Na wyjeździe #16

15 listopada 2014 19:55 / 1 osobie podoba się ten post
scarlet

Alexi też nie ma....

No nie wierze:(
Toż to Masakra jakaś jest:( Ehhhhhhhhhhhh
Aż zła jestem na siebie że mnie wtedy nie było,moz udałoby mi się uroczek jakis puścic i zostałyby takie fajne dziewczyny.Szkoda wielka,oj wielka.
15 listopada 2014 19:58 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Czasem tak;)Bo ja to taka latawica czytaj nie moge usiedziec w miejscu Buahahahaha ale zabrzmialo:D
Jednak jestem w domu ,z rodzina ,mlodszy syn wchodzi w trudniejszy okres,mama chora....Ja jakos to mam pod kontrola i .......jestem w domu.Nie mowie ,ze juz nigdy nie pojade,ale napewno nie tak szybko.Hmmmm i bycie na wyjezdzie i bycie na miejscu ma swoje dobre strony.Jednak miec rodzine przy sobie jest najlepsze:D

Witaj Hogacik:) Cieszę się,że odnalazłaś się w Polsce.Na wyjeżdzie radziłaś sobie świetnie,to i w domu wszystko jest jak w zegarku:)))

U mnie jeszcze nieprędko powrót na Ojczyzny łono:)
15 listopada 2014 19:59 / 6 osobom podoba się ten post
hogata76

No nie wierze:(
Toż to Masakra jakaś jest:( Ehhhhhhhhhhhh
Aż zła jestem na siebie że mnie wtedy nie było,moz udałoby mi się uroczek jakis puścic i zostałyby takie fajne dziewczyny.Szkoda wielka,oj wielka.

Samo życie Hogatka-część odeszła sama ,część nie,jednych brakuje bardziej, innych mniej......ale nasze forum żyje i wciąż się kręci,rozwija ,ewoluuje:)A my w nim i z nim:):):):):)
15 listopada 2014 20:08 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

A ja mam pytanie?
Andrea,Romana,Mycha ,Robert72 to jest na forum?Kurde mac dawno mnie tu nie było,ale jak tak sobie szukam ,to Ich nie ma:(

Cześć serduszko Ty moje ;-)))   Jak miło Cię widzieć. Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze, ciekawe tylko czy jeszcze kiedyś Cię powitamy na forum jako pracującą opiekunkę ;-)))   Witaj Hogata !!!!  witaj. 
15 listopada 2014 20:22 / 4 osobom podoba się ten post
gdzie nie wejde w temat to tryska humorem,zartem-towarzystwo wyluzowane,tu tance na rurze,a to eutanazja,czy ja napewno jestem na opienkunkowie???
15 listopada 2014 20:23 / 2 osobom podoba się ten post
pozdrowienia od Ciotki przesylam.zyje i ma sie dobrze.Kasia63 ciebie szczegolnie pozdrawia jak i inne dziewczyny,ktore ja polubily
15 listopada 2014 20:23 / 2 osobom podoba się ten post
pozdrowienia od Ciotki przesylam.zyje i ma sie dobrze.Kasia63 ciebie szczegolnie pozdrawia jak i inne dziewczyny,ktore ja polubily
15 listopada 2014 20:26
ania52

Moze by tak znow do nas dolaczyla?
15 listopada 2014 20:27 / 2 osobom podoba się ten post
joannaxd

Moze by tak znow do nas dolaczyla?

narazie nie ale pozniej moze tak...fajna z niej kobitka.
15 listopada 2014 20:28 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

gdzie nie wejde w temat to tryska humorem,zartem-towarzystwo wyluzowane,tu tance na rurze,a to eutanazja,czy ja napewno jestem na opienkunkowie???

Renatko toć to weekend mamy , kolejny tydzień i dzionek za nami i jak tu nie być wesołym hahaha
15 listopada 2014 20:29 / 3 osobom podoba się ten post
reanata

No i ja sprawdzam,co za nowy temat "sexparty" :))
Już nie chciałam się "chwalić",ale tak samo jak Amelka czytam zawsze :eutanazja,zamiast entuzjazm :))
15 listopada 2014 20:31 / 6 osobom podoba się ten post
Mycha

Cześć serduszko Ty moje ;-)))   Jak miło Cię widzieć. Cieszę się, że u Ciebie wszystko dobrze, ciekawe tylko czy jeszcze kiedyś Cię powitamy na forum jako pracującą opiekunkę ;-)))   Witaj Hogata !!!!  witaj. 

:D;D;D;D;D;D;D;DD;D
Może kiedyś wrócę jako opiekunka,może??????????????????W sumie to po części jestem opiekunką,dla Mamusi:(
Jestem też opiekunką dla Niemiaszków -staruszków,wielu wycieczek.Hahahahahahaha:D;D;D;D;D;D Kurde mać ,naprawdę.Przyjeżdzają z balkonikami,po udarach ,a ja jako że jakieś tam doświadczenie mam ,to pomagam sie poruszać po restauracji ,a jeszcze poszprecham hahahahahaha:D;D;D;D;D;D;D Przekłada się to na pokaźne napiwki hahahahahaha:D;D;D;D
15 listopada 2014 20:33 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No i ja sprawdzam,co za nowy temat "sexparty" :))
Już nie chciałam się "chwalić",ale tak samo jak Amelka czytam zawsze :eutanazja,zamiast entuzjazm :))

aż się oplułam buahahahaha:D;D;D;D;D
15 listopada 2014 21:38 / 8 osobom podoba się ten post
Do pierwszej wypłaty byłam wstrzemięźliwa od forum nie zagladałam myslałam,że nie dam rady pisac na forum i pracować musiałam sie wgryźć i zobaczyć co sie święci.Daję radę i oby tak dalej. Dzięki dziewczyny magmab,ryba,Gosia 1234, margolcia, Mozah aM,magdzie,Alinka,Renata, Basia S jezeli kogoś pominełam to jeszcze odszukam narazie czytam pocztę za zyczenia i pozdrowienia bardzo dziekuję - co to znaczy mieć klasę..A dzisiaj - siedzę sobie jak za dawnych czasow humor mi sie porawił jak Was zobaczyłam.Narazie złakniona nowych informacji czytam.   Jest takie nasze przysłowie  "Nie wywołuj wilka z lasu".))))))))) To nic,że poniesli i wilka,dał sobie radę słyszałam :)     Witam nowe uzytkowniczki przydam się Wam  napewno, ponieważ mam długi staz pracy w opiece i chętnie dziele sie swoim doświadczeniem.
15 listopada 2014 21:47 / 2 osobom podoba się ten post
hogata76

Czasem tak;)Bo ja to taka latawica czytaj nie moge usiedziec w miejscu Buahahahaha ale zabrzmialo:D
Jednak jestem w domu ,z rodzina ,mlodszy syn wchodzi w trudniejszy okres,mama chora....Ja jakos to mam pod kontrola i .......jestem w domu.Nie mowie ,ze juz nigdy nie pojade,ale napewno nie tak szybko.Hmmmm i bycie na wyjezdzie i bycie na miejscu ma swoje dobre strony.Jednak miec rodzine przy sobie jest najlepsze:D

Mnie też czasami kusi wyjechać ale jak pomyślę ile fajnych chwil mogę stracić..NIEWARTE JEST TO ŻADNYCH SKARBÓW ŚWIATA.
Może kiedyś.... Piszesz,że masz mamę chorą u mnie teraz do grona wymagających opieki dołączył mój tata .Hogatko jak będziesz w koszlinie ..odezwij się hihihihi