Na wyjeździe #16

07 listopada 2014 20:44 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

tak tez zrobilam pomimo to 6400 to kosmiczna kwota;-;-;-

Kwota pewnie, ze kosmiczna, ale u nas tez tanio nie jest. Tak sobie czasem mysle, ze kamieniarz I grabarz to dobra fucha. Klient zawsze jest I nie targuje sie  
07 listopada 2014 20:50 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

tak tez zrobilam pomimo to 6400 to kosmiczna kwota;-;-;-

To porównaj to tak: robotnik niemiecki za 2 pensje miesięczne kupi pomnik i u nas też jeżeli kupi gotowy chiński za 3,5 tyś. zł.
07 listopada 2014 20:55 / 1 osobie podoba się ten post
nianta

No tak, mój telefon wie lepiej co ja chcę napisać... Miały być hamaki:)

Dobra, wymiękam, już dzisiaj nie dochodzę tego .... , ale hamaki?
07 listopada 2014 20:56 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

To porównaj to tak: robotnik niemiecki za 2 pensje miesięczne kupi pomnik i u nas też jeżeli kupi gotowy chiński za 3,5 tyś. zł.

o nie robotnik w de nie zarabia ponad 3tys,ojro;-;-;-
07 listopada 2014 21:00 / 2 osobom podoba się ten post
margaritka59

a to pomnik tez juz mozna chinski kupic?
Ostatnio chyba tej produkcji czosnek zakupilam, bo pachnie jedynie do momentu, kiedy go obiore, za moment juz przestaje.
07 listopada 2014 21:00 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Dobra, wymiękam, już dzisiaj nie dochodzę tego .... , ale hamaki?

No, hamaki , w sensie wycinam kwadraty z materiału i wiąże je w klatce ,a one w efekcie wyglądają jak hamaczki i wtedy Moje szczury są w siódmym niebie :)
07 listopada 2014 21:02 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

o nie robotnik w de nie zarabia ponad 3tys,ojro;-;-;-

No to kupi pomnik za 3 pensje i nasz robotnik też kupi za trzy pensje.Tylko już nie gotowiec z Chin, tylko zrobiony u nas z chińskiego materiału.
07 listopada 2014 21:03
nianta

No, hamaki , w sensie wycinam kwadraty z materiału i wiąże je w klatce ,a one w efekcie wyglądają jak hamaczki i wtedy Moje szczury są w siódmym niebie :)

moja synowa ma szczurka i powiem że to całkiem miły zwierzaczek,chociaż sama preferuje kotki
07 listopada 2014 21:03 / 4 osobom podoba się ten post
margaritka59

A mnie po smierci moga nawet uwedzic, a co mi tam. Po co rodzina ma sie w koszty wdawac? Kamieniem nie musza mnie przykrywac, nie uciekne
07 listopada 2014 21:06
margaritka59

No to kupi pomnik za 3 pensje i nasz robotnik też kupi za trzy pensje.Tylko już nie gotowiec z Chin, tylko zrobiony u nas z chińskiego materiału.

;-;-;-;-;-;-;-;-
07 listopada 2014 21:06 / 1 osobie podoba się ten post
joannaxd

A mnie po smierci moga nawet uwedzic, a co mi tam. Po co rodzina ma sie w koszty wdawac? Kamieniem nie musza mnie przykrywac, nie uciekne

Masz poczucie humoru,ale nie wiem czy wędzenie by mi odpowiadało,ale kamień mi wystarczy
07 listopada 2014 21:07 / 2 osobom podoba się ten post
amelka

a to pomnik tez juz mozna chinski kupic?
Ostatnio chyba tej produkcji czosnek zakupilam, bo pachnie jedynie do momentu, kiedy go obiore, za moment juz przestaje.

Teraz, to jest naprwdę wyjątek, kto robi pomniki z innego kruszcu, niż chiński. Jestem trochę w temacie. A tym czosnkiem, to też racja, że taki ładny i bezzapachowy, ale czy to chiński, to nie wiem?
07 listopada 2014 21:09 / 3 osobom podoba się ten post
margaritka59

Teraz, to jest naprwdę wyjątek, kto robi pomniki z innego kruszcu, niż chiński. Jestem trochę w temacie. A tym czosnkiem, to też racja, że taki ładny i bezzapachowy, ale czy to chiński, to nie wiem?

Ostatnio czytalam, ze czosnek powinien byc szary z lekkim odcieniem fioletu. Ten bialutki jest chinski
07 listopada 2014 21:15 / 2 osobom podoba się ten post
nianta

A za "święte Chiny" bym na to nie wpadła. Dzięki, że napisałaś, bo jednak bym myślała i nawet może przez to, szybko bym nie usnęła.
07 listopada 2014 21:34 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

moja synowa ma szczurka i powiem że to całkiem miły zwierzaczek,chociaż sama preferuje kotki

Przekaż synowej,że szczury do zwierzęta stadne i potrzebują towarzystwa - oczywiście tej samej płci;)(chyba że to jakiś agresor z laboratorium ),zasugeruj towarzystwo, a są miłe,towarzyskie i kochane, przede wszystkim bardzo mądre :)