Na wyjeździe #16

24 listopada 2014 19:11 / 6 osobom podoba się ten post
alinka1339

Moja PDP nie ma rodziny .
W dzień zajmują się nią Pflege , więc jak Pflege kończą pracę o 18 to ja zaczynam pracę i w mieszkaniu nastaje błogi spokuj .

Błogi spokój, to jest to. Ja też go mam pod warunkiem, że nie widzę i nie słyszę córki mojej podopiecznej.
24 listopada 2014 19:13 / 3 osobom podoba się ten post
reanata

ha,ha,ha-wstaw do lodowki na jutro -jakby wpadli niespodziewanie,a dla siebie i pdp zrob akurat dla was porcje innego obiadku;-;-;-;-;-;-

Cha cha...tyle,co to napisałam zjawił się zięć. Na chwilę.
Zapowiedział się z żoną na jutro,na śniadanie na godz 8. :p. :p. :p. 

Mam nadzieje, ze babka tego nie dosłyszała (mówił to do mnie w przedpokoju) bo zas nocka z głowy.....
24 listopada 2014 19:34 / 10 osobom podoba się ten post
agamalaga

Kawy nie pijamwy. ciast nie pieke, wolowiny nie jemy (nie kupuje)a moze powinnam :-P

Agamalaga , najpierw poczytałam zaległości , pózniej zerknęłam w Twój profil .....i .....niech się wali , niech się pali , ale jak usłyszę , że mam zastąpić niejaką A. z Gdyni .....nie zaryzykuję  mimo , że należę do oszczędnych -:))))))))))
24 listopada 2014 19:41
alinka1339

Moja PDP nie ma rodziny .
W dzień zajmują się nią Pflege , więc jak Pflege kończą pracę o 18 to ja zaczynam pracę i w mieszkaniu nastaje błogi spokuj .

Alinka ale ci dobrze, gdzie ty takla oferte wytrzasnelas. Ja na drugi raz tez bede bardziej wybredna. Przy pierwszej stelli nie marudzilam i wzielam co dali, ale drugi raz tego bledu nie popelnie.
24 listopada 2014 19:44 / 1 osobie podoba się ten post
Arabrab a wlasnie wpadaj. Jest tu jak na wakacjach przyzekam,ze zacyne wiecej kupowac
24 listopada 2014 19:45 / 17 osobom podoba się ten post
Muszę sie czymś pochwalić,bo sam jestem w szoku.Wlaśnie do domu otrzymałem paczę.Niby nic szczegolnego.Tylko owa paczka przyszła z Niemiec od corki mojego poprzedniego PDP.W paczce list z podziekowaniem za za moją pracę i opiekę nad ojcem,wkład w postaci euro oraz stara maszynka do robienia masła.Bardzo mi sie podobala ta maszynka jak tam byłem.To bardzo duze i miłe zaskoczenie dla mnie.Byłem tam tylko 3 miesiace.Obecnie ten pdp zmarł
24 listopada 2014 19:47 / 1 osobie podoba się ten post
Ale tń miłe
24 listopada 2014 19:47 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Muszę sie czymś pochwalić,bo sam jestem w szoku.Wlaśnie do domu otrzymałem paczę.Niby nic szczegolnego.Tylko owa paczka przyszła z Niemiec od corki mojego poprzedniego PDP.W paczce list z podziekowaniem za za moją pracę i opiekę nad ojcem,wkład w postaci euro oraz stara maszynka do robienia masła.Bardzo mi sie podobala ta maszynka jak tam byłem.To bardzo duze i miłe zaskoczenie dla mnie.Byłem tam tylko 3 miesiace.Obecnie ten pdp zmarł

To suuper, bardzo ładnie że nie zapomnieli o Tobie
 że docenili Twoja prace tylko pogratulowac,,
24 listopada 2014 19:49 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Agamalaga , najpierw poczytałam zaległości , pózniej zerknęłam w Twój profil .....i .....niech się wali , niech się pali , ale jak usłyszę , że mam zastąpić niejaką A. z Gdyni .....nie zaryzykuję  mimo , że należę do oszczędnych -:))))))))))

Hahahahahaha Arabar  przylanczam sie doCiebie hahahaha ,,, Agamalagi  niezastapilabym  naostatniej stelli mialam 1000 euro z haczykiem haushaltgeldu  Margolcia swiadkiem  wiec jak ja bym przezyla za kwote Agamalagi????? Katastrofa -umarłabym z glodu arabrab  mialo byc  
24 listopada 2014 20:12 / 3 osobom podoba się ten post
ORIM

Orim pamietam jak wsponales o telefonie tejze corki o smierci taty,zaproszeniu na pogrzeb,i o ttym ze twoj pdp przed smiercia cie wspominal...............wtety skomentowalam to mile...............a teraz troszke braklo mi slow,choc nasz jezyk jest tak bogaty ,to chyba nie zle pisze to najlepsze podziekowanie za prace jakie mogl otrzymac opiekun-gratuluje;-
24 listopada 2014 20:16 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

Orim pamietam jak wsponales o telefonie tejze corki o smierci taty,zaproszeniu na pogrzeb,i o ttym ze twoj pdp przed smiercia cie wspominal...............wtety skomentowalam to mile...............a teraz troszke braklo mi slow,choc nasz jezyk jest tak bogaty ,to chyba nie zle pisze to najlepsze podziekowanie za prace jakie mogl otrzymac opiekun-gratuluje;-

Dzieki.Ja tez jestem w szoku
24 listopada 2014 20:16
ORIM

Dobrze,że im swój adres zstawiłeś:))))
24 listopada 2014 20:18
ivanilia40

Dobrze,że im swój adres zstawiłeś:))))

Nic nie zostawiałem Maja moje dane przeslane przez agencje razem z moim CV
24 listopada 2014 20:20 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

Poważnie? Ja oglądałam swoje cv i nie było takich danych jak adres zamieszkania. Niemniej jednak bardzo miłoze strony rodziny,że tak miło Ci podziękowali,dla takich rodzin warto pracować w De.
24 listopada 2014 20:23 / 2 osobom podoba się ten post
ORIM

No i dobrze. Bedziesz teraz mial w czym maslo robic.