przepraszam, zapomnialam, że ty nie trawisz ludzi fajniejszych i mądrzejszych od ciebie samej.
przepraszam, zapomnialam, że ty nie trawisz ludzi fajniejszych i mądrzejszych od ciebie samej.
Amelko, Nawałka jest trenerem, Wielki Adam Nawałka:)
Roma-na usunela konto czy ja usunieto?nie zabawila dlugo na forum a szkoda
Mnie się wydawało że Roma to Ciotka w innym wcieleniu, może się mylę...
Mnie się wydawało że Roma to Ciotka w innym wcieleniu, może się mylę...
Nie kłam, bo to nieładnie. Moderator
Nie kłam, bo to nieładnie. Moderator
Tez uwazam, ze dla takich osob, jak ciotka powinno sie tu miejsce znalezc. Kazdy moze przeciez pisac, to co mysli. A ona jest bardzo barwna osobka
Przyjechał organizator przywieźć kasę,więc skorzystałam z okazji i z nim pogadałam,cóż mam rzec...PDP że szpitala ma wyjść w piątek, rehabilitacji nie będzie, jest za słaba, demencja się posunęła z tytułu trzech narkoz... Będzie miała fotel "elektryczny" w kuchni gdzie ma spędzać prawie cały czas dodatkowo prawdopodobnie z tlenem. Stomia również będzie... Mówił,że będzie przychodzić codziennie,żeby mi pomagać...Pytał czy chcę jechać wcześniej do domu czy tak jak stoi w papierach, odpowiedziałam,że nie wiem, że muszę zobaczyć jak to będzie wyglądać,jeśli to będzie za dużo ,to na pewno będę wcześniej wracać. Czy ją aby ne powinnam zgłosić tego agencji coby podwyżkę dostać?
Nie wiem co robić... :(
Witam po dlugiej przerwie.Jak wiekszosc Was wie,wrocilam do swojego zawodu i juz od kwietnia jestem w Polsce.Chcialabym WAS bardzo przeprosic,nie odzywLam sie na forum,ale.....HMmm nie m co tu tlumaczyc.
Po lataniu na miotle po roznych terenach,postanowilam Was odwiedzic i Osobiscie Pozdrowic;D
hej witaj :))))
ja Cię nie znam, ale chetnie poznam :)) miło mi :)
a co porabiasz ? jak mozna oczywiście zapytać ?
Czesc dziewczyny, jestem drugi dzien w De. To moja pierwsza stella i martwie sie czy sobie poradze. Babcia mila, rodzina takze, ale minusem jest transfer babci. Na kibelek i z lozka na wozek jakos sobie radze, ale nie wiem co bedzie przy kompaniu;(. Dzis zrobie probe tak na sucho i zobacze czy dam rade wsadzic ja do wanny. Pozdrawiam Was wszystkie.
Witam po dlugiej przerwie.Jak wiekszosc Was wie,wrocilam do swojego zawodu i juz od kwietnia jestem w Polsce.Chcialabym WAS bardzo przeprosic,nie odzywLam sie na forum,ale.....HMmm nie m co tu tlumaczyc.
Po lataniu na miotle po roznych terenach,postanowilam Was odwiedzic i Osobiscie Pozdrowic;D