Hogatka, fajnie,że jesteś.
Należysz do tych osob, które się pamięta.
Ciesze się,że zajrzałaś. :)
Zostań z nami, ok ?
Hogatka, fajnie,że jesteś.
Należysz do tych osob, które się pamięta.
Ciesze się,że zajrzałaś. :)
Zostań z nami, ok ?
Hogatko:) jakzeby mozna bylo o Tobie zapomniec!!! Bylas /przepraszam/ dusza towarzystwa, zawsze usmiechnieta i z dobra rada na ustach. Dla kazdego przychylna a jednoczesnie potrafiaca, gdy trzeba bylo, swoje racje dobrymi argumentami przeforsowac. Ach Hogatko... brakuje tutaj Ciebie i wiele innych dziewczat, Forum jakies przymulone sie zrobilo, jak jakas osoba z charakterem wpadnie, konto usuwa.
Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia we wszystkich Twoich dzialaniach. Wpadaj do nas!!!
o ile mnie pamięć nie myli to M zwrócił jej uwage jak napisała że w dzisiejszych czasach mało że można sie chorobą weneryczną zarazić to jeszcze wirusy do do domu przywieżć i Ona mu na post odpowiedziała w swoim stylu czyli nie owijając w bawełne[zaraz ja się pozbędę konta]
jeżeli za mówienie prawdy jest się wywalanym z forum to ten świat już schodzi na psy(nie obrażając psów) nie pierwszy to przykład,że od naszego życia na forum zalezy własne widzi misię,lub nie widzi mi się .. Ta czy Ten.....brzydko się bawią niektórzy,bleeee,
O ile pamiętam to ostatnio pomówiłaś mnie o przestępstwo. Zacznij bardziej ważyć słowa przed wysłaniem posta, bo po mnie owszem - takie rzeczy spływają jak po kaczce, ale na jakimś innym forum, inny administrator mógłby Cię np. podać do sądu i żądać od Ciebie odszkodowania za to co ostatnio pnapisałaś o mnie. Dzisiaj twierdzisz że wylot z forum zależy od czyjegoś "widzimisię". Potraktuj to jako ostatnie ostrzeżenie z mojej strony. Kolejne wypisywanie kłamstw i bzdur pod adresem moim i moich moderatorów, zinterpretuję jako celowe prowokacje oraz pomówienia i usunę Twoje konto. Moderator
Moja miła wiedźmo,
Twojego uśmiechu i poczucia humoru nie da się zapomnieć!!!!
A jak tam Twoje ciśnienie w nowej pracy, też masz chwile, źe tak buzuje
jak na forum nieraz?
a kto to jest Roma-na w dowcipach i anegdotach
Ciotka w 2 wcieleniu
no a ciotka to kiedys byla jako......?czy to zupelnie nowa osoba na forum??
ja tam jakos nigdy nie mogłam rozszyfrowac kto i na jaki nik zmienil.
wydaje mi sie,ze Ciotka byla nowa osoba,ptem zabrali jej konto to sie ujawnila jako Roma-na i tez zabrali konto
To Ci się źle wydaje. Moderator
wydaje mi sie,ze Ciotka byla nowa osoba,ptem zabrali jej konto to sie ujawnila jako Roma-na i tez zabrali konto
To Ci się źle wydaje. Moderator
To może trzeba z innego kompa pisać,bo M ma za dobrych informatyków
Ale ja nie odes zlam,tylko sie troszke wycofalam.Nie jestem juz opiekunka,chociaz moze troche tak.
Mi to z nudów juz chyba cos sie pod "sufitem" przestawia ha ha.Oto "nowa inwestycja" : przeznaczenie jeszcze nie okreslone,cel zbożny ha ha