tak tez zrobilam pomimo to 6400 to kosmiczna kwota;-;-;-
No tak, mój telefon wie lepiej co ja chcę napisać... Miały być hamaki:)
To porównaj to tak: robotnik niemiecki za 2 pensje miesięczne kupi pomnik i u nas też jeżeli kupi gotowy chiński za 3,5 tyś. zł.
To porównaj to tak: robotnik niemiecki za 2 pensje miesięczne kupi pomnik i u nas też jeżeli kupi gotowy chiński za 3,5 tyś. zł.
Dobra, wymiękam, już dzisiaj nie dochodzę tego .... , ale hamaki?
o nie robotnik w de nie zarabia ponad 3tys,ojro;-;-;-
No, hamaki , w sensie wycinam kwadraty z materiału i wiąże je w klatce ,a one w efekcie wyglądają jak hamaczki i wtedy Moje szczury są w siódmym niebie :)
No to kupi pomnik za 3 pensje i nasz robotnik też kupi za trzy pensje.Tylko już nie gotowiec z Chin, tylko zrobiony u nas z chińskiego materiału.
A mnie po smierci moga nawet uwedzic, a co mi tam. Po co rodzina ma sie w koszty wdawac? Kamieniem nie musza mnie przykrywac, nie uciekne
a to pomnik tez juz mozna chinski kupic?
Ostatnio chyba tej produkcji czosnek zakupilam, bo pachnie jedynie do momentu, kiedy go obiore, za moment juz przestaje.
Teraz, to jest naprwdę wyjątek, kto robi pomniki z innego kruszcu, niż chiński. Jestem trochę w temacie. A tym czosnkiem, to też racja, że taki ładny i bezzapachowy, ale czy to chiński, to nie wiem?
No, hamaki , w sensie wycinam kwadraty z materiału i wiąże je w klatce ,a one w efekcie wyglądają jak hamaczki i wtedy Moje szczury są w siódmym niebie :)
moja synowa ma szczurka i powiem że to całkiem miły zwierzaczek,chociaż sama preferuje kotki