówki ciągle zagląda . pretensje , pretensje , kazał mi raz zrobić zestawienie rachunków z budowy z 8 lat bo nie wie ile wydałam ,a kase w skarpetach kutwił i chował przed nami ja nic nie mówiłam niech mu tam bedzie .

Kuzia jasna:)kobieto,nie moja to sprawa ale cos wytrzymac nie moge,zeby nie skomentowac,nie mozna tak dac soba pomiatac,trzeba szanowac siebie i nie pozwalac na takie traktowanie,podziwiam Twoja cierpliwosc,ja osobiscie z takim facetem ktory mi gdera:)bym nie byla nawet pol dnia.