Alexi też nie ma....
Alexi też nie ma....
Czasem tak;)Bo ja to taka latawica czytaj nie moge usiedziec w miejscu Buahahahaha ale zabrzmialo:D
Jednak jestem w domu ,z rodzina ,mlodszy syn wchodzi w trudniejszy okres,mama chora....Ja jakos to mam pod kontrola i .......jestem w domu.Nie mowie ,ze juz nigdy nie pojade,ale napewno nie tak szybko.Hmmmm i bycie na wyjezdzie i bycie na miejscu ma swoje dobre strony.Jednak miec rodzine przy sobie jest najlepsze:D
No nie wierze:(
Toż to Masakra jakaś jest:( Ehhhhhhhhhhhh
Aż zła jestem na siebie że mnie wtedy nie było,moz udałoby mi się uroczek jakis puścic i zostałyby takie fajne dziewczyny.Szkoda wielka,oj wielka.
A ja mam pytanie?
Andrea,Romana,Mycha ,Robert72 to jest na forum?Kurde mac dawno mnie tu nie było,ale jak tak sobie szukam ,to Ich nie ma:(
pozdrowienia od Ciotki przesylam.zyje i ma sie dobrze.Kasia63 ciebie szczegolnie pozdrawia jak i inne dziewczyny,ktore ja polubily
Moze by tak znow do nas dolaczyla?
gdzie nie wejde w temat to tryska humorem,zartem-towarzystwo wyluzowane,tu tance na rurze,a to eutanazja,czy ja napewno jestem na opienkunkowie???
gdzie nie wejde w temat to tryska humorem,zartem-towarzystwo wyluzowane,tu tance na rurze,a to eutanazja,czy ja napewno jestem na opienkunkowie???
Cześć serduszko Ty moje ;-))) Jak miło Cię widzieć. Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze, ciekawe tylko czy jeszcze kiedyś Cię powitamy na forum jako pracującą opiekunkę ;-))) Witaj Hogata !!!! witaj.
No i ja sprawdzam,co za nowy temat "sexparty" :))
Już nie chciałam się "chwalić",ale tak samo jak Amelka czytam zawsze :eutanazja,zamiast entuzjazm :))
Czasem tak;)Bo ja to taka latawica czytaj nie moge usiedziec w miejscu Buahahahaha ale zabrzmialo:D
Jednak jestem w domu ,z rodzina ,mlodszy syn wchodzi w trudniejszy okres,mama chora....Ja jakos to mam pod kontrola i .......jestem w domu.Nie mowie ,ze juz nigdy nie pojade,ale napewno nie tak szybko.Hmmmm i bycie na wyjezdzie i bycie na miejscu ma swoje dobre strony.Jednak miec rodzine przy sobie jest najlepsze:D