Na wyjeździe #16

15 listopada 2014 17:58 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

ciekawie'jak bym wyglądała,jednym okie widziałabym podwójnie,a drugim wcale i z dziurą,dobre

dziure mozna dykta zatkac to bedziesz rowno widziala ha ha
15 listopada 2014 18:04
zejdzcie ze mnie bo mi ciężko,już nie mam siły sięśmiać,chociaż troche muszę pogłówkować jak przetrwać te 2 tygodnie
15 listopada 2014 18:06 / 1 osobie podoba się ten post
ale my na Tobie nie siedzimy przeciez :) upsssss.....chyba na tym drugim szkielku tez nie Aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uwazaj na szkielko :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
15 listopada 2014 18:17
siwa

zejdzcie ze mnie bo mi ciężko,już nie mam siły sięśmiać,chociaż troche muszę pogłówkować jak przetrwać te 2 tygodnie

nie gniewaj sie kochana,taka przedwyjazdowa glupawke mnie dopadla....wspolczuje ci swoja droga...a jaie szkla masz w okularach,chodzi mi o ilosc dioprii
15 listopada 2014 18:18
no juz sie nie smiejemy wlasnie bo wiem ze jak sa oba szkielka mneij wiecej rowne to mozna niedrogo okularki kupic
15 listopada 2014 18:19 / 1 osobie podoba się ten post
magdalena_k

ale my na Tobie nie siedzimy przeciez :) upsssss.....chyba na tym drugim szkielku tez nie Aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaa uwazaj na szkielko :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

ja mam roczne okulary,solidna niemiecka robota ha ha...mam nadzieje ze szklo nie wypadnie,bo ja musialabym je kleic
15 listopada 2014 18:23 / 3 osobom podoba się ten post
Mam rower!!!!!!!!

Ale nie mam pogody ;)))
15 listopada 2014 18:25 / 1 osobie podoba się ten post
basiaim

Mam rower!!!!!!!!

Ale nie mam pogody ;)))

Mam podobnie. )
15 listopada 2014 18:32 / 3 osobom podoba się ten post
basiaim

Mam rower!!!!!!!!

Ale nie mam pogody ;)))

mam dwa 
1-brak pogody
2,stacjonarny w pokoju-brak motywacji
hi,hi,hi
15 listopada 2014 18:35
ania52

nie gniewaj sie kochana,taka przedwyjazdowa glupawke mnie dopadla....wspolczuje ci swoja droga...a jaie szkla masz w okularach,chodzi mi o ilosc dioprii

ja rzadko się gniewam chyba że mnie coś w,,,to wtedy jest na ostro,tak sobie napisałam bo nie miałam siły się śmiać,a dioptri nie pamiętam
15 listopada 2014 18:36
Ja się cieszę, bo juz opisywałam moją okolicę, a na rowerze łatwiej gdzieś dalej wyruszyć podczas pauzy.

Takie niby centrum mam około 40 min pieszo ode mnie. Raz tam doszłam i od razu musiałam wracać.
15 listopada 2014 18:37 / 7 osobom podoba się ten post
gosia35

Ciągnie do De???

Czasem tak;)Bo ja to taka latawica czytaj nie moge usiedziec w miejscu Buahahahaha ale zabrzmialo:D
Jednak jestem w domu ,z rodzina ,mlodszy syn wchodzi w trudniejszy okres,mama chora....Ja jakos to mam pod kontrola i .......jestem w domu.Nie mowie ,ze juz nigdy nie pojade,ale napewno nie tak szybko.Hmmmm i bycie na wyjezdzie i bycie na miejscu ma swoje dobre strony.Jednak miec rodzine przy sobie jest najlepsze:D
15 listopada 2014 18:40 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Czasem tak;)Bo ja to taka latawica czytaj nie moge usiedziec w miejscu Buahahahaha ale zabrzmialo:D
Jednak jestem w domu ,z rodzina ,mlodszy syn wchodzi w trudniejszy okres,mama chora....Ja jakos to mam pod kontrola i .......jestem w domu.Nie mowie ,ze juz nigdy nie pojade,ale napewno nie tak szybko.Hmmmm i bycie na wyjezdzie i bycie na miejscu ma swoje dobre strony.Jednak miec rodzine przy sobie jest najlepsze:D

Hogata siedz jak możesz,bo nie ma to jakrodzina pod kontrolą no i nie musisz się tułać po świecie
15 listopada 2014 18:54 / 1 osobie podoba się ten post
No w końcu można spokojnie posiedzieć przy kompie . Miałam dziś zabegany dzionek , ale za to zlecial w mgnieniu oka haha.
15 listopada 2014 19:30
A ja mam pytanie?
Andrea,Romana,Mycha ,Robert72 to jest na forum?Kurde mac dawno mnie tu nie było,ale jak tak sobie szukam ,to Ich nie ma:(