Na wyjeździe #16

15 listopada 2014 16:23 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

cos ty pila wczoraj  ? ha ha

Orim,nie piłam,cho......a,dobrze że klawiatura ma duże litery,bo z mniejszymi byłby kłopot;nie mam pojęcia co się stało;wściekłam się na pflege,bo znowu zawiązały PDP spodnie tak że nie mogłam rozwiązać,przyszłam do góry do kompa i d...a,nie widze.Zaraz mnie szlak jaśnisty trafi,muszę się zdrowo wysilać,żeby coś przeczytać
15 listopada 2014 16:25
ORIM

Juz sie tak powoli do swiat przygotowuje ha ha cholera jedna hihi

a co się będę narażać,chociaż w tej chwili to p[uściłabym taką wiązke że ...
15 listopada 2014 16:27
siwa

Orim,nie piłam,cho......a,dobrze że klawiatura ma duże litery,bo z mniejszymi byłby kłopot;nie mam pojęcia co się stało;wściekłam się na pflege,bo znowu zawiązały PDP spodnie tak że nie mogłam rozwiązać,przyszłam do góry do kompa i d...a,nie widze.Zaraz mnie szlak jaśnisty trafi,muszę się zdrowo wysilać,żeby coś przeczytać

Dalam ci plusika ale nie ciesze z twojego problemu,napraw te okulaary ,bo stracisz lacznosc z nami;-;-;-;-;
15 listopada 2014 16:30
siwa

Ty nie widzisz czy komp sie psuje ? Jak ty to go wylacz.Zrob sobie oklad nawet z herbaty na oczy i odpocznij.Moze ci cisnienie tak skoczylo ze masz chwilowe zmiany na dnie oka.
15 listopada 2014 16:30
niemożliwe,że to okulary,bo było dobrze,chociaż może;bo to jest tak,że raz widze dobrze,a za chwile nic
15 listopada 2014 16:32
ch,,,,a,masz racje troche je podniosłam na nosie i jest dobrze
15 listopada 2014 16:34
siwa

niemożliwe,że to okulary,bo było dobrze,chociaż może;bo to jest tak,że raz widze dobrze,a za chwile nic

ODPOCZNIJ !!! ZAMKNIJ OCZY !!!! To nie zarty !!!
15 listopada 2014 16:44 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Oj Buzuje Buzuje,chyba jak wszedzie.Jest duza rywalizacja i chore uklady,ale ja juz jakos sobie z tym radze(mam nadzieje).Wyglupiam sie warjuje i jakos jest lepiej i atmosfera lagodniejsza:D

Hogata, no fajnie, ze jestes )
15 listopada 2014 16:47
kasia63

Zgłosic jak najszybciej ,ale czy Ci podwyżkę dadzą.........zastanów sie i to dobrze.Dojdzie Ci obsługa tlenu/zakaz!/obsluga stomii/zakaz!/ i transfery......Nie musisz niczego ani sobie ani nikomu udowadniać....Na pomoc też bym zbytnio tej rodzinki nie liczyła.Dzień ,może dwa i zostawią Cie odłogiem.Tu powinnien Pflegedienst przychodzić,Niewadomo tez jak z nockami teraz będzie.Ej,Nianta,rozwaz 10x zanim decyzje o pozostaniu podejmiesz.....Ja bym grzecznie podziękowała-podstawe masz,stan PDP diametralnie sie zmienił a sama pisałaś że nie masz doświadczenia przy transferach itp......

No właśnie dlatego pisze,że nie wiem co robić,najgorsze jest to,że do końca kontraktu zostanie mi 3 tyg. Jak PDP wróci ,mogę się zorientować w temacie czy go ogarnie, organizator chce zmienić agencję i dlatego chce wiedzieć kiedy ja chcę zjeżdżać. A obawiam się, że agencja będzie mi "przypadkiem" szukać zmiany i w końcu i tak i tak zjadę w terminie :
15 listopada 2014 16:48
ORIM

ODPOCZNIJ !!! ZAMKNIJ OCZY !!!! To nie zarty !!!

ch.....a okulary,musze je trzymaćprawie na czole,jak pójde do optyka to nie wiem czy Warta mi zwr  oci
15 listopada 2014 16:51 / 2 osobom podoba się ten post
moźe przykleje je do czoła na kropelke.dobry pomysł a jeszcze między nos a okulary kołek
15 listopada 2014 16:53 / 3 osobom podoba się ten post
nianta

No właśnie dlatego pisze,że nie wiem co robić,najgorsze jest to,że do końca kontraktu zostanie mi 3 tyg. Jak PDP wróci ,mogę się zorientować w temacie czy go ogarnie, organizator chce zmienić agencję i dlatego chce wiedzieć kiedy ja chcę zjeżdżać. A obawiam się, że agencja będzie mi "przypadkiem" szukać zmiany i w końcu i tak i tak zjadę w terminie :

To sie zastanów czy wolisz przejechac na te 3 tyg w inne miejsce/możebyc trudno coś tak krótkiego znaleźć teraz/ czy nie lepiej Ci jednak skrócic i do domu.Zwazywszy na Twoej ostatnie samopoczucie.....jedź dziecko do domku,kasiorkę jeszcze zarobisz a zdrowie jest naj naj najważniejsze:)
15 listopada 2014 16:56 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

moźe przykleje je do czoła na kropelke.dobry pomysł a jeszcze między nos a okulary kołek

oj Siwa...co ty modzisz,nowy rodzak okularow?moze tez sie zalapie....po przeczytaniu twego postu glupawka mi sie wlaczyla i nie moge przestac sie smiac...
15 listopada 2014 17:03 / 4 osobom podoba się ten post
nianta

powiem tak.....ja bym sie do takiego pacjenta nie odwazyla mimo tak dlugiej praktyki. bedzie ciezko tak jak pisze Kasia 2-3 dni dobrze potem moga zostawic cie juz sama... jutro masz zebranie rodzinne ,jezeli chcesz zostac negocjuj zeby zatrudnili Pflegedienst min 3 raz dziennie ....................jezeli nie da rady jedz odpocznij nalezy ci sie...........naladuj akumulatory potrzebne Ci to
15 listopada 2014 17:05
głupawka mi też,ale mi nie jest do śmiechu,bo mi ręka drętwieje