Wiecie co?Jest mi kurde tak Fajnie,bo pamietacie mnie jako usmiechnieta babke.Kurcze,bardzo mile uczucie,dziekuje.Wiem jednak ,ze potrafilam syknac jezorem hahaha:D Buziaki
Wiecie co?Jest mi kurde tak Fajnie,bo pamietacie mnie jako usmiechnieta babke.Kurcze,bardzo mile uczucie,dziekuje.Wiem jednak ,ze potrafilam syknac jezorem hahaha:D Buziaki
Witam po dlugiej przerwie.Jak wiekszosc Was wie,wrocilam do swojego zawodu i juz od kwietnia jestem w Polsce.Chcialabym WAS bardzo przeprosic,nie odzywLam sie na forum,ale.....HMmm nie m co tu tlumaczyc.
Po lataniu na miotle po roznych terenach,postanowilam Was odwiedzic i Osobiscie Pozdrowic;D
Brakuje tu tego Twojego szerokiego usmiechu, takiego :DDDDDDDDDDDDDDD
Czesc dziewczyny, jestem drugi dzien w De. To moja pierwsza stella i martwie sie czy sobie poradze. Babcia mila, rodzina takze, ale minusem jest transfer babci. Na kibelek i z lozka na wozek jakos sobie radze, ale nie wiem co bedzie przy kompaniu;(. Dzis zrobie probe tak na sucho i zobacze czy dam rade wsadzic ja do wanny. Pozdrawiam Was wszystkie.
Jakos nie moge sobie przypomniec, zeby kogos obrazila. Wprowadzala natomiast na forum luzniejsza atmosfere emanujac optymizmem, ktorego ,, na wygnaniu,, czesto brakuje. A ze bezposrednio wyrazala swoje zdanie, to czy jest to wada?
o ile mnie pamięć nie myli to M zwrócił jej uwage jak napisała że w dzisiejszych czasach mało że można sie chorobą weneryczną zarazić to jeszcze wirusy do do domu przywieżć i Ona mu na post odpowiedziała w swoim stylu czyli nie owijając w bawełne[zaraz ja się pozbędę konta]
o ile mnie pamięć nie myli to M zwrócił jej uwage jak napisała że w dzisiejszych czasach mało że można sie chorobą weneryczną zarazić to jeszcze wirusy do do domu przywieżć i Ona mu na post odpowiedziała w swoim stylu czyli nie owijając w bawełne[zaraz ja się pozbędę konta]
To az tak jest tutaj ostro?Lojoj kurde mac,zawsze Modi trzymal Nas w ryzach,hmmmmmmmmm chyba juz nie wytrzymuje czy co?