Na wyjeździe #16

15 listopada 2014 13:17 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Wiecie co?Jest mi kurde tak Fajnie,bo pamietacie mnie jako usmiechnieta babke.Kurcze,bardzo mile uczucie,dziekuje.Wiem jednak ,ze potrafilam syknac jezorem hahaha:D Buziaki

Moja miła wiedźmo,
Twojego uśmiechu i poczucia humoru nie da się zapomnieć!!!!
A jak tam Twoje ciśnienie w nowej pracy, też masz chwile, źe tak buzuje 
jak na forum nieraz?
15 listopada 2014 13:36 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Witam po dlugiej przerwie.Jak wiekszosc Was wie,wrocilam do swojego zawodu i juz od kwietnia jestem w Polsce.Chcialabym WAS bardzo przeprosic,nie odzywLam sie na forum,ale.....HMmm nie m co tu tlumaczyc.
Po lataniu na miotle po roznych terenach,postanowilam Was odwiedzic i Osobiscie Pozdrowic;D

Miotełko Ty nasza też się za Tobą stęskniłam.Nie bądż sfintuszek i odwiedzaj nas częściej
15 listopada 2014 13:38 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

Brakuje tu tego Twojego szerokiego usmiechu, takiego :DDDDDDDDDDDDDDD

Brakuje Hogatko Twojej niesamowitej miotły
15 listopada 2014 13:38 / 3 osobom podoba się ten post
agrafka

Czesc dziewczyny, jestem drugi dzien w De. To moja pierwsza stella i martwie sie czy sobie poradze. Babcia mila, rodzina takze, ale minusem jest transfer babci. Na kibelek i z lozka na wozek jakos sobie radze, ale nie wiem co bedzie przy kompaniu;(. Dzis zrobie probe  tak na sucho i zobacze czy dam rade wsadzic ja do wanny. Pozdrawiam Was wszystkie.

Kochanie kibelelek i łóżko-wózek to pikus. Jezeli piszesz ze "jakos" sobie radzisz to...... wiekszy pikuś.
Zrób próbe i owszem, ale z kimś drugim do pomocy, bo moze okazać sie ze nie wyjmiesz babci z wanny :)
Uwazaj bo mozesz nieźle nadszarpnac swój kregosłup, a o stresie to nawet nie piszę.
Powodzenia i szukaj pomocy u rodziny

15 listopada 2014 13:40 / 4 osobom podoba się ten post
hogata76

Wiecie co?Jest mi kurde tak Fajnie,bo pamietacie mnie jako usmiechnieta babke.Kurcze,bardzo mile uczucie,dziekuje.Wiem jednak ,ze potrafilam syknac jezorem hahaha:D Buziaki

Choinka teraz sykniesz jęzorem i masz usunięte konto
15 listopada 2014 13:44 / 2 osobom podoba się ten post
joannaxd

Jakos nie moge sobie przypomniec, zeby kogos obrazila. Wprowadzala natomiast na forum luzniejsza atmosfere emanujac optymizmem, ktorego ,, na wygnaniu,, czesto brakuje. A ze bezposrednio wyrazala swoje zdanie, to czy jest to wada?

o ile mnie pamięć nie myli to M zwrócił jej uwage jak napisała że w dzisiejszych czasach mało że można sie chorobą weneryczną zarazić to jeszcze wirusy do do domu przywieżć i Ona mu na post odpowiedziała w swoim stylu czyli nie owijając w bawełne[zaraz ja się pozbędę konta]
15 listopada 2014 13:45 / 2 osobom podoba się ten post
siwa

o ile mnie pamięć nie myli to M zwrócił jej uwage jak napisała że w dzisiejszych czasach mało że można sie chorobą weneryczną zarazić to jeszcze wirusy do do domu przywieżć i Ona mu na post odpowiedziała w swoim stylu czyli nie owijając w bawełne[zaraz ja się pozbędę konta]

ani sie waz,,,,,,,,,,,pozbywac konta;-;-;-;-
15 listopada 2014 13:46 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

no co ty,kulturalnie piszesz.....no no takie nastaly czasy,ze strach sie bac....zabrania konta..
15 listopada 2014 13:48 / 3 osobom podoba się ten post
siwa

Nie uwazam, zeby powiedziala cos mijajacego sie z prawda. Za wyrazanie swojej opinii mozna sie konta pozbyc?  Ciotka jest bezposrednia, ale nikogo nie skrzywdzila. Chyba, ze sie mle?
15 listopada 2014 13:50
Ok, w takim razie się starać, nie mam doświadczenia w tym zakresie zatem o ile € ? ;)
15 listopada 2014 13:50
To az tak jest tutaj ostro?Lojoj kurde mac,zawsze Modi trzymal Nas w ryzach,hmmmmmmmmm chyba juz nie wytrzymuje czy co?
15 listopada 2014 13:56
Teraz to sie już całkiem zapętliło:)
15 listopada 2014 13:57
o innej romanie piszesz.ciotka to ROMA-na i tez kulturalna..
15 listopada 2014 13:57 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

To az tak jest tutaj ostro?Lojoj kurde mac,zawsze Modi trzymal Nas w ryzach,hmmmmmmmmm chyba juz nie wytrzymuje czy co?

Mam wrazenie ze usuwa osoby bezposrednio wyrazajace swoje zdanie. Przeciez takie osoby, jak ciotka  sa nam bardzo potrzebne. Przebywamy na codzien ze starszymi zchorowanymi ludzmi, czesto majacymi denny nastroj. Zeby nam sie ten ich nastroj nie udzielil, szukamy rozrywki w postaci forum. Ale jezeli, ktos, kto troche nakreca stmosfere zostaje usuniety, a reszta wyraza ostroznie swoje opinie, zeby nie stracic konta, to jeszcze troche I zrobi sie z forum kolko rosancowe. Niektore ,, stare,, forumowiczki, wracajac po przerwie same pytaly, czy forum umiera.
15 listopada 2014 13:58
Nie romana tylko roma-na ;)