Na wyjeździe #16

07 listopada 2014 18:40 / 2 osobom podoba się ten post
nianta

Ja chyba mam dzisiaj jakiś kryzys... Chcę się spakować i jechać przed siebie, do domu... Masakra,depresyja mi się przykleiła ;(

Nianta,już możesz lecieć do bankomatu :))))
07 listopada 2014 18:48 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

To szybciutko sie uwinęłaś! Tutaj czas szybko leci i jeszcze się nie obejrzymy, a dziewczyny już są z powrotem. Jak nie wierzysz, to sama się przekonasz.

Oj szybciutko się uwinęłam z tym urlopem . Mam nadzieje ,że pobyt w de zleci równie szybko jak urlop .
07 listopada 2014 18:52
alinka1339

Oj szybciutko się uwinęłam z tym urlopem . Mam nadzieje ,że pobyt w de zleci równie szybko jak urlop .

Ja też tak myślę i życzę Ci, żebyś jak najrzadziej spoglądała na zegarek i na kartki w kalendarzu. 
07 listopada 2014 19:13
ivanilia40

Nianta,już możesz lecieć do bankomatu :))))

No co Ty? Ale,że już? Coś im się chyba terminy pomieszały;p
Zmusiłam Blondyna,żeby mi login do konta znalazł, paczam, a ja już wczoraj przelew miałam :)
07 listopada 2014 19:44
nianta

Zmusiłam Blondyna,żeby mi login do konta znalazł, paczam, a ja już wczoraj przelew miałam :)

Normalnie to bym nie sprawdzała,ale ze Tobie obiecałam to specjalnie weszlam na swoje konto,a tam niespodzianka :)

07 listopada 2014 19:46
nianta

Czy już troszkę lepiej z samopoczuciem?
07 listopada 2014 19:49
ivanilia40

Normalnie to bym nie sprawdzała,ale ze Tobie obiecałam to specjalnie weszlam na swoje konto,a tam niespodzianka :)

Ach dziękuję,dziękuję:) kurde jutro wielki markt ale sporo kilosów ode mnie, teraz jak już jest kasa,to mogłabym jechać ,ale znając moje"szczęście" zgubie się już w drodze na dworzec...
07 listopada 2014 19:51
margaritka59

Czy już troszkę lepiej z samopoczuciem?

Właśnie dalej mnie trzyma, pociesza mnie to,że za chwilę ten dzień się skończy :)
07 listopada 2014 19:53
nianta

Właśnie dalej mnie trzyma, pociesza mnie to,że za chwilę ten dzień się skończy :)

Blondyn juz pojechal do Pl?
07 listopada 2014 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

Dobre i to. I faktycznie dzień się kończy, a jutro będzie inne spojrzenie.Życze Ci tego. 
07 listopada 2014 19:57
ivanilia40

Blondyn juz pojechal do Pl?

Tak, pojechał w poniedziałek ,a we wtorek był w domu i odebrać psicę naszą. 2 tygodnie był,to nie tak "już" ;).
07 listopada 2014 20:00 / 3 osobom podoba się ten post
Ja nie mam czasu na chadnre i bardzo się z tego cieszę. Nic nie zapowiadało,że będzie tu taka fajna sztela,aczkolwiek lekko trująca :))
dziś byłam z córką i wuczką pdp w sąsiednim miasteczku w centrum handlowym,ale nic nie kupiłam poza spodniami do chodzenia. Zadych promocji,zostały tylko jakieś resztki z lata,no i od groma świątecznych ozdób. Wypiłyśmy kawę,zjadłyśmy po strudlu z jabłkami i sosem waniliowym i wróciłysmy po 16-tej.
Corka powiedziała,że w Stuttgarcie jest więcej więc za tydzień tam się wybieramy :))
07 listopada 2014 20:01 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Dobre i to. I faktycznie dzień się kończy, a jutro będzie inne spojrzenie.Życze Ci tego. 

Dziękuję,myślę że skoro dzisiaj troche "przeciekałam" ,to może jutro już nie będę:p
07 listopada 2014 20:04
nianta

Dziękuję,myślę że skoro dzisiaj troche "przeciekałam" ,to może jutro już nie będę:p

Do kiedy tam jesteś wg planu? Czy wiadomo co z Twoją pdp?
07 listopada 2014 20:06
ivanilia40

Ja nie mam czasu na chadnre i bardzo się z tego cieszę. Nic nie zapowiadało,że będzie tu taka fajna sztela,aczkolwiek lekko trująca :))
dziś byłam z córką i wuczką pdp w sąsiednim miasteczku w centrum handlowym,ale nic nie kupiłam poza spodniami do chodzenia. Zadych promocji,zostały tylko jakieś resztki z lata,no i od groma świątecznych ozdób. Wypiłyśmy kawę,zjadłyśmy po strudlu z jabłkami i sosem waniliowym i wróciłysmy po 16-tej.
Corka powiedziała,że w Stuttgarcie jest więcej więc za tydzień tam się wybieramy :))

Oj w Stuttgarcie jest pełno galerii;) a jakie fury w muzeum merca:D w przyszłym tygodniu powiadasz ?:)