Na wyjeździe #16

15 listopada 2014 19:32 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

A ja mam pytanie?
Andrea,Romana,Mycha ,Robert72 to jest na forum?Kurde mac dawno mnie tu nie było,ale jak tak sobie szukam ,to Ich nie ma:(

Oprócz Romany sa wszyscy tylko chwilowo nieobecni:) Andrejka urlopuje,Mycha jest bo pisała wczoraj i dzis ,Roberta dawno nie widzielim:)
15 listopada 2014 19:32 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

A ja mam pytanie?
Andrea,Romana,Mycha ,Robert72 to jest na forum?Kurde mac dawno mnie tu nie było,ale jak tak sobie szukam ,to Ich nie ma:(

Andrea  pisze z domu, Romana usunięta, Robert nie wiem, Mycha pisze często, jest w De.
15 listopada 2014 19:35
Aha to ja muszę zadz.do Andrejki:D
A Romana wyszła sama ,czy wyleciała?Kurde mać Romana?Co tu się porobiło?Ale zmiany fiufiu???????????????

15 listopada 2014 19:36 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

A ja mam pytanie?

Hogatko!!
Andrea w domku remonty przeprowadza, Romana niestety usunęła konto / nie znam przyczyny , bo też mnie wtedy na forum nie było? Mycha na szczęście jest   z nami. Roberta72 też  dawno tu nie widziałam:)))))))

15 listopada 2014 19:40 / 3 osobom podoba się ten post
ewa14

Hogatko!!
Andrea w domku remonty przeprowadza, Romana niestety usunęła konto / nie znam przyczyny , bo też mnie wtedy na forum nie było? Mycha na szczęście jest   z nami. Roberta72 też  dawno tu nie widziałam:)))))))

Andrea znaczy się sufity ogladała przez pierwszy tydzień urlopu i stwierdziła ,że malować trza buahahahahahahah:D;D;D;D;D;D U Niej ,to normalne hahahahahahahahahahha:;D;D;D;D;D;D
Romana?????????????????????????????Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,znając Ją jestem w szoku,musiało się coś złego stać,bo to przespokojna Duszyczka była:(
Robert?Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ,pewnie znowu sie zakochał :D;D;D;D;D Ale chyba na poważnie :)Mam nadzieje ,ze jest juz lepiej z Jego zdrowiem:)
15 listopada 2014 19:44
hogata76

Aha to ja muszę zadz.do Andrejki:D
A Romana wyszła sama ,czy wyleciała?Kurde mać Romana?Co tu się porobiło?Ale zmiany fiufiu???????????????

Nie ma też Asika, Nomki, Lenki, Ani37 długo by jeszcze  wymieniać.
15 listopada 2014 19:46 / 1 osobie podoba się ten post
Własnie tak jak piszesz, trzeba twarzą do podłogi leżeć a nie odwrotnie, to remonty ominą człowieka :))))))))))))
Romany nie ma, byłam w PL, a jak po 3 miesiącach wróciłam do DE , to wiele fajnych ludzi wyleciało z forum:((
Potem były niezłe zadymy z "nabiałem", a teraz jest jakos tak inaczej. Ja też więcej czytam niz piszę, ale jak zobaczyłam, ze jesteś, musiałam się zalogować, żeby się przywitać :)))))))))))))))
15 listopada 2014 19:46 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Nie ma też Asika, Nomki, Lenki, Ani37 długo by jeszcze  wymieniać.

ŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMATKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czemu tak sie porobiło?Takie fajowskie Osoby??????????????????????????????Ludziska KUNIEC ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
15 listopada 2014 19:48 / 3 osobom podoba się ten post
ewa14

Własnie tak jak piszesz, trzeba twarzą do podłogi leżeć a nie odwrotnie, to remonty ominą człowieka :))))))))))))
Romany nie ma, byłam w PL, a jak po 3 miesiącach wróciłam do DE , to wiele fajnych ludzi wyleciało z forum:((
Potem były niezłe zadymy z "nabiałem", a teraz jest jakos tak inaczej. Ja też więcej czytam niz piszę, ale jak zobaczyłam, ze jesteś, musiałam się zalogować, żeby się przywitać :)))))))))))))))

Jakie zadymy z nabiałem?????????????????????
Aha juz chyba wiem ....Mleko sie wygotowało??????????????????
15 listopada 2014 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

ŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMATKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czemu tak sie porobiło?Takie fajowskie Osoby??????????????????????????????Ludziska KUNIEC ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

NUUUU, KUNIEC SWIATA!!!!
15 listopada 2014 19:49 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

łooooooojjjjjjjj nie tylko a jakie jaja sobie robia czasami
15 listopada 2014 19:51 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

łooooooojjjjjjjj nie tylko a jakie jaja sobie robia czasami

Ale ,że jakie jaja sobie robią? Mleczne ?
15 listopada 2014 19:52
Alexi też nie ma....
15 listopada 2014 19:53 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Mało, że się wygotowało, to w pewnej chwili mieliśmy tutaj i mleko i kefir i już nie było wiadomo co jest grane. Potem człowiek w sutannie sie pojawił i miał zakusy, zeby forumowej spowiedzi słuchać. Oj działo się Hogatka działo........... Pewnego wieczoru tak się działo, ze jak rano na forum sie zalogowałam, to widziałam tylko napisy "konto usunięte"...:((
Wiele fajnych osób juz się nie udziela na forum i bardzo mi tego brakuje .
15 listopada 2014 19:54
I Jowitki...