Na wyjeździe #16

20 listopada 2014 18:00
siwa

Ratunku potrzebuje pomocy,skleiłam palce kropelką wiecie może co z tym zrobić?????????

O matko!!!!

Jakiś rozpuszczalnik?

Ja kiedyś "pochlapałam" sobie palce kropelka,to ją potem zeskrobywałam :/
20 listopada 2014 18:04
siwa

Ratunku potrzebuje pomocy,skleiłam palce kropelką wiecie może co z tym zrobić?????????

kupic rekawiczki bez palcow ha ha 

Poczekaj wykruszy sie sama to kiepski klej
20 listopada 2014 18:11 / 1 osobie podoba się ten post
ORIM

kupic rekawiczki bez palcow ha ha 

Poczekaj wykruszy sie sama to kiepski klej

Niemiecki - i kiepski? burzysz pozytywny wizerunek przemysłu chemicznego w DE :):):)
20 listopada 2014 18:13 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

A masz zmywacz do paznokci z acetonem?
20 listopada 2014 18:15 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Niemiecki - i kiepski? burzysz pozytywny wizerunek przemysłu chemicznego w DE :):):)

niemiecki przemysl chemiczny ma fabryki na filipinach ha ha
20 listopada 2014 18:15 / 1 osobie podoba się ten post
cho.....a ja jutro mam wizyte u dentysty,jak ja pójde;błagam wymyślcie cośik,próbowałam zmywaczem,ale nie pomogło
20 listopada 2014 18:19
siwa

cho.....a ja jutro mam wizyte u dentysty,jak ja pójde;błagam wymyślcie cośik,próbowałam zmywaczem,ale nie pomogło

nie wiem a moze wymoczyc w cieplej wodzie;-;-;-
20 listopada 2014 18:21 / 6 osobom podoba się ten post
siwa

Tam musisz otworzyc buzie. Rece niepotrzebne. Chyba, ze bedzie bolalo I bedziesz sie bronic
20 listopada 2014 18:22 / 3 osobom podoba się ten post
reanata

nie wiem a moze wymoczyc w cieplej wodzie;-;-;-

znalazlam cos takiego

Nie próbuj na siłę oderwać kleju od skóry ani uwolnić sklejonych palców. Możesz rozerwać skórę!

2
Sklejony obszar skóry polej zmywaczem do paznokci z acetonem. Możesz również użyć czystego acetonu (kupisz go w sklepach chemicznych). Aceton rozpuszcza klej - nawet Super Glue, jednak należy brać pod uwagę, że środek ten również podrażnia skórę (wywoła jej zaczerwienienie).

3
Jeśli palce są sklejone, lub na skórze znajduje się dużo kleju najlepiej jest zamoczyć całąpowierzchnię z klejem w miseczce ze zmywaczem z acetonem/czystym acetonem.

4
Po rozpuszczeniu kleju zmyj jego resztki za pomocą mydła i ciepłej wody.

20 listopada 2014 18:23 / 1 osobie podoba się ten post
siwa

Nie próbuj na siłę oderwać kleju od skóry ani uwolnić sklejonych palców. Możesz rozerwać skórę!

2
Sklejony obszar skóry polej zmywaczem do paznokci z acetonem. Możesz również użyć czystego acetonu (kupisz go w sklepach chemicznych). Aceton rozpuszcza klej - nawet Super Glue, jednak należy brać pod uwagę, że środek ten również podrażnia skórę (wywoła jej zaczerwienienie).

3
Jeśli palce są sklejone, lub na skórze znajduje się dużo kleju najlepiej jest zamoczyć całąpowierzchnię z klejem w miseczce ze zmywaczem z acetonem/czystym acetonem.

4

20 listopada 2014 18:23 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

znalazlam cos takiego

2

3

4

I potem sztuczne oddychanie:):)
20 listopada 2014 18:29 / 3 osobom podoba się ten post
to znaczy że ten mój diabelski zmywacz jest bez acetonu;nie wiem gdzie tu jest chemiczny,ale może dostane w Rossmannie z acetonem;Boże czy ja muszę mieć takiego pecha.Jeszcze chyba się rozchoruje,bo czuje jakby traktor po mnie przejechał.Ja chce do domu
20 listopada 2014 18:32 / 1 osobie podoba się ten post
mleczko47

I potem sztuczne oddychanie:):)

dlaczego sztuczne oddychanie nie zamierzam tego wdychać,Matko Jedyna jeszcze mnie troche postraszcie i dopiero bedzie fajnie,
20 listopada 2014 18:35 / 1 osobie podoba się ten post
dziękujęRenatko jutro spróbuje
20 listopada 2014 18:39 / 3 osobom podoba się ten post
siwa

dlaczego sztuczne oddychanie nie zamierzam tego wdychać,Matko Jedyna jeszcze mnie troche postraszcie i dopiero bedzie fajnie,

Renata napisała taka dluga instrukcje chciałam przerywnik wstawić.A Ty do jutra z tym klejem chcesz czekać?Nie martw się do B.N. wydłubiesz.Przecież uszka trzeba slejać:):):)