A ja mam pytanie?
Andrea,Romana,Mycha ,Robert72 to jest na forum?Kurde mac dawno mnie tu nie było,ale jak tak sobie szukam ,to Ich nie ma:(
A ja mam pytanie?
Andrea,Romana,Mycha ,Robert72 to jest na forum?Kurde mac dawno mnie tu nie było,ale jak tak sobie szukam ,to Ich nie ma:(
A ja mam pytanie?
A ja mam pytanie?
Hogatko!!
Andrea w domku remonty przeprowadza, Romana niestety usunęła konto / nie znam przyczyny , bo też mnie wtedy na forum nie było? Mycha na szczęście jest z nami. Roberta72 też dawno tu nie widziałam:)))))))
Aha to ja muszę zadz.do Andrejki:D
A Romana wyszła sama ,czy wyleciała?Kurde mać Romana?Co tu się porobiło?Ale zmiany fiufiu???????????????
Nie ma też Asika, Nomki, Lenki, Ani37 długo by jeszcze wymieniać.
Własnie tak jak piszesz, trzeba twarzą do podłogi leżeć a nie odwrotnie, to remonty ominą człowieka :))))))))))))
Romany nie ma, byłam w PL, a jak po 3 miesiącach wróciłam do DE , to wiele fajnych ludzi wyleciało z forum:((
Potem były niezłe zadymy z "nabiałem", a teraz jest jakos tak inaczej. Ja też więcej czytam niz piszę, ale jak zobaczyłam, ze jesteś, musiałam się zalogować, żeby się przywitać :)))))))))))))))
ŁOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMATKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czemu tak sie porobiło?Takie fajowskie Osoby??????????????????????????????Ludziska KUNIEC ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
Jakie zadymy z nabiałem?????????????????????
Aha juz chyba wiem ....Mleko sie wygotowało??????????????????
łooooooojjjjjjjj nie tylko a jakie jaja sobie robia czasami
Jakie zadymy z nabiałem?????????????????????
Aha juz chyba wiem ....Mleko sie wygotowało??????????????????