pozdrowienia od Ciotki przesylam.zyje i ma sie dobrze.Kasia63 ciebie szczegolnie pozdrawia jak i inne dziewczyny,ktore ja polubily
pozdrowienia od Ciotki przesylam.zyje i ma sie dobrze.Kasia63 ciebie szczegolnie pozdrawia jak i inne dziewczyny,ktore ja polubily
Dziewczyny okazalo sie, ze transfer to nic. Przezylam chwile grozy, babcia wariowala. Ledwo ja uspokoilam i polozylam spac, teraz to dopiero zaczelam sie martwic. Dwa dni bylam ze zmieniczka, wtedy byla spokojna, a teraz dokazuje troche. To wynika z tego, ze sie nie rozumiemy, ona mowi sylabami i to niewyraznie i musze zgadywac co chce:((((
Dziewczyny okazalo sie, ze transfer to nic. Przezylam chwile grozy, babcia wariowala. Ledwo ja uspokoilam i polozylam spac, teraz to dopiero zaczelam sie martwic. Dwa dni bylam ze zmieniczka, wtedy byla spokojna, a teraz dokazuje troche. To wynika z tego, ze sie nie rozumiemy, ona mowi sylabami i to niewyraznie i musze zgadywac co chce:((((
Daj czas pdp.Jestes nowa nie wiem na co choruje Twoja pdp,jezeli to demencja to pdp nie wie kto Ty jesteś.Pomalutku ogarniesz,czego Ci życze.Pisz na forum o zachowaniach pdp zawsze dostaniesz radę od dziewczyn.A z tym zgadywaniem to czesto tak sie zdarza zmienisz sztele i mozesz trafić na mowe regionalna i znow trzeba sie uczyć.Dasz rade.
Słuchaj,nie denerwuj się,Twoja pdp musi się przyzwyczaic do nowej osoby,więc może być nieciekawie przez kilka dni. To ,że się nie rozumiecie też przejdzie,osłuchasz się i będzie lepiej. Dajcie sobie czas,a wszystko się ułozy.
Dzieki za wsparcie, bo mam wrazenie, ze nic juz nie wiem, zestresowana jestem strasznie i ciezko mi to wszystko ogarnac. Zmieniczka pokazala mi wszystko, a i tak mam metlik w glowie. Dobrze ze zapisywalam sobie. Niestety tu nawet rodzina ma czasem problem ze zrozumieniem pdp. Po poludniu bylo ok, ale potem dostala jakby furii, nie chciala sie uspokoic. Ustapilam jej, zaczelam do niej mowic spokojnie, glaskac ja i jakos minelo, ale przez chwile mialam wrazenie jakbz chciala mnie uderzyc
Daj czas pdp.Jestes nowa nie wiem na co choruje Twoja pdp,jezeli to demencja to pdp nie wie kto Ty jesteś.Pomalutku ogarniesz,czego Ci życze.Pisz na forum o zachowaniach pdp zawsze dostaniesz radę od dziewczyn.A z tym zgadywaniem to czesto tak sie zdarza zmienisz sztele i mozesz trafić na mowe regionalna i znow trzeba sie uczyć.Dasz rade.
Oj co zza niespodzianka Mleczko wróciłaś , miło Cię widzieć . Witaj .
Mleczko! Witam! A to miłą niespodzianke mi sprawiłas, cieszę się bardzo ze jestes.
No, a jak inaczej? lubie robić niespodzianki:)))) dzieki margolcia na Ciebie liczyłam,że sie ucieszych bo Ty kwachow nie masz:))))))))
Moglas choc wspomniec, wiesz w moim wieku z tak wrazliwym na wszelakie bodżce sercem......... moglam sie z radosci tej wielkiej przekręcic. Witaj Aneczko.
Dziekuje Alinko dla takich jak Ty szczerych i otwartych warto byc.
Nawet myślałam ostatnio o Tobie i jak czytałam Twoje posty i widziałam nieaktywny profil to smutno sie robiło . Wcale sie nie podlizuję , ale brakowało tu Twojej obecnosci .