Moja PDP nie ma rodziny .
W dzień zajmują się nią Pflege , więc jak Pflege kończą pracę o 18 to ja zaczynam pracę i w mieszkaniu nastaje błogi spokuj .
W dzień zajmują się nią Pflege , więc jak Pflege kończą pracę o 18 to ja zaczynam pracę i w mieszkaniu nastaje błogi spokuj .
ha,ha,ha-wstaw do lodowki na jutro -jakby wpadli niespodziewanie,a dla siebie i pdp zrob akurat dla was porcje innego obiadku;-;-;-;-;-;-
Kawy nie pijamwy. ciast nie pieke, wolowiny nie jemy (nie kupuje)a moze powinnam :-P
Muszę sie czymś pochwalić,bo sam jestem w szoku.Wlaśnie do domu otrzymałem paczę.Niby nic szczegolnego.Tylko owa paczka przyszła z Niemiec od corki mojego poprzedniego PDP.W paczce list z podziekowaniem za za moją pracę i opiekę nad ojcem,wkład w postaci euro oraz stara maszynka do robienia masła.Bardzo mi sie podobala ta maszynka jak tam byłem.To bardzo duze i miłe zaskoczenie dla mnie.Byłem tam tylko 3 miesiace.Obecnie ten pdp zmarł
Agamalaga , najpierw poczytałam zaległości , pózniej zerknęłam w Twój profil .....i .....niech się wali , niech się pali , ale jak usłyszę , że mam zastąpić niejaką A. z Gdyni .....nie zaryzykuję mimo , że należę do oszczędnych -:))))))))))
Muszę sie czymś pochwalić,bo sam jestem w szoku.Wlaśnie do domu otrzymałem paczę.Niby nic szczegolnego.Tylko owa paczka przyszła z Niemiec od corki mojego poprzedniego PDP.W paczce list z podziekowaniem za za moją pracę i opiekę nad ojcem,wkład w postaci euro oraz stara maszynka do robienia masła.Bardzo mi sie podobala ta maszynka jak tam byłem.To bardzo duze i miłe zaskoczenie dla mnie.Byłem tam tylko 3 miesiace.Obecnie ten pdp zmarł
Orim pamietam jak wsponales o telefonie tejze corki o smierci taty,zaproszeniu na pogrzeb,i o ttym ze twoj pdp przed smiercia cie wspominal...............wtety skomentowalam to mile...............a teraz troszke braklo mi slow,choc nasz jezyk jest tak bogaty ,to chyba nie zle pisze to najlepsze podziekowanie za prace jakie mogl otrzymac opiekun-gratuluje;-
Dobrze,że im swój adres zstawiłeś:))))
Nic nie zostawiałem Maja moje dane przeslane przez agencje razem z moim CV
Nic nie zostawiałem Maja moje dane przeslane przez agencje razem z moim CV