Oj w Stuttgarcie jest pełno galerii;) a jakie fury w muzeum merca:D w przyszłym tygodniu powiadasz ?:)
Oj w Stuttgarcie jest pełno galerii;) a jakie fury w muzeum merca:D w przyszłym tygodniu powiadasz ?:)
Ja nie mam czasu na chadnre i bardzo się z tego cieszę. Nic nie zapowiadało,że będzie tu taka fajna sztela,aczkolwiek lekko trująca :))
dziś byłam z córką i wuczką pdp w sąsiednim miasteczku w centrum handlowym,ale nic nie kupiłam poza spodniami do chodzenia. Zadych promocji,zostały tylko jakieś resztki z lata,no i od groma świątecznych ozdób. Wypiłyśmy kawę,zjadłyśmy po strudlu z jabłkami i sosem waniliowym i wróciłysmy po 16-tej.
Corka powiedziała,że w Stuttgarcie jest więcej więc za tydzień tam się wybieramy :))
"nic nie kupiłam poza spodniami do chodzenia".
A Ty używasz spodni jeszcze do jakiś innych celów?
No wiesz o jakie chodzenie mi chodzi,takie ćwiczebne hihi
Do kiedy tam jesteś wg planu? Czy wiadomo co z Twoją pdp?
No teraz to już całkiem zgłupiałam, do czego te spodnie mają Ci służyć?
No teraz to już całkiem zgłupiałam, do czego te spodnie mają Ci służyć?
Według planu 15.12 powinnam zjeżdżać. PDP dzisiaj przeszła z intensywnej terapii na normalny oddział (w ten pn miała trzecią operację) czyli teoretycznie 2 tygodnie po zabiegu powinna być w szpitalu, a później 3-4 tygodnie na Reha. Ale już kręcą nosami z tą rehabilitacją,a ja nie mam ochoty stawiać ją na nogi poraz trzeci-jak już kiedyś wpominałam, do tego dochodziło by dzwiganie,bo babcią jest praktycznie leżąca, w końcu od 1.10 jest w szpitalu.
Ja czasem ze spodni robię szalik ;p lub ewentualnie banału dla szczurow;)
Skoro przetrzymała trzecią operację i planują rehabilitację to znaczy ,ze nie jest tak żle. Do końca masz troszkę powyżej miesiąca,myślę,że da radę :)
No dobra - szalik. Ale co to znowu- banał dla szczurów?
Ja napisze z innej beczki,dzisiaj bylam z josef i jego synem zamowic pomnik dla zony pdp a matki syna,pojechalam chetnie gdyz oni zalatwiali swoje sprawy a ja wiado hura na sklepy.....-zakupow zadnych nie zrobilam ,ale oczka nacieszylam,a teraz do czego zmierzam zastanawiam sie dlaczego w de ceny tak sa drstycznie wysokie,za pomnik nic specjalnego po promocji podobno cena 6400ojro matko kochana skad te ceny;-;-;-;-
Tylko wez ta cene odnies do niemieckich zarobkow, a nie polskich
Nie wiem czy sobie ze mnie żartujesz czy mówisz poważnie,mamy XXI w i niczego nie trenuje się już w jeansach tylko w odpowiednim stroju np takim:
https://www.google.pl/search?q=spodnie+treningowe+do+chodzenia&rlz=1C1VASM_enPL528PL528&espv=2&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=ZhpdVJzBHsbWPaTLgbAC&ved=0CCIQsAQ