cos ty pila wczoraj ? ha ha
cos ty pila wczoraj ? ha ha
Juz sie tak powoli do swiat przygotowuje ha ha cholera jedna hihi
Orim,nie piłam,cho......a,dobrze że klawiatura ma duże litery,bo z mniejszymi byłby kłopot;nie mam pojęcia co się stało;wściekłam się na pflege,bo znowu zawiązały PDP spodnie tak że nie mogłam rozwiązać,przyszłam do góry do kompa i d...a,nie widze.Zaraz mnie szlak jaśnisty trafi,muszę się zdrowo wysilać,żeby coś przeczytać
Orim,nie piłam,cho......a,dobrze że klawiatura ma duże litery,bo z mniejszymi byłby kłopot;nie mam pojęcia co się stało;wściekłam się na pflege,bo znowu zawiązały PDP spodnie tak że nie mogłam rozwiązać,przyszłam do góry do kompa i d...a,nie widze.Zaraz mnie szlak jaśnisty trafi,muszę się zdrowo wysilać,żeby coś przeczytać
niemożliwe,że to okulary,bo było dobrze,chociaż może;bo to jest tak,że raz widze dobrze,a za chwile nic
Oj Buzuje Buzuje,chyba jak wszedzie.Jest duza rywalizacja i chore uklady,ale ja juz jakos sobie z tym radze(mam nadzieje).Wyglupiam sie warjuje i jakos jest lepiej i atmosfera lagodniejsza:D
Zgłosic jak najszybciej ,ale czy Ci podwyżkę dadzą.........zastanów sie i to dobrze.Dojdzie Ci obsługa tlenu/zakaz!/obsluga stomii/zakaz!/ i transfery......Nie musisz niczego ani sobie ani nikomu udowadniać....Na pomoc też bym zbytnio tej rodzinki nie liczyła.Dzień ,może dwa i zostawią Cie odłogiem.Tu powinnien Pflegedienst przychodzić,Niewadomo tez jak z nockami teraz będzie.Ej,Nianta,rozwaz 10x zanim decyzje o pozostaniu podejmiesz.....Ja bym grzecznie podziękowała-podstawe masz,stan PDP diametralnie sie zmienił a sama pisałaś że nie masz doświadczenia przy transferach itp......
ODPOCZNIJ !!! ZAMKNIJ OCZY !!!! To nie zarty !!!
No właśnie dlatego pisze,że nie wiem co robić,najgorsze jest to,że do końca kontraktu zostanie mi 3 tyg. Jak PDP wróci ,mogę się zorientować w temacie czy go ogarnie, organizator chce zmienić agencję i dlatego chce wiedzieć kiedy ja chcę zjeżdżać. A obawiam się, że agencja będzie mi "przypadkiem" szukać zmiany i w końcu i tak i tak zjadę w terminie :
moźe przykleje je do czoła na kropelke.dobry pomysł a jeszcze między nos a okulary kołek
No właśnie dlatego pisze,że nie wiem co robić,najgorsze jest to,że do końca kontraktu zostanie mi 3 tyg. Jak PDP wróci ,mogę się zorientować w temacie czy go ogarnie, organizator chce zmienić agencję i dlatego chce wiedzieć kiedy ja chcę zjeżdżać. A obawiam się, że agencja będzie mi "przypadkiem" szukać zmiany i w końcu i tak i tak zjadę w terminie :