20 listopada 2014 19:43 / 4 osobom podoba się ten post
patkaHej pamiętacie mnie jeszcze? Pisałam do was przed moim wyjazdem :) a więc już jestem prawie dwa tygodnie.praca w porządku babycia dementna w sumie szybko wszystko zapomina wszystko je co jej się da ogólnie na razie bez większego stresu ;) czas tez mi dość szybko mija ale najbardziej dolne mnie myśl że jeszcze 8tyg macie jakieś sprawdzone spowody żeby ten czas jeszcze szybciej leciał albo jak przestawić kalendarz.?sorki ale chyba dola znowu łapie-a mam tutaj tak często niestety.jakoś wydaje mi się ze ten czas nigdy nie minie- chyba potrzebuje porządnego kopniaka...
Fajnie ,ze jesteś zadowolona-pierwszy wyjazd jest o tyle ważny ,ze jak sie licho trafi, to często pozostaje uraz na później.Czas dłuzy sie prawie wszystkim,niestety.Metody na szybkosć upływania różne,jdne liczą pampery czy Coregatabsy,inne kalendarz kreslą,jeszcze inne merezki wyszywają:0Każdy radzi sobie po swojemu.A na doła to sa dwa sposoby sprawdzone:)Pierwszy to częściej na forum bywac -bo to i czas szybko leci i pośmiac sie można i poczytac ,że inni to samo mają a drugi sposób to sążnisty wirtualny kopniaczek od społeczności naszej-ustaw sie ładnie i skopiemy jak prosisz:):):)