oj chyba tak orimku:))) "sufit" masz wysoki dość:PP
zakupuj puche tak jak ja !!! Paryzewo czeka ha ha
Cholewcia zapomniałam,musze kupić puche
ja mówie ze ja mam puszke z widokiem paryza ,a nie jak ty eurasów hahah bo wiadomo na co zbieram
Witam po dlugiej przerwie.Jak wiekszosc Was wie,wrocilam do swojego zawodu i juz od kwietnia jestem w Polsce.Chcialabym WAS bardzo przeprosic,nie odzywLam sie na forum,ale.....HMmm nie m co tu tlumaczyc.
Po lataniu na miotle po roznych terenach,postanowilam Was odwiedzic i Osobiscie Pozdrowic;D
Przyjechał organizator przywieźć kasę,więc skorzystałam z okazji i z nim pogadałam,cóż mam rzec...PDP że szpitala ma wyjść w piątek, rehabilitacji nie będzie, jest za słaba, demencja się posunęła z tytułu trzech narkoz... Będzie miała fotel "elektryczny" w kuchni gdzie ma spędzać prawie cały czas dodatkowo prawdopodobnie z tlenem. Stomia również będzie... Mówił,że będzie przychodzić codziennie,żeby mi pomagać...Pytał czy chcę jechać wcześniej do domu czy tak jak stoi w papierach, odpowiedziałam,że nie wiem, że muszę zobaczyć jak to będzie wyglądać,jeśli to będzie za dużo ,to na pewno będę wcześniej wracać. Czy ją aby ne powinnam zgłosić tego agencji coby podwyżkę dostać?
Nie wiem co robić... :(
Ale ja nie odes zlam,tylko sie troszke wycofalam.Nie jestem juz opiekunka,chociaz moze troche tak.
Choinka teraz sykniesz jęzorem i masz usunięte konto
ratunku,nie widze
Aha:0
Dlaczego piszesz choinka?