ciekawie'jak bym wyglądała,jednym okie widziałabym podwójnie,a drugim wcale i z dziurą,dobre
ciekawie'jak bym wyglądała,jednym okie widziałabym podwójnie,a drugim wcale i z dziurą,dobre
zejdzcie ze mnie bo mi ciężko,już nie mam siły sięśmiać,chociaż troche muszę pogłówkować jak przetrwać te 2 tygodnie
ale my na Tobie nie siedzimy przeciez :) upsssss.....chyba na tym drugim szkielku tez nie Aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uwazaj na szkielko :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mam rower!!!!!!!!
Ale nie mam pogody ;)))
Mam rower!!!!!!!!
Ale nie mam pogody ;)))
nie gniewaj sie kochana,taka przedwyjazdowa glupawke mnie dopadla....wspolczuje ci swoja droga...a jaie szkla masz w okularach,chodzi mi o ilosc dioprii
Ciągnie do De???
Czasem tak;)Bo ja to taka latawica czytaj nie moge usiedziec w miejscu Buahahahaha ale zabrzmialo:D
Jednak jestem w domu ,z rodzina ,mlodszy syn wchodzi w trudniejszy okres,mama chora....Ja jakos to mam pod kontrola i .......jestem w domu.Nie mowie ,ze juz nigdy nie pojade,ale napewno nie tak szybko.Hmmmm i bycie na wyjezdzie i bycie na miejscu ma swoje dobre strony.Jednak miec rodzine przy sobie jest najlepsze:D