Na wyjeździe #16

18 listopada 2014 17:53
Annika

We mnie jest niesmak. Wcześniej rozmowa była o ogrodniku. Babcia mówiła, ze przychodzi ich tutaj trójka, że robią wszystko tip top, że pieniądze nie grają roli, bo oni je mają itd., a jakieś 5 minut później rozmowa o moich zarobkach i jęki. Masz rację, niech mówią - jeszcze 2 tygodnie :-)

..czy myslisz o ponownym powrocie tam...dziadek jest w miare..ale babcia to jak 3 pdp....
 jeszcze tylko 2 tyg.  zleci..3maj sie..
18 listopada 2014 18:01 / 2 osobom podoba się ten post
AMOREK

..czy myslisz o ponownym powrocie tam...dziadek jest w miare..ale babcia to jak 3 pdp....
 jeszcze tylko 2 tyg.  zleci..3maj sie..

Wiesz, pewnie ma na to też wpływ długość pobytu tutaj. 11 tygodni to jednak jest za dużo, ale ja tak bardzo chciałam spędzić Święta w domku. To już takie zmęczenie materiału. Dobrze, że już widać światełkow tunelu  . Tutaj bardzo brakuje prywatności i niby jest sporo czasu wolnego, ale tak "nie do końca", bo jesteś na każde zawołanie, Nie zamkniesz drzwi i nie powiesz, prosze mnie nie budzić, bo chcę sobie pospać. Raz, ze słyszysz wszystko, bo pokój opiekunki jest w centrum, a drugi raz, Babcia nie rozumie słów, ze ma nie wchodzić, no i najważniejsze - nie zostawisz sondy . Słuchasz cały czas, bo albo piszczy, że trzeba butelkę wymienić, albo np. Dziadek krzywo usiadł, pochylił się i sonda się przyblokowała. Parę sekund roboty, ale musisz to zrobić, bo inaczej nie wyrobisz się z jedzeniem i piciem Dziadka.
18 listopada 2014 18:12
ja wroce jeszcze do tego wirus rozylanego przez telekom,chcialam napisac ze dzisiaj tez otrzymalam taki mail,i chyba z forum to nie ma nic wspolnego gdyz mam dwa maila ,a na forum podany ten drudi,natomiast otrzymalam na pierwszy,.
mam pytanie jeszcze raz czy jak wejdzie sie w takiego maila to juz wirus nam sie rozprzestrzenil czy zakazenie dopiero po wejsciu w zalacznik?
18 listopada 2014 18:46 / 1 osobie podoba się ten post
Annika

Wiesz, pewnie ma na to też wpływ długość pobytu tutaj. 11 tygodni to jednak jest za dużo, ale ja tak bardzo chciałam spędzić Święta w domku. To już takie zmęczenie materiału. Dobrze, że już widać światełkow tunelu  :-). Tutaj bardzo brakuje prywatności i niby jest sporo czasu wolnego, ale tak "nie do końca", bo jesteś na każde zawołanie, Nie zamkniesz drzwi i nie powiesz, prosze mnie nie budzić, bo chcę sobie pospać. Raz, ze słyszysz wszystko, bo pokój opiekunki jest w centrum, a drugi raz, Babcia nie rozumie słów, ze ma nie wchodzić, no i najważniejsze - nie zostawisz sondy . Słuchasz cały czas, bo albo piszczy, że trzeba butelkę wymienić, albo np. Dziadek krzywo usiadł, pochylił się i sonda się przyblokowała. Parę sekund roboty, ale musisz to zrobić, bo inaczej nie wyrobisz się z jedzeniem i piciem Dziadka.

Dlugi pobyt i ciagla gotowosc..niech powoli zaczynaja odplywac w dal... odpoczniesz w domku i zastanowisz sie co dalej.. :D  :D  :D
Powodzenia....
18 listopada 2014 20:14 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

ja wroce jeszcze do tego wirus rozylanego przez telekom,chcialam napisac ze dzisiaj tez otrzymalam taki mail,i chyba z forum to nie ma nic wspolnego gdyz mam dwa maila ,a na forum podany ten drudi,natomiast otrzymalam na pierwszy,.
mam pytanie jeszcze raz czy jak wejdzie sie w takiego maila to juz wirus nam sie rozprzestrzenil czy zakazenie dopiero po wejsciu w zalacznik?

Dopiero jak otworzysz załącznik.Usuń te meile,no chyba ,że zamierzasz łobuzowi tego wirusa odesłać;))
18 listopada 2014 20:17 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Dopiero jak otworzysz załącznik.Usuń te meile,no chyba ,że zamierzasz łobuzowi tego wirusa odesłać;))

bron boze-usunelam ,ale przez przypadek weszlam w maila,nie w zalacznik i cale popoludnie i wieczor mysle o tym czy zarazilam sie czy nie.oj jak dobrze ze jestes-dziekuje;-;-;-;-;-;-
18 listopada 2014 21:14 / 1 osobie podoba się ten post
Ogladacie mecz?  0  :  1
18 listopada 2014 21:16
mleczko47

A u mnie Niemcy -hiszpania 0-0 ale a ty  jaki oglądasz mecz?
18 listopada 2014 21:19 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Ja dopiero wejdę na interię, to dowiem się jaki to mecz?
18 listopada 2014 21:20
teresadd

A u mnie Niemcy -hiszpania 0-0 ale a ty  jaki oglądasz mecz?

Nasi z Szwajcarami kopią.
18 listopada 2014 21:22
mleczko47

chcialabym polske ogladac ale mam stic nie podola,a tak zostaja tylko niemcy-hiszpania;-;-;-
18 listopada 2014 21:23 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

chcialabym polske ogladac ale mam stic nie podola,a tak zostaja tylko niemcy-hiszpania;-;-;-

napisze jak cos sie zmieni.
18 listopada 2014 21:23
Towarzyski Polska- Szwajcaria, wynik w 37 minucie 0:1 niestety.
18 listopada 2014 21:27 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Towarzyski Polska- Szwajcaria, wynik w 37 minucie 0:1 niestety.

Słaby doping na forum.Mało brakowało, a juz by było 0:2
18 listopada 2014 21:29 / 2 osobom podoba się ten post
Ale ten nasz bramkarz to przystojny chłopak.Nawałka się  denerwuje :(  2 min gry i przerwa,może zjedza snkicersa i jakoś pojdzie z górki:)