Na wyjeździe #16

15 listopada 2014 11:11 / 3 osobom podoba się ten post
aldona

przepraszam, zapomnialam, że ty nie trawisz ludzi fajniejszych i mądrzejszych od ciebie samej.

Jestes w bledzie Pani Aldona. Nawet nie wiesz jak bardzo sie mylisz.
Ale to Twoje zdanie i Twoja ocena osoby.
Nie trawie, ze pozwole sobie na cytat, jesli ktos publicznie poniza, ubliza i nieslusznie ocenia innych, w sposob  negatywny  przedstawiajac ich wypowiedzi,
czy tez mowiac wprost, nakazuje komus uzywac mozgu.
Co zas do lepszych, czy gorszych ode mnie, wszak nie od dzis wiadomo, ze zawsze tacy byli, sa i zawsze beda.
Pozdrawiam i spokoju ducha zycze. 
15 listopada 2014 11:16 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

Amelko, Nawałka jest trenerem, Wielki Adam Nawałka:)

Dzieki. To gratulacje dla Nawalki. Przeczytalam dzisiaj bardzo pochlebne recenzje w niemieckiej gazecie o Nim wlasnie.
Powoli pewnie powstajemy z kolan )
15 listopada 2014 11:28 / 4 osobom podoba się ten post
ania52

Roma-na usunela konto czy ja usunieto?nie zabawila dlugo na forum a szkoda

Mnie się wydawało że Roma to Ciotka w innym wcieleniu, może się mylę...
15 listopada 2014 11:41 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Nie mylisz sie. Ciekawe, jako kto teraz sie pojawi? I na jak dlugo?
15 listopada 2014 11:45 / 2 osobom podoba się ten post
scarlet

Nie kłam, bo to nieładnie. Moderator

15 listopada 2014 11:48
Przyjechał organizator przywieźć kasę,więc skorzystałam z okazji i z nim pogadałam,cóż mam rzec...PDP że szpitala ma wyjść w piątek, rehabilitacji nie będzie, jest za słaba, demencja się posunęła z tytułu trzech narkoz... Będzie miała fotel "elektryczny" w kuchni gdzie ma spędzać prawie cały czas dodatkowo prawdopodobnie z tlenem. Stomia również będzie... Mówił,że będzie przychodzić codziennie,żeby mi pomagać...Pytał czy chcę jechać wcześniej do domu czy tak jak stoi w papierach, odpowiedziałam,że nie wiem, że muszę zobaczyć jak to będzie wyglądać,jeśli to będzie za dużo ,to na pewno będę wcześniej wracać. Czy ją aby ne powinnam zgłosić tego agencji coby podwyżkę dostać?
Nie wiem co robić... :(
15 listopada 2014 11:51 / 9 osobom podoba się ten post
Witam po dlugiej przerwie.Jak wiekszosc Was wie,wrocilam do swojego zawodu i juz od kwietnia jestem w Polsce.Chcialabym WAS bardzo przeprosic,nie odzywLam sie na forum,ale.....HMmm nie m co tu tlumaczyc.
Po lataniu na miotle po roznych terenach,postanowilam Was odwiedzic i Osobiscie Pozdrowic;D
15 listopada 2014 11:52 / 2 osobom podoba się ten post
agamor

Nie kłam, bo to nieładnie. Moderator

Tez uwazam, ze dla takich osob, jak ciotka powinno sie tu miejsce znalezc. Kazdy moze przeciez pisac, to co mysli. A ona jest bardzo barwna osobka
15 listopada 2014 11:54 / 1 osobie podoba się ten post
joannaxd

Tez uwazam, ze dla takich osob, jak ciotka powinno sie tu miejsce znalezc. Kazdy moze przeciez pisac, to co mysli. A ona jest bardzo barwna osobka

a no właśnie, a co ona takiego powiedziała, że moderator ją usunął?
15 listopada 2014 11:55 / 2 osobom podoba się ten post
Czesc dziewczyny, jestem drugi dzien w De. To moja pierwsza stella i martwie sie czy sobie poradze. Babcia mila, rodzina takze, ale minusem jest transfer babci. Na kibelek i z lozka na wozek jakos sobie radze, ale nie wiem co bedzie przy kompaniu;(. Dzis zrobie probe  tak na sucho i zobacze czy dam rade wsadzic ja do wanny. Pozdrawiam Was wszystkie.
15 listopada 2014 11:56
nianta

Przyjechał organizator przywieźć kasę,więc skorzystałam z okazji i z nim pogadałam,cóż mam rzec...PDP że szpitala ma wyjść w piątek, rehabilitacji nie będzie, jest za słaba, demencja się posunęła z tytułu trzech narkoz... Będzie miała fotel "elektryczny" w kuchni gdzie ma spędzać prawie cały czas dodatkowo prawdopodobnie z tlenem. Stomia również będzie... Mówił,że będzie przychodzić codziennie,żeby mi pomagać...Pytał czy chcę jechać wcześniej do domu czy tak jak stoi w papierach, odpowiedziałam,że nie wiem, że muszę zobaczyć jak to będzie wyglądać,jeśli to będzie za dużo ,to na pewno będę wcześniej wracać. Czy ją aby ne powinnam zgłosić tego agencji coby podwyżkę dostać?
Nie wiem co robić... :(

Mysle, ze jezeli zdecydujesz sie zostac, to twoja stawka powinna byc wieksza. Stan pdp ulegl znacznemu pogorszeniu. Zadaj podwyzki! Nic nie masz do stracenia
15 listopada 2014 11:56
hogata76

Witam po dlugiej przerwie.Jak wiekszosc Was wie,wrocilam do swojego zawodu i juz od kwietnia jestem w Polsce.Chcialabym WAS bardzo przeprosic,nie odzywLam sie na forum,ale.....HMmm nie m co tu tlumaczyc.
Po lataniu na miotle po roznych terenach,postanowilam Was odwiedzic i Osobiscie Pozdrowic;D

hej witaj :))))
ja Cię nie znam, ale chetnie poznam :)) miło mi :)
a co porabiasz ? jak mozna oczywiście zapytać ?
15 listopada 2014 11:59
agamor

hej witaj :))))
ja Cię nie znam, ale chetnie poznam :)) miło mi :)
a co porabiasz ? jak mozna oczywiście zapytać ?

Ja?Nic takiego,pracuje w Restauracji i obsuguje gosci to tyle,jeztem w domu i jest dobrze;D
15 listopada 2014 11:59
agrafka

Czesc dziewczyny, jestem drugi dzien w De. To moja pierwsza stella i martwie sie czy sobie poradze. Babcia mila, rodzina takze, ale minusem jest transfer babci. Na kibelek i z lozka na wozek jakos sobie radze, ale nie wiem co bedzie przy kompaniu;(. Dzis zrobie probe  tak na sucho i zobacze czy dam rade wsadzic ja do wanny. Pozdrawiam Was wszystkie.

Witaj po drugiej stronie.
Pierwsze koty za płoty jak to mówią.
Dasz radę, masz nas, pytaj, dziewczyny i chłopaki pomogą.
Napisz potem coś więcej o steli.

:):):):):):)
15 listopada 2014 12:00 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Hogatko, 
cudnie Cię widzieć, pozdrawiam.
Buziaki!!!