Na wyjeździe

11 maja 2013 18:35
no taki wariat kochany z niego!
11 maja 2013 18:38 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

oj tam oj tam magdalenko - wrócisz do domu-na naprawę pogwrancyjną i ci minie wszystko jak reka odjął:):):):):)

Popieram Kasię. Nie ma nic lepszego na bolace plecki jak kochane silne męskie ręce.
11 maja 2013 18:39
dziewczyny to jeszcze ponad 7 tyg.....moze sie nie rozsypie hahahaha
11 maja 2013 18:52
andrea -zostaw sobie te korale -jak nie sa jakies totalnie beznadziejne to sie przydadza na prezent komuś:)Albo wrzucisz na Allegro:):):):)
11 maja 2013 19:05 / 2 osobom podoba się ten post
Wyobraziłam sobie Kasię tylko w tych koralach nad brzegiem morza.....
11 maja 2013 19:10
Andrejko, przez Ciebie oplułam monitor drinkiem...
Muszę lecieć po ścierę.
11 maja 2013 19:11
scarlet

Andrejko, przez Ciebie oplułam monitor drinkiem...
Muszę lecieć po ścierę.

drinkiem?????
ale Ci dobrze....
11 maja 2013 19:12 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

dziewczyny to jeszcze ponad 7 tyg.....moze sie nie rozsypie hahahaha

powiedz sobie lepiej - to już TYLKO 7 tygodni, będzie Ci łatwiej. Ja wytrzymałam na ostatniej szteli 8 tygodni, ale tylko dlatego, że miałam flet i rzępoliłam na nim do upojenia. Dobrze, że babcia była tolerancyjna.
Chciałabym już wrócić do Niemiec, bo tu niewiele robię z tego, co lubię. Ciągle jakieś ważne sprawy, urzędy, ględzenie małego, gdyż taka jego uroda i takie tam... Lubię ten swój luksusowy, niemiecki zakład karny, gdzie mam stałe dostawy świętego spokoju.
Igga, mojej 85-letniej babci na biegunkę natychmiast pomaga Cola i paluszki. Spytaj rodzinę, co robić, by dziadek się nie odwodnił, może wystarczy by więcej pił. Szkoda staruszka.

11 maja 2013 19:17 / 1 osobie podoba się ten post
drinki?????w pracy?????? no no no -niektórym to za dobrze chyba???:):):):)Zaś co do ww korali to ja bym je raczej mojemu zawiesiła.....................na szyi ,na brzegu morza:)
11 maja 2013 19:18 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

drinkiem?????
ale Ci dobrze....

Magdalenko, u nas dzisiaj festyn miejski i tradycyjnie od kilku lat w tym dniu leje; tak więc tylko to nam z MM narazie pozostało-)))))

1 Maja jak był inny festyn też lało, już taka nasza lokalna tradycja.
11 maja 2013 19:19 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

drinki?????w pracy?????? no no no -niektórym to za dobrze chyba???:):):):)Zaś co do ww korali to ja bym je raczej mojemu zawiesiła.....................na szyi ,na brzegu morza:)

Kasiu kochanie ja jestem jeszcze w PL, dopiero przygotowywuję sie do wstąpienia w Wasze szeregi-))
11 maja 2013 19:27
scarlet

Kasiu kochanie ja jestem jeszcze w PL, dopiero przygotowywuję sie do wstąpienia w Wasze szeregi-))

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa:) i na dodatek mójn rocznik:) już Cię lubię Frau O,Hara:):):):)znaczy Scarlett:)
11 maja 2013 19:31
kasia63

Aaaaaaaaaaaaaaaaaa:) i na dodatek mójn rocznik:) już Cię lubię Frau O,Hara:):):):)znaczy Scarlett:)

Ze wzajemnością:) 

Kasiu to jest bardzo dobry rocznik...
11 maja 2013 19:45
Witam, dzis sobota...... pogoda do kity.... zostaje tylko piwko i internet.....
11 maja 2013 19:51
85marzena

Witam, dzis sobota...... pogoda do kity.... zostaje tylko piwko i internet.....

Ale Tobie dobrze ja o wodzie i internecie :))) Tak jak Andrea nadrobie w domciu:)))Marzenka a babcia nie marudzi że piwo pijesz:)))