Poważnie? Ja oglądałam swoje cv i nie było takich danych jak adres zamieszkania. Niemniej jednak bardzo miłoze strony rodziny,że tak miło Ci podziękowali,dla takich rodzin warto pracować w De.
Poważnie? Ja oglądałam swoje cv i nie było takich danych jak adres zamieszkania. Niemniej jednak bardzo miłoze strony rodziny,że tak miło Ci podziękowali,dla takich rodzin warto pracować w De.
No i dobrze. Bedziesz teraz mial w czym maslo robic.
moze i tak.Jednak ja zbieram takie starocie,a to urzadzenie bardzo mi sie podobalo.
Muszę sie czymś pochwalić,bo sam jestem w szoku.Wlaśnie do domu otrzymałem paczę.Niby nic szczegolnego.Tylko owa paczka przyszła z Niemiec od corki mojego poprzedniego PDP.W paczce list z podziekowaniem za za moją pracę i opiekę nad ojcem,wkład w postaci euro oraz stara maszynka do robienia masła.Bardzo mi sie podobala ta maszynka jak tam byłem.To bardzo duze i miłe zaskoczenie dla mnie.Byłem tam tylko 3 miesiace.Obecnie ten pdp zmarł
Arabrab a wlasnie wpadaj. Jest tu jak na wakacjach :-) przyzekam,ze zacyne wiecej kupowac
A ja melduję, ze da się jogurt zjeść widelcem.
Właśnie sprawdziłam i da się!!!
Gęściejsze ząbkami a resztę końcówką widelca wyskrobałam.
Zapomniałam łyżeczki z dołu, a nie chciałam Omie wchodzić na słuch,
bo jeszcze by coś potrzebowała...
Patentuję wynalazek, może komuś się przyda...haaa.hhaaa
Potrzeba matką wynalazków jest i już!!!!
zwlaszcza jak uzyjesz tej czesci widelca co normalnie sluzy do trzymania.
Orimku,
Ty znowu świntuszysz, czy tylko ja mam takie zbereźne skojarzenia?
Orimku,
Ty znowu świntuszysz, czy tylko ja mam takie zbereźne skojarzenia?
A ja melduję, ze da się jogurt zjeść widelcem.
Właśnie sprawdziłam i da się!!!
Gęściejsze ząbkami a resztę końcówką widelca wyskrobałam.
Zapomniałam łyżeczki z dołu, a nie chciałam Omie wchodzić na słuch,
bo jeszcze by coś potrzebowała...
Patentuję wynalazek, może komuś się przyda...haaa.hhaaa
Potrzeba matką wynalazków jest i już!!!!