Na wyjeździe #16

15 listopada 2014 14:44
kacha25

oj chyba tak orimku:))) "sufit" masz wysoki dość:PP

ja mam taka sama skarbonke  tylko z PARYŻEM.tam gdzie mamy jechac:)
15 listopada 2014 14:48
kacha25

oj chyba tak orimku:))) "sufit" masz wysoki dość:PP

zakupuj puche tak jak ja !!! Paryzewo czeka ha ha
15 listopada 2014 14:51 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Cholewcia zapomniałam,musze kupić puche
15 listopada 2014 14:57
siwa

Cholewcia zapomniałam,musze kupić puche

Widziałam chyba w TEDDIm.
15 listopada 2014 15:02 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

ja mówie ze ja mam puszke z widokiem paryza ,a nie jak ty eurasów hahah bo wiadomo na co zbieram
15 listopada 2014 15:03
kacha25

ja mówie ze ja mam puszke z widokiem paryza ,a nie jak ty eurasów hahah bo wiadomo na co zbieram

no to masz jak w banku 
15 listopada 2014 15:36 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Witam po dlugiej przerwie.Jak wiekszosc Was wie,wrocilam do swojego zawodu i juz od kwietnia jestem w Polsce.Chcialabym WAS bardzo przeprosic,nie odzywLam sie na forum,ale.....HMmm nie m co tu tlumaczyc.
Po lataniu na miotle po roznych terenach,postanowilam Was odwiedzic i Osobiscie Pozdrowic;D

Witaj Hogatka, fajnie, że znowu jesteś.
I nie ważne czy po tej, czy tamtej stronie Odry.
Najważniejsze, że wszystko się poukładało .
Uściski Ci wysyłam zza Odry:)))))))))))))))
15 listopada 2014 15:46 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

Też mam te puszkę ale pusta na razie ale juz sobie obiecałam za każdy dzień na oczyźnie wrzucam 1 euro od teraz zacznę a rozpruję jak już wybudujemy domek zobaczymy ile tego będzie :)
15 listopada 2014 15:46
obczyźnie-wygnaniu
15 listopada 2014 16:01 / 5 osobom podoba się ten post
nianta

Przyjechał organizator przywieźć kasę,więc skorzystałam z okazji i z nim pogadałam,cóż mam rzec...PDP że szpitala ma wyjść w piątek, rehabilitacji nie będzie, jest za słaba, demencja się posunęła z tytułu trzech narkoz... Będzie miała fotel "elektryczny" w kuchni gdzie ma spędzać prawie cały czas dodatkowo prawdopodobnie z tlenem. Stomia również będzie... Mówił,że będzie przychodzić codziennie,żeby mi pomagać...Pytał czy chcę jechać wcześniej do domu czy tak jak stoi w papierach, odpowiedziałam,że nie wiem, że muszę zobaczyć jak to będzie wyglądać,jeśli to będzie za dużo ,to na pewno będę wcześniej wracać. Czy ją aby ne powinnam zgłosić tego agencji coby podwyżkę dostać?
Nie wiem co robić... :(

Zgłosic jak najszybciej ,ale czy Ci podwyżkę dadzą.........zastanów sie i to dobrze.Dojdzie Ci obsługa tlenu/zakaz!/obsluga stomii/zakaz!/ i transfery......Nie musisz niczego ani sobie ani nikomu udowadniać....Na pomoc też bym zbytnio tej rodzinki nie liczyła.Dzień ,może dwa i zostawią Cie odłogiem.Tu powinnien Pflegedienst przychodzić,Niewadomo tez jak z nockami teraz będzie.Ej,Nianta,rozwaz 10x zanim decyzje o pozostaniu podejmiesz.....Ja bym grzecznie podziękowała-podstawe masz,stan PDP diametralnie sie zmienił a sama pisałaś że nie masz doświadczenia przy transferach itp......
15 listopada 2014 16:02
ratunku,nie widze
15 listopada 2014 16:04 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Ale ja nie odes zlam,tylko sie troszke wycofalam.Nie jestem juz opiekunka,chociaz moze troche tak.

Hogatka,córo marnotrawna:):):):):)Dobrze ,ze wróciłaś na łono:)
15 listopada 2014 16:14 / 2 osobom podoba się ten post
siwa

Choinka teraz sykniesz jęzorem i masz usunięte konto

Aha:0
Dlaczego piszesz choinka?
15 listopada 2014 16:17
siwa

ratunku,nie widze

cos ty pila wczoraj  ? ha ha
15 listopada 2014 16:18 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

Aha:0