Na wyjeździe #16

20 listopada 2014 18:43 / 2 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Nie znam jeszcze tego uczucia bo to mój pierwszy wyjazd, ale już teraz jak czytam Wasze komentarze dotyczące wyjazdu od razu robi mi się weselej. Jak nadejdzie dzień mojego wyjazdu to chyba będę skakać pod sufit ;)))  Mam nadzieję, że nie poczują się urażeni moją radością.

Zawsze skaczę z radości pod sufit:)No bo jak tu sie nie cieszyc ,że się do domu wraca?:):):):):)
20 listopada 2014 18:45 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

cho.....a ja jutro mam wizyte u dentysty,jak ja pójde;błagam wymyślcie cośik,próbowałam zmywaczem,ale nie pomogło

zmywacz do paznokci ale ten z acetonem.
20 listopada 2014 18:47 / 3 osobom podoba się ten post
agamalaga

A jak sie zegnacie? Rodzina tez przyjezdza sie pozegnac? Pdp albo Wy placzecie? Mowicie dziekuje i w droge? :-D

Normalnie ,bez płaczów obustronnych ,całusków i przytulania.Jak z pracy kiedys wychodziłam codziennie to nie pamiętam ,żebym się ze wszystkimi czule żegnała:)Hi hi hi.Raz miałam taką sytuację ,że córka specjalnie wstałą ok 5ej rano i przyjechała sie ze mna pożegnac ,byłam tam 4 miesiace i do dzis mamay prywatne kontakty mimo,ze jej ojca już dawno nie ma.Ale zwykle raczej -do widzenia,spokojnej podróży,wszystkiego dobrego i adieu:)
20 listopada 2014 18:48 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

Renata napisała taka dluga instrukcje chciałam przerywnik wstawić.A Ty do jutra z tym klejem chcesz czekać?Nie martw się do B.N. wydłubiesz.Przecież uszka trzeba slejać:):):)

DO OSSMANNA JUŻ NIE ZDĄŻE,MUSZE DO JUTRA POCZEKAĆ
20 listopada 2014 18:49 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

Ratunku potrzebuje pomocy,skleiłam palce kropelką wiecie może co z tym zrobić?????????

Aceton  albo alkohol albo rozpuszczalnik.Gorąca woda może nie pomóc:(Wypróbowane dawno temu na moich pomysłowych dzieciach:)
20 listopada 2014 18:56
kasia63

Aceton  albo alkohol albo rozpuszczalnik.Gorąca woda może nie pomóc:(Wypróbowane dawno temu na moich pomysłowych dzieciach:)

Nie mam nić z tych preparatów,ale już nigdy nie kupie zmywacza bez acetonu
20 listopada 2014 19:00 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

Ty wiecej nie kupuj kropelki ha ha
Pewnie do rana i tak samo sie pokruszy.Tylko skore bedziesz miala podrazniona na 100%.To toksyczny klej
20 listopada 2014 19:08
siwa

No to tylko pumex Ci pozostał:( Będzie piekło:(Jutro:(
20 listopada 2014 19:12 / 6 osobom podoba się ten post
agamalaga

A jak sie zegnacie? Rodzina tez przyjezdza sie pozegnac? Pdp albo Wy placzecie? Mowicie dziekuje i w droge? :-D

Fajne pytanie...czasami bywa tak, ze przez 2-3 mce rodzina Cie olewa...pdp wredna hexi....Poskarzyjki ..pełne..i nagle
w dzień wyjazdu...wszyscy sie kochają.... już płaczę..ale ze śmiechu na takie scenki...
20 listopada 2014 19:28 / 1 osobie podoba się ten post
Hej pamiętacie mnie jeszcze? Pisałam do was przed moim wyjazdem :) a więc już jestem prawie dwa tygodnie.praca w porządku babycia dementna w sumie szybko wszystko zapomina wszystko je co jej się da ogólnie na razie bez większego stresu ;) czas tez mi dość szybko mija ale najbardziej dolne mnie myśl że jeszcze 8tyg macie jakieś sprawdzone spowody żeby ten czas jeszcze szybciej leciał albo jak przestawić kalendarz.?sorki ale chyba dola znowu łapie-a mam tutaj tak często niestety.jakoś wydaje mi się ze ten czas nigdy nie minie- chyba potrzebuje porządnego kopniaka...
20 listopada 2014 19:28
Hej pamiętacie mnie jeszcze? Pisałam do was przed moim wyjazdem :) a więc już jestem prawie dwa tygodnie.praca w porządku babycia dementna w sumie szybko wszystko zapomina wszystko je co jej się da ogólnie na razie bez większego stresu ;) czas tez mi dość szybko mija ale najbardziej dolne mnie myśl że jeszcze 8tyg macie jakieś sprawdzone spowody żeby ten czas jeszcze szybciej leciał albo jak przestawić kalendarz.?sorki ale chyba dola znowu łapie-a mam tutaj tak często niestety.jakoś wydaje mi się ze ten czas nigdy nie minie- chyba potrzebuje porządnego kopniaka...
20 listopada 2014 19:30 / 3 osobom podoba się ten post
siwa

cho.....a ja jutro mam wizyte u dentysty,jak ja pójde;błagam wymyślcie cośik,próbowałam zmywaczem,ale nie pomogło

Siwa posłuchaj ORIMA, dasz radę i z dentystą, jeśli możesz klikać klawiaturę
20 listopada 2014 19:37 / 6 osobom podoba się ten post
Siwa ,ale co ma dentysta do sklejonych palców?Jemu Twoje zęby potrzebne będą przecież :)Chyba ,ze paluszki do ząbków przykleiłaś -to już spory problem:):):):)
20 listopada 2014 19:38 / 8 osobom podoba się ten post
WSTENGA

Nie znam jeszcze tego uczucia bo to mój pierwszy wyjazd, ale już teraz jak czytam Wasze komentarze dotyczące wyjazdu od razu robi mi się weselej. Jak nadejdzie dzień mojego wyjazdu to chyba będę skakać pod sufit ;)))  Mam nadzieję, że nie poczują się urażeni moją radością.

Przypomniałas mi jak ja wracałam do domu po pierwszym wyjezdzie.Dla wszystkich prezenty miałam  i tak mi sie podróż dłużyła,że nie mogłam się doczekac konca jazdy.To bardzo miłe uczucie .
Teraz tez wracam z radościa ,ale wtedy to było wielkie wydarzenie .
20 listopada 2014 19:43 / 4 osobom podoba się ten post
patka

Fajnie ,ze jesteś zadowolona-pierwszy wyjazd jest o tyle ważny ,ze jak sie licho trafi, to często pozostaje uraz na później.Czas dłuzy sie prawie wszystkim,niestety.Metody na szybkosć upływania różne,jdne liczą pampery czy Coregatabsy,inne kalendarz kreslą,jeszcze inne merezki wyszywają:0Każdy radzi sobie po swojemu.A na doła to sa dwa sposoby sprawdzone:)Pierwszy to częściej na forum bywac -bo to i czas szybko leci i pośmiac sie można i poczytac ,że inni to samo mają a drugi sposób to sążnisty wirtualny kopniaczek od społeczności naszej-ustaw sie ładnie i skopiemy jak prosisz:):):)